Şimdi Ara

Tırnaklarimda ki yaralar sedef mi mantar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 28 yaklaşık 6 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum. Gitmedigim doktor kalmadı bir çok yöntem denedim olmadı. Tırnaklarimda ki sizce nedir çözümunu bilen va rmi lütfen yardım edin

    Tırnaklarimda ki yaralar sedef mi mantar mı?


    Tırnaklarimda ki yaralar sedef mi mantar mı?


    Tırnaklarimda ki yaralar sedef mi mantar mı?



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tırnaklarınızın mantar olasılığı yüksek. Tırnak mantarı en zor tedavi edilen hastalık türüdür ve sabırla tedavi edilmesi gerekir. Sizin en az altı ay ile bir yıl tedavi olmanız gerekebilir. Öncelikle karaciğer enzimi testlerine göre ağızdan Lamisil veya Terbisil alacaksınız. İkincisi tırnaklarınızın mantarlı kısımlarını tamamen kesip törpüleyeceksiniz ve doktorun verdiği ilacı Lamisil pomad veya Loceryl i bıkmadan usanmadan aylarca süreceksiniz. Mantar tamamen geçmiş görünse bile bir kaç ay daha tedaviye devam edeceksiniz. Anladığım kadarıyla gittiğiniz doktorlar sizi başından savmışlar. Söylediklerim sadece tavsiye siz iyi bir dermatoloji uzmanına görünün. Geçmiş olsun!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arti

    Tırnaklarınızın mantar olasılığı yüksek. Tırnak mantarı en zor tedavi edilen hastalık türüdür ve sabırla tedavi edilmesi gerekir. Sizin en az altı ay ile bir yıl tedavi olmanız gerekebilir. Öncelikle karaciğer enzimi testlerine göre ağızdan Lamisil veya Terbisil alacaksınız. İkincisi tırnaklarınızın mantarlı kısımlarını tamamen kesip törpüleyeceksiniz ve doktorun verdiği ilacı Lamisil pomad veya Loceryl i bıkmadan usanmadan aylarca süreceksiniz. Mantar tamamen geçmiş görünse bile bir kaç ay daha tedaviye devam edeceksiniz. Anladığım kadarıyla gittiğiniz doktorlar sizi başından savmışlar. Söylediklerim sadece tavsiye siz iyi bir dermatoloji uzmanına görünün. Geçmiş olsun!

    benimde sol ayak küçük tırnağımda vardı, önemsemeye önemsemeye tırnak minnacık ama taş gibi kaldı. şimdide aynı ayakta en baş büyük parmağa sıçramış. bu tedaviye başlamam gerek.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.