Şimdi Ara

Titanfall 2 - %100 Türkçe Yama Çıktı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
9
Favori
35.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tüm ekibinizi tebrik ediyorum. umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.
  • Teşekkürler . Allah razı olsun :)
  • helal olsun harika oldu bu
  • Elinize,emeğinize sağlık

    Son zamanların en iyi çeviri grubusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama notlarından ALINTI:
    "Origin'den girenler: Ban riskine karşı oyunu çevrimdışı olarak başlatın veya yamayı geçici olarak kaldırın. Origin'e giriş yapın, en üstteki Origin sekmesine tıklayın ve 'Go Offline'ı seçin. Daha sonra oyuna giriş yapın. Origin'den girenler için eklediğimiz iki uygulama olan 'TF2 TR Setup' isimli uygulamamızı kullanmanızı tavsiye ederiz."

    ---
    "Origin'den girenler: Ban riskine karşı.." demişsiniz de bu oyuna başka nereden girilebiliyor ki zaten Origin şart değil mi Titanfall 2 için? Ayrıca yama yüzünden hesabımızın banlanma riski varsa hiç hoş olmamış, keşke hiç o dediğiniz ayarlamalara ek setup uygulamalara offline vs şeylere gerek kalmadan oynayabilseydik. Ayrıca sırf şu Türkçe yaması çıkıyor diye heveslendim Kinguin/G2A/Playstore gibi yerlerden Titanfall 2 bakıyorum. En azından aylarca yıllarca bekletmeden büyük bir yama projesini gerçekleştirdiniz ellerinize gözlerinize sağlık, böyle bir oyunu Türkçe oynayabilmek bile harika olacak buna eminim.




  • Kurulum programında hata alanlar için alternatif kurulum programı linki eklendi.

    Ayrıca burada linki açmak için, Link'e sağ tıklayıp, yeni bir sekmede açmayı deneyin.
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu yama sadece Tek Oyunculu bölümü kapsadığı için, MP modu çevirilmedi. Eğer online olarak giriş yapılırsa, bir bölümün Türkçe, bir bölümün İngilizce olması, oyunun açılışı sırasında yapılan kontrolde hatalı veri olarak görünebilir. Bu yüzden her tür hataya karşı, Offline olarak giriş yapılmasını önerdik.
  • Sağolun hazırda bekletiyordum, hemen bakayım
  • Ellerinize sağlık teşekkürler.
  • Elinize sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölesine google da yazdım belki yaması vardır diye hiç umidim yoktu elinize sağlık .
  • Emeğinize sağlık.Teşekkür ederiz.Bağış yapmak istiyorum ama sitenizde herhangi bir bilgi bulunmamakta.

    Ayrıca yamayı oyunun en güncel sürümüne uyarlama ihtimaliniz var mıdır ? Orijinal oyuna sahibim ama oynayamayacağım.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Maalesef henüz bağış sistemimiz bulunmuyor. Oyunun son sürümü 2.0.11, bu sürüm tamamen Multiplayer güncellemeleri üzerine. Bu yüzden Singleplayer için son güncelleme 2.0.7.0 sürümüydü. Ve 2.0.7.1 sürümünde de bazı değişiklikler vardı. Bu yüzden 2.0.11 sürümünde hatalar verebilir. Siz yine Origin'den "Go Offline"ı seçerek tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Çünkü online açılan oyunlarda, dosya kontrolü yapılır. Ufak bir değişiklikte sorunlar çıkır. Siz yine de bir deneyin. Bu sorun için çok özür dileriz.
  • bağış sistemi için enparayı tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum. kesinlikle memnun kalırsın. sadece internet üzerinden başvuru yapılarak enpara kart alınabiliyor. başvurudan sonra enpara temsilcisi elden başvuru yapana teslim ediyor. ayrıca kampanyalarıda oluyor. genç işi süper bir kart.
  • saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce enpara'ya başvuru yapmıştık, ama kart hâlâ gelmedi. Eğer işlem tamamlanırsa, enpara üzerinden bağış sistemine geçiş yapacağız. Tavsiyeniz için teşekkürler.
  • Orjinal oyunda yamayı kurunca çöküyor oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgyama

    Merhaba, bu yama sadece Tek Oyunculu bölümü kapsadığı için, MP modu çevirilmedi. Eğer online olarak giriş yapılırsa, bir bölümün Türkçe, bir bölümün İngilizce olması, oyunun açılışı sırasında yapılan kontrolde hatalı veri olarak görünebilir. Bu yüzden her tür hataya karşı, Offline olarak giriş yapılmasını önerdik.

    Tamam öyle diyorsanız demek ki dediğiniz gibi yapmak şart olacak. Bir de ben sadece SP(Tek Oyunculu) bölümler için yazmıştım öyle, benim MP online kısımlarıyla hiç işim olmaz oyunda MP bölümüne bakmam bile ama yine de "Go Offline" olarak yamayı kurup o şekilde çalıştırmak iyi olur diyorsunuz bir de hesabımızın banlanma riski korkutabilir tabii haklısınız.




  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    Bu sörünü çözeceğiz. Beklemede kalın. Yalnız orijinal oyun kullananlardan biri, Türkçe yamayı kaldırıp, oyununun ana klasöründe bulunan "vpk" klasörünün içindeki "client_frontend.bsp.pak000_000.vpk", "client_frontend.bsp.pak000_009.vpk" ile birlikte arasında bulunan 10 dosyayı, "englishclient_frontend.bsp.pak000_dir.vpk" ve "englishclient_sp_skyway_v1.bsp.pak000_dir.vpk" dosyalarını bize gönderebilir mi? Kontrol edeceğiz. Biz yedeklemeyi unutup, direk dosyaları değiştirdik. Orijinalini görmek isteriz. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 15 Şubat 2018; 13:39:16 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. En kısa sürede yeni bir güncelleme çıkaracağız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.