Şimdi Ara

tivibu dsmart turkcell + ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    direk olaya giriyorum .

    1-) binada çanak anten yok bu yüzden 2 yıldır tivibu iptv kullanıyordum. ve artık her ay 100 tl fatura ödemekten bıktığım için ttnet'i iptal ettireceğim ve bu sebeptende tivibu'da iptal olacak.

    2-) Turknet'e geçmeyi düşünüyorum.

    3-)Turknet'in kendine özgü bir iptv platformu olmadığından eğer turknet'e geçersem televızyonsuz kalacağım. ama turknet şu anda fiyat bakımından en iyi olduğu için turknete geçeceğim kesin o.

    sizden isteğim nasıl bir yol izlemeliyim ? internet sağlayıcı bakmazsınız iptv platformu sağlayan var mı ? (digitürk'ü aradım fakat onlarda iptv şeklinde bir platformlarının olmadığını belirttiler.) ya da binaya çanak anten kurulumu yaptırsam bana ne kadara patlar ?

    not: eskiden binada merkezi sistem canak anten vardı fakat bozuldu. bozulduktan sonrada kimse yaptırmadı kimiler tivibu aldı benim gibi kimileri de başka platformlardan sağladı.







  • Çanak kurulum yaptırıp Turknet e geçmeniz halinde bile herhangi bir tv platformuna üye olmak durumunda kalacaksınız.Bu durumda 60tl+tek seferlik çanak kurulum ücreti+tv üyelik 100 tl den aşağı olacağını sanmıyorum.TV için Turkcell tv sadece sol aboneleri özel.Dsmart eski kullanıcılar için 15 tl yeni aboneliklere 40-45 tl istiyor 2 yıl taahhüt ile.Binaya kablo tv hizmeti veriliyor mu?Hizmet verilmiyor ise tivibu ile yola devam etmek veya apartman sakinlerini ikna edip merkezi sistemi ortaklaşa onarım+dsmart int+tv paketi en makul olan seçenekler...
  • çanak kurulumu yaptırınca neden herhangibir tv platformuna üye olayım kı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazydange

    çanak kurulumu yaptırınca neden herhangibir tv platformuna üye olayım kı ?

    Konu başlığına bakılınca platform arayışı içerisinde olduğunuz anlaşılıyor
  • Türknete sakın geçmeyin gidin konusu var forumda 1 tane memnun olan göremezsiniz netspeed bomba gibi bir giriş yaptı piyasa onu bir araştırın çok daha iyi ve avantajlı onun dışında normalde standart bir recevier alır bedava tv izlersiniz hea yok film dizi belgesel vazgeçilmezim derseniz dsmart öneririm size uygun fiyata anlaşabilirseniz ne mutlu size yada yıllık filbox paketi alın 250 tl peşin veriyorsunuz 1 yıl izliyorsunuz

    not: akıllı bir recevier alıp ip tv olarak yayın alabilirsiniz bir sürü uygun ip tv platformu var araştırırırsanız görüceksiniz uygun fiyata :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.