Şimdi Ara

TİVİBU RESMEN DOLANDIRIYOR SÜPER PAKET ALDATMACASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
80.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu inceledim, taahhut verdigi musterisini kandiran, paket icerigi degisti deyip ekstra para isteyen Tivibisporu ancak bedava verseler alinabilecegine kanaat getirdim, yaptiklari ticaret degil, cingene usulu satis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu'ya geçmeyi düşünüyordum ama bu "çakallığı" yapan firmaya para kazandırmayacaksın arkadaş. Zaten o kadar şark kurnazlığı yapıyorlar ki, aktivasyon bedeli diye 30 lira, uydu alıcısını kullanmak için de aylık 3 lira kesiyorlar. Bu gider kalemlerini açık açık yazmayıp kampanya detaylarını okumayan insanları kandırıyorlar.
  • Herkese selamlar,

    Önceki ay telefonla satış yoluyla satın almış olduğu tivibu üyeliği ile ilgili bilgi vermek isterim.
    Telefondaki arkadaş sinema paketini ayda 10 TL’ ye 24 ay boyunca kullanacağımı söylemişti.
    İlk Fatura 14 TL olarak geldi ve ay sonunda sinema ve spor kanalları kapatıldı.
    Müşteri hizmetlerini aradığımda giriş paketi üyeliğim olduğunu istersem üst pakete geçebileceğimi söyledi.
    Kabul etmediğimi ve iptal işlemi istediğimi söyledim.
    Şimdi iptal için 110 TL kurulum, aktivasyon vs ücreti ödemem gerekiyormuş, ben de bu ahlaksız firmadan kurtulmak için üyeliği iptal ettiriyorum, bir daha Telekom, tivibu, ttnet ürünleri ile asla işim olmayacak umarım.
    Bilginiz olsun istedim.
  • nsunsu N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun...Bende Tivibu ev Bağlatacaktım geçen...aradım mhz.lerini yok şu ücreti yok bu ücreti..ya dedim bu nasıl bir fiyatlandırma dedim..siz bana şunu söyleyin ...Faturama ne yansıyacak ne ödeyecem sabit..Efendim işte şu fiyata yakın bu fiyata yakın net bi cevap yok...Dedim varya bu fiyatlandırmayı kim yapıyorsa helal olsun..çok mı uğraştınız acaba dedim pat kapattım....
    Türktelekomun şuan İnternet ve mobilini kullanıyorum....İnternet tahaatütlü olduğu için iptal edemiyorum...ama Mobili taşıyacam...bunlara para kaptırmayacam...çok umarsız çok lakayıt bu firmalar..nasıl olsa tekel çoğu şeyde...istedikleri gibi at koşturuyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara yapilacak en iyi sey ne biliyor musunuz? Abone olmak icin basvuracaksin. Kurulumu filan da yaptiracaksin. Ondan sonra 14 gun cayma hakkin var. Hicbir bedel odemeden cayacaksin. Kullandigin ve yaptirdigin masraf da yanina kar kalacak.

    Oyle sirkete boyle musteri. Bu bile onlarin milyonlarca insana yaptiklari yaninda masum kalir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir evde kullanıyoruz hatta bu başlığa da daha önce yazmıştım. Memnundum ben çok tv izlemiyorum zaten seç izle kısmından film izliyordum. Daha önce birkaç filmde sevişme sahnelerini falan atladıklarına tanık olmuştum. Hadi dedim olur o, çoluk çocuğun eline geçer diye yapmışlardır falan bi şekilde mana buldum da birkaç gün önce izlediğim bir yönetmen filminin girişindeki muhteşem 8 dakikalık sahneyi -içinde hiçbir +18 öge yok, zerresi yok- kafalarına göre kesmişler. İşte bunu farkedince nefret ettim. filmin o giriş sahnesi o kadar meşhur ki, gelmiş geçmiş en iyi başlangıç olarak falan kabul ediliyor. sen kim köpeksin o sahneyi atlıyorsun ya! velhasıl kafalarına göre kesip biçiyorlar filmi. açarım internetten, bağlarım tvye izlerim amk. sizin görsel zevksizliğinizle mi uğraşacağım.
  • Bu hafta kanal değişikliği ayağına fox ve discovery mozaiği uçurmuşlar.Discovery hd de uçmuş.

    Resmen dolandırıcılık.
  • gezegen64 kullanıcısına yanıt
    sanki görüntü kalitesi de azaldı biraz
  • Bunları okuyunca iyiki Turkcell Tv+ almışım diyorum. Superonline fiber Taahütüm bitmişti, türk telekom fiber ve tivibuya mı geçsem diye düşünmüştüm.
    4k cihaz aldım Turkcell den sagecom marka cihaz, gerçekten çok hızlı cihaz uydudan bile hızlı bence dm800 hd kullanıyordum.Hd kanalların görüntü kalitesinden çok memnunum, 3 tane 4k kanal var.
    Turkcell tv+ ın eksik yönü kanal eksikliği var sadece, discovery grubu, bbc, eurosport vs. gibi bir kaç kanal daha eklense, rakipsiz olur.
    Şuan youtube uygulaması var cihazda, facebook, twiteer gibi uygulamalarında ekleneceği söyleniyor.
  • bugun hat gitmiş:) gece 3 e kadar sorun yok

    sabah kalkıyoruz dsl sinyali yok hat ucmus:)
  • Ya arkadaş bu nasıl kurum.Bende Tivibu ev maxi paket HD var .Bu seferde şimdiye kadar bu pakete dahil olan ve izlediğm.Discovery ve National Geographic gitti (hem normali hem HDsi)
  • Merhaba , şimdiye kadar uydu kanalları kullandık. İlk defa sinema paketli tivibu-dsmart-digitürk kanal satın almak istiyoruz. Seçip izlemek filan yazılmış yukarıda o ne demektir ? İstediğimiz an istediğimizi izliyor muyuz yoksa ?

    Fiyatlar 35-50 tl / ay arasında değişmekte olduğunu gördüm. Sizlerden fikir edinmek istiyorum.
  • Ya arkadaşlar artık iptv var heryerde satılıyor be ugrasıyorsunuz bunlara para vererek gelin iptv alın bakın keyfınıze ne ararsanız varr bunlar gıbı her ay da degıl bu kadar pahalıda degıl istene bana ulaşsın
  • TnTTuRK T kullanıcısına yanıt
    İnternet paketinden yemesin diye kota da veriyor musun :)
  • o çakallığı ttnet yapıyor ona mudahale edemiyoruz
    ilerde inşallah 2019 2020 de kalkar belki adil kullanım kurtuluruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TnTTuRK

    o çakallığı ttnet yapıyor ona mudahale edemiyoruz
    ilerde inşallah 2019 2020 de kalkar belki adil kullanım kurtuluruz

    ee neyin tanıtımını yapıyon o zaman burda arkadaşım iptv diyosun kota var
  • Kotasız ney var kardeşim türkiye de iptv nedir ne işe yarar bilen onu bilerek kullanıyor sen bilmiyorsan işine gelmiyorsa git tivibu kullan
  • Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun - 6502 (28.11.2013 t. 28835 s. R.G.)

    MADDE 4 –

    (2) Sözleşmede öngörülen koşullar, sözleşme süresi içinde tüketici aleyhine değiştirilemez.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği (24.01.2015 t. 29246 s. R.G.)

    MADDE 14 – (1) Taahhütlü abonelikler, satıcı veya sağlayıcının, taahhütnamede belirtilen süre kadar abone kalmayı taahhüt eden tüketicilere;

    a) Sözleşme konusu mal veya hizmetin bedelinden indirim yapmayı,

    b) Sözleşme konusu malın teslimi veya hizmetin ifası ile birlikte taahhüt konusu malın mülkiyetini veya kullanım hakkını devretmeyi ya da hizmeti ifa etmeyi,

    taahhüt ettiği aboneliklerdir.

    (2) Taahhütlü aboneliklerde taahhüt süresince sözleşme ve taahhütname koşullarında tüketici aleyhine değişiklik yapılamaz.


    bu maddelere istinade bi bok yiyemezler. İstediği kadar paket içeriğini değiştirme hakkı saklıdır desinler, kanuni olarak bir dayanağı yok.




  • süper paket var bende smart tv de bazı kanallar kapalı tivibu sporlar vs kapalı mesela.
    bbc earth ng wild açık chasse peche vs kapalı.
  • tivibu süper paket almıştım bir ay dolmadan iptal ettim. portaldan film izleyim diyorum iyi filmler hep extra ücretli. 20 yıllık titanik cesur yurek vb hadi şu filme bakıym diyorum 5 tane seçtiğim filmin 4 ü extra ücretliymiş ne anladım süper paketten. yeni filmdir vizyon filmidir anlarım da bu kadar oranda ek para talep edilmesi mantıklı gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.