Şimdi Ara

tm okuyorum ancak mf den bir yer kazanmak istiyorum nasıl yaparım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar burada daha bilgili kişiler olacağını düşündüğüm için konuyu liseler bölümü yerine buraya açtım konuya gelirsek 11.sınıf tm okuyorum ancak hedefim bahçeşehir üniversitesi yazılım mühendisliği bölümü %100 burs kazanmak istiyorum ancak araştırdığıma göre mf den alıyorlar bu iş nasıl olacak ne yapmam gerek ? bilen birileri cevaplarsa sevinirim



  • Eğer kararından eminsen ve pişman olmayacağını düşünüyorsan tm'ye çalışmayı bırak ve derhal sayısal derslere başla. Ben lise + bir yıl hazırlık için kalmış bir tm ci olarak derslerini bile almadığım lys-5 e girip inşaat mühendisliğini kazandıysam sen iki senede düzenli çalışmayla yapabilirsin. İnanırsan başarı kendiliğinden gelir zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan24x kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler boyle gazlara ihtiyacim var su aralar cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme boşuna vakit kaybetme. Sayısaldan Tm'ye geçmiş biriyim. İmkansız yani inanın. Ders çalışma disiplinleri bile çok farklıdır mf'nin. Çok istiyorsanız Apply bau ile dağıtıyor herkese %30-40 ben bile %40 almıştım. O şekilde olabilir.

    Yada enformatik/YBS(MIS) araştır. Yazılımla ilgili tm alanları mevcut pişman etmezler
  • Sabancı üniversitesi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler bende uzun sure dusundum tasindim sordum sorusturdum ve tm den yazilim muh kazanmaya calismanin bos bir ugras olacagina karar verdim he yapilir mi yapilir yapanda vardir ancak cidden cok zor birsey bu yuzden de tm den devam edip yine istedigime yakin bir tm bolumu olan yonetim bilisim sistemleri kazanmaya karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.