Şimdi Ara

Togg 2024 Satışları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Almanya en başta. Gurbetçiler alır. 5-10 milyon gurbetçi var, sadece 100 bin tanesi almak istese yıllar boyunca satış demektir.

    Yakınım tuareg almak istiyordu bu sene, Togg gelse onu alırım diyordu.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    onlara sorarsan ülkeleri gözlerinde tütüyor ama kurulu düzen var emin ol 100.000 adet satış rakamını hiçbir gurbetçe sağlayamaz.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Samimi olanlar var hocam.

    İşin kötü yanı onlara bizden ucuz satılır ÖTV olmadığı içinTogg 2024 Satışları 


    Kayınım dedi geri dönüp burada bir dükkan açsam diyorum. Biz dedik çocuklar ne olacak, orda okur mühendis falan olurlar vs vs... Manyak mısın kal dedik.

    Orda da psikolojik olarak zorlanıyorlar.

  • Satışları arttırmak kolay
    Fiyatı sabitler yarısına uygun hatta sıfır faizli kredi der satışlar anında 5000 üzerine çıkar
  • Araç vaadedileni veremedi, en büyük mesele bu. Fiyat aralığı doblocu eniştelere değil aklı başında adamlara hitap ediyor. Sen güvenlik özelliklerini bir türlü açamazsan, her yeri dokunmatik yapıp kullanışlılığı düşürürse millet de alternatif arayışına girer. Isı pompası olmayacak, açılır cam tavan olmayacak gibi inatlaşmalara girmiyorum bile.

    Bu araç dacia dusterın ilk kasası kalite ve özelliklerinde bile olsaydı, fiyatı 800bin civarı olsaydı şuan yer gök TOGG olurdu...
  • Togg'da sıkıntı büyük. Son 3 ayda sadece 4.145 araç satılmış. Böyle giderse bize Togg vergisi çıkar.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Evet kalitenin bu kadar yükselmesine gerek yoktu. Heryeri ekran falan filan gerek yok. Şöyle normal menzili güzel yeterli güvenliği konforu sağlayan egea ayarında elektrikli bir araç olsaydı daha farklı olurdu.

    Ama herşeyimiz şatafat olduğundan olmuyor maalesef. İtibar önemli.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Togg ve Tesla'nın Mart 2024 satış rakamları belli oldu!


    Türkiye'de 5.903 elektrikli otomobilin satıldığı mart ayında #Togg, 1.319 satış ile zirvede yer aldı.


    Yıllık bazda %220 artışla %6,8 paya ulaşan elektrikli araç satışları, Çin menşeli markaların ithalat yasağına rağmen büyümeye devam ediyor.


    2024 ilk çeyreği itibarıyla Togg toplamda 4.145, Tesla 375, BYD 550, Skywell 96 araç satmış oldu.


    Bazı markaların Mart 2024 satış rakamları şöyle:


    - #Tesla: 80

    - #BYD: 175

    - Neta: 29

    - Leapmotor: 19

    - #Skywell: 38





  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Diğer firmaların Türkiye satışına o kadar ihtiyacı yok ama Togg için olmazsa olmaz. BYD'nin yıllık satış hedefi Togg'un 3 ayda sattığı araç sayısının tam 900 katı. Togg projesinin devam edebilmesi için satışlarını arttırması şart.


    "Çinli elektrikli araç üreticisi BYD'nin 2024 yılı için satışlarını yüzde 20 oranında artırmayı hedeflediği aktarıldı. Reuters'ın konu hakkında bilgisi olan kaynaklara dayandırdığı haberine göre BYD, 2024 için 3,6 milyon adetlik satış hedefi belirledi."

  • Ne yazık ki bu araç bir siyasi malzeme olarak ortaya çıktı. Umarım sonu iyi olur. Ben alır mıyım ölsem almam. Zaten elektirikli araç benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Üstüne o kadar parayı verdikten sonra ne yazık ki yine togg almam. Yerli milli çok iyi uçuyoruz kaçıyoruz da ne yazık ki bunları AB grubu yemez. C grubu tarla kira zenginine kaktıran kaktırsın. E zaten kamu var başlı başına.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    togg daha tam kapasite üretime geçemedi. zamanı gelince ihracat da başlayacak. elektrikli araçta talep sorunu yok

  • Togg aralık zammını geri alırsa veya şimdiki fiyatları 200-250 aşağı çekerse ve 500 bine sıfır faizli kredi verirse baya iyi satabilir , en azından bir indirim yapabilir satışları canlandırması için


    Çünkü elektriklilerin ilk ateşi söndü diğer elektriklilerede talep az , piyasa geçiş için hybride yönelicek gibi duruyor

  • Togg 2024 Satışları
    Togg 2024 SatışlarıEmre Özpeynirci (@eozpeynirci) on Xtwitter
    Atatürk Havalimanı'nın kapalı otoparkı ağzına kadar Togg ile dolmuş. Sebebi nedir acaba⁉️ @Togg2022
    https://twitter.com/eozpeynirci/status/1775173159248883913
  • çok basit bir olay, TOGG için başka araçlara vergi koyulacağına, giriş paketini 1 mliyon yapsınlar. siparişte sıra olur. benim en çok merak ettiğim; geçen sene 3 milyona TOGG alan adam ne düşünüyordur. lale devri gibi çakallar iyi kazandı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    togg daha tam kapasite üretime geçemedi. zamanı gelince ihracat da başlayacak. elektrikli araçta talep sorunu yok

    Sadece aralıkta 6 bin satan araç son 3 ayda 4 bin civarı satmış. Bir yerde bir sorun olduğu aşikar. Tr de satamadığı araci globalde nasıl satacak? Çin benzerlerini neredeyse yarı fiyatına satıyor, 100 binlerce sattigindan sorunlara daha hızlı çözüm getiriyor. Bence çok yanlış girdik sektöre. Çinli bir firmayla ortaklık kursaydik, Türkiye'de elektrikli otomobil ve bileşenlerinin fabrikasını açıp teknoloji geliştirmeye odaklandaydik sektörde bir yerimiz olurdu. Suan Çin telefon modeli çıkarır gibi araba çıkarıyor, sürekli güncel kaldıklarından bırak bizi avrupa yarisamayacak durumda. 1 model çıkarıp 3 yıl sonra ufak makyajlayip 5-7 yıl aynı arabayı satan sistem batmaya mahkum.





  • fiyatı 1200 yap bak nasıl satılıyor.

  • Togg 2024 Satışları
  • Togg suv araç satacağını sattı bundan sonra yavaşlar. sedan sport araçlar çıkarsın bizim milletimiz şekille hava atmayı çok sever hemen alır. sedan model pek sport değil ona da pek talep gelmez halkın nabzını iyi analiz etsinler xiaomi çıkardığı araç nasıl reklam oldu şekil araba Porsche araca benzetmiş satılır telefonları gibi. orta tabakaya hitap etmek önemli. Togg dan ciddi bir atak bekliyoruz. ayrıca insanların şikayetlerine biraz daha kafa yormalılar şikayetvar.com da hesap açıp milletin derdine derman olsunlar. yoksa benim gibi kararsız kişiler almaktan vazgeçecek benzinli araç devam dicek. servis ve teknik destek daha ciddi olmalı. yerli malı avantajı biraz daha fırsatlarla dolu olsun. yarısı faizsiz kredi yarısı peşin gibi. bekleyip göreceğiz

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.