Şimdi Ara

Tom Clancy's GRAW 2 gold ile bedava değil?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 yıllık oyuna mı kaldın?
  • Oyun oyundur yine.
  • bazen xbox bölgesel olarak farklı oyunlar veriyor.

    wikipedia'ya göre japonya, slovakya ve israil'de the maw verilmiş. Bizim store'da da the maw çıkıyor:https://www.xbox.com/tr-TR/live/games-with-gold

    genelde israile farklı bir ürün verilirse bize de veriliyor. illa graw alayım derseniz, ya da başka bir ayda illa almak istediğiniz oyunda başınıza gelirse xbox hesabınızın bölgesini değiştirmeniz gerekiyor. bu şekilde oyunu indirebilirsiniz. yalnız 3 ay boyunca tekrar değiştirme hakkınız olmuyor. bunun ne zararı olur? o hesapla bir oyun, oyun içi içerik almak isterseniz vs. değiştirdiğiniz ülkenin fiyatları çıkar. kredi kartınız da o bölgenin kartı olmadığı için alamazsınız.

    xbox one oyunlarında buna hiç gerek kalmıyor. sadece konsolun bölgesini değiştirip konsolu yeniden başlatmak yetiyor.store'a gidip indirmeyi başlattıktan sonra isterseniz bölgeyi tekrar türkiye yapabilirsiniz. game passiniz varsa aynı taktikle abd'de olup türkiyede olmayan oyunları indirebiliyorsunuz. (360 oyunları da dahil)




  • kbere K kullanıcısına yanıt
    virtua fighter 5 final showdown ile başlayıp
    Stuntman ignition
    Dantes inferno
    Dragon age 2
    Ve en sonda tc's graw2 ile devam ettiler.
    şöyle normalde oyunların bedava olduğu duyrulduğunda yukardaki oyunlar Tr storeda yoktu.
    2 kere The maw ve 2 kere ms. Splosion man verdiler.tamam oyunlar yok diyelim.
    fakat 16 nisan veya 17 de olabilir Tc's graw2 store'a geldi 29tl.
    yani oyunu free vermeyip satılıyor?
    The maw verilme maksadı ne olabilir?
  • iş bilmezlik. kötü yöneticilik. ayrıca başka oyun verilecekse store'da oyun mu yok da aynı oyunları defalarca veriyorlar? verilemeyeceğini türkiye'deki adamlar bilmiyor mu? bence türkiye'de gerçekten bir xbox türkiye ekibi yok. olanlar teknik destek, çağrı merkezi(ki bunlar da yüzde 99 outsource) ve de satış ekipleri. asıl oyunlar da tırt olduğu için kimse sesini çıkartmıyor.gerçi bu kitlenin rdr 2 duyurulup yerine candy crush verilse de çok tepki vereceğini sanmam. öyle olsa dünyanın en pahalı store'una sahip olmazdık.
  • Xbox TR nin başındaki Mehmet Tür ve ekip arkadaşları yat aşağa al maaşı zihniyeti ile çalışmaya devam ediyor bir işe yaradıkları yok. Bundan önceki Necibe hanım da kovulmuştu sıra bu işe yaramazlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 25 Nisan 2019; 12:33:48 >
  • bu ay yine yumurtalık geçermiş gibi ms. splosion man verdiler. 4 sefer verdiler şimdiye kadar 1 kere indirmedim. hacı biz bu oyunu zaten verdik. 1 liralık da olsa başka oyun verelim der ama nerde o kafa
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Gold ile oyunlar gitgide kötüleşiyor.haziran ne olcak acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.