Şimdi Ara

Topal bu mallığı milli maçtada yapmıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İspanya maçımıydı neydi amaçsızca kaydı kendi kalesine atmıştı. Topaldan stoper mtoper olmaz adam saatli bomba gibi eli ayağına dolaşıyor. Ozan zaten pas almaya gelmiyor saklanıyor. Alper desen bi bok yapamıyor güya on numarada oynuyor şut çekmeyi pas atmayı bilmiyor. Dirar yedek olcak bi isim. Kardeşim Volkan kesilsin diyosunuz bide yedekte Ospina olsa kesilirdi zaten Kameniye baksana saatli bomba Şener hücümda iyi defans facia, İsla daha komple bir oyuncu. Solbekin Allah belasını.. zaten. Soldado son vuruşları tırışka ama duvar olması paslaşmaları takım oyunu iyi fayda sağlar.

    Acil Guiliano ve Ekici katılmalı forvet Soldado sağa Orellana mı geliyor kim geliyorsa gelsin ve Allah aşkına solbek alın adam yüzünü rakip kaleye dönemiyor pısırık hımbıl Hasan Ali. Ve Gomez mi kim geliyosa gelsin stopere zaten elenmişiz bırak avrupayı bas parayı al oyuncuları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aga top kaleciye gidiyor zaten adamı tutsana sen kaleci alır işte. İlk adamı tutayım dedi sonra karar değiştirip topu attı. Mallık kısaca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topal dan ne stoper ne orta saha hiç bişey olmaz geçen yıl vadesini doldurmuştu, artık gönderilmeli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.