Şimdi Ara

Toshiba A665 serisi (3D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aralar notebook almayı düşünüyorum. Kafama bir model takıldı.

    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-168-a665-168-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-750gb-15.6-1gb-gt540m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51790

    Bu model özellikle hoşuma gitti. 3D teknolojisi ve kampanyada olması benim ilgimi çekti. A665 serisi kullanan arkadaşlara bu notebook'u danışmak istiyorum. Pil süresi, fan sesi gibi konularda yardımınıza ihtiyacım var. Kampanya kısa süreli olduğu için de fazla vaktim yok.







  • kardeş süper makina.yeni sandy birdige işlemcili alette yok yok cidden.imkanın varsa diğer laptoplara bakma derim.
  • selam,

    ben bu notebook'un 1-2 model altını kullanıyorum. islemcisi i7 1,6 ghz. alırken hosuma gitmisti(fazla arastirma fırsatım olmamıstı maalesef) ama son zamanlarda ozellikle kasası sinirimi bozdu cok basit plastik kasasi var maalesef.. ilk aklıma gelen bu.. benim bilgisayarımda pil omru diye birseyden pek bahsedemeyecegim cunku max. 1sa 10 dk pil omru oluyor o da idareli kullanabilirsem. bu da can sıkıcı bir durum olabiliyor tabi.. cok cabuk bitiyor..
    fan sesinin cok rahatsiz etmiyor beni acikcasi, dikkatimi dagitmiyor diyebilirim..
    sunu da belirtmek isterim ki maalesef Toshiba'nın ürünleri turkiye de cok pahalı satılıyor. ben bu bilgisayari dısardan aldım ve yaklasık 1000 tl kar'ım oldu diyebilirim yaklasık 4 ay once. eger bu kadar parayi gozden cikardiysan iyicene arastirmani tavsiye ederim.
    ama ozellikleri konusunda seni uzecegini hic sanmiyorum ;)
  • Ekran kalitesi konusunda tereddütlerim vardı ama kısa çaplı araştırmalarımda onun iyi olduğunu görüyorum. Pil ömrü evet azmış ama yine de sağlam makine sonuçta 5 saat dayanmasını da bekleyemeyiz. Peki ısınma problemi oluyor mu hiç? Bir de işlemci ağır yük altında değilken(MSN, WLAN) gibi hafif yükler altında fan sesi sıkıntı oluyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.