Şimdi Ara

TOSHIBA G710 Düşük ses problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2. telefon olarak Windows Mobile ve altında klavyesi olması nedeniyle G710 aldım. Telefondaki tek sıkıntım karşı tarafın sesinin ses en yüksekte olmasına rağmen çok düşük gelmesi. Bulunduğum ortamda biraz ses varsa karşımdakinin söylediğini kesinlikle duymuyorum.

    Sesi artırmanın bir yolu var mı? Bu sorun giderilmiş bir ROM var mıdır?

    Bir de örneğin TYTN II için hazırlanmış bir ROM u bu telefona yükleyebilir miyim?

    Teşekkürler...



  • Başka telefonun romunu yükleyemezsiniz. Toshibaların genelde Romları sorunlu oluyor. Aynı ses sorunu G900'de de var ve yapacak birşey yok malesef..
  • cihazlrın ses sorunu ayar ve şans meselesi mesela bn aldm ses sorunu yoktu arakdşıma aldk ondada ses sorunu vardı aradk toshıba nın teknik servisi olan multimedyayı bi kod söledi o konu bekelemeykn girdk ordn bi yere girmemizi söledi girdik bir çubk çıktı onu yükselttk sorun ortadn kalktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazrail_60

    cihazlrın ses sorunu ayar ve şans meselesi mesela bn aldm ses sorunu yoktu arakdşıma aldk ondada ses sorunu vardı aradk toshıba nın teknik servisi olan multimedyayı bi kod söledi o konu bekelemeykn girdk ordn bi yere girmemizi söledi girdik bir çubk çıktı onu yükselttk sorun ortadn kalktı



    Selam,

    Cevabınızı gördükten sonra Multimedya'yı aradım ancak böyle birşey olmadığını söylediler. Bana tam olarak ne yaptırdıklarını söylerseniz sevinirim. Çünük bu ses sorunundan dolayı telefonumu kullanamıyorum.

    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.