Şimdi Ara

toshiba L505-13v win 10 webcam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar pc toshiba L505-13v. pc ye yeni win 10 home kurdum ama webcam calısmıyor birçok driver denedm ama olmadı resmi sitede win 10 driver yok win 7 var. win 10 için webcamı aktif hale getirmem mümkün mü acaba? aygıt yoneticinde görüntüleme aygıtları diye bi yer yok kamera ordada görünmüyor yani. win 7 kurdugumda da yoktu driver yükleyince gelmişti.



  • kurduğuğunuz windows sistem türüne göre 32/64 eski win 7 drıverleri uyumlu olacaktır onları yükleyin yada slim drıver gibi programlarla drıverlei güncelleyin
  • muski kullanıcısına yanıt
    hocam defalarca denedim bunu ama olmaedı maalesef. win 7 yi tekrar kurdum başta olmadı güncelleştirmeler yüklendikçe kamera da geldi. ama win 10 da ne kadar güncelleştirme yükledi isem de nafile. ilginiz için teşekkürler hocam.
    birde şöyle bir sıkıntım var pc açılırken siyah alt tire ekranda takılı kalıyor ortalama 2 seferden birinde mutlaka açılırken takılıyor. hard diskten değil yeni ssd aldım eskiden de vardı değişmedi. ramlari çıkarıp taktım ve ekran kartı driver yükledim değişen bişey olmadı maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.