Şimdi Ara

Toshiba laptop wifi kart değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba satellite p855 339 laptopum var wifi kartını değiştirdim ancak yeni kartın driverlarini vs hepsini yükledim aygıt yöneticisinde hiç sıkıntı görünmüyor. Ama wifi kapalı görünüyor eski kartı takınca sıkıntı yok çalışıyor. Win 10 kullanıyorum yardımcı olabilecek olan var mı acaba ne yapmam lazım fn f12 kombinasyonunu denedim wifi açıp kapatma ise yaramıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Merhaba, wifi yükseltme mi yaptın? Eğer aynı/benzer model değiştirdiysen sorun olmaması lazım. Diğer türlü Wifi 6'ya vs geçmek istediysen anakartın desteklemeyebilir.


    1. Aygıt Yöneticisindeki eski driverı komple kaldır, yeniden başlat. (belki görünmüyordur, Görünüm > Gizli aygıtları göster ile tamamen gör.)


    2. Yeni kartına doğru driver bulduğuna emin misin? Donanim Kimliklerini burada paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki.. Aygıt Yöneticisinde > Yeni sürücüne Sağ tıkla > Özellikler > Ayrıntılar > Donanım Kimlikleri > En başta yazan en kapsamlı olan, ona sağ tıkla kopyala > Foruma yapıştır.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    WiFi 6 değil de wifi 4 5 ghz Dual bant için değiştirdim bilgisayara yeni SSD takip format attım ama yeni wifi kartını hiç bir şekilde Windows üzerinde aktiflesmiyor gibi ama aygıt yöneticisinde hiç sıkıntı yok aygıt düzgün çalışıyor diyor driver konusunda da sıkıntı yok başka bilgisayarda taktığım zaman çalışıyor broadcom bcm43142 işimi bu şekilde şu an takılı olmadığı için yazmadım takip yazarım tekrar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cenk501923 C kullanıcısına yanıt

    Microsoft Update Kataloğu yukardan ilk üçü dene

  • Evet @potti34 'ün dediğini uygula.


    Bu arada araştırırken ne buldum, birisi Linux ortamı için demiş ki açık kaynak driverın imzası olmadığı için UEFI secure boot engelliyor, o nedenle BIOS'tan secure boot seçeneğini kapayıp dene. Kaynak:

    https://askubuntu.com/a/1272460


    Eğer sürücünü Bitlocker'la vs şifrelemediysen, dene bakalım Bios'ta..



    Edit: Yazdığını bir daha okudum, sürücünün göründüğünü ama çalışmadığını söylemişsin. Windows + R yap ncpa.cpl çalıştır. Burada adaptörün görünüyor mu? Devre dışı ise etkinleştir vs..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 11 Kasım 2022; 20:50:13 >




  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    Bunu da dememiştim yine aynı degisen birsey olmadi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Şifreleme yapmadım secure boot kapalı ncpa.cpl yi çalıştırıp bakayım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.