Şimdi Ara

Toshiba Satellite-P850 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, laptop alacağım daha çok iş için kullanılcak arada da oyun için iş ağırlıklı oyundada orta segment oyunlar için ideal olsa yeterlidir.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-p850-bt3g22-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,40996.html#TabPanelStart

    bunu seçtim. sizce nasıldır ? hız ve ısınma bakımından nasıldır acaba çabuk mu ısınıyor ? eksileri,artıları nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiyongnu -- 23 Haziran 2013; 18:37:59 >







  • Donanım-işlemci babında iyi bir ürün, kalitesi de fena sayılmaz. Yalnız oyunlardaki soğutma konusunda biraz yetersiz olduğu söyleniyor. Ekran kartı da güncel oyunları ; düşük, orta-yüksek ve karışık ayarlarda oynatabilir. Yalnız uzun vadede ağır grafik isteyen oyunlar için yetersiz kalabilir. Ayrıca muadillerine göre biraz daha düşük bir karttır. Kullanılan karta göre de fiyatı biraz abartılı denilebilir. Yeni nesil ve biraz daha yüksek kart (gt640m) barındıran modeli, vatanda 1950 tl gibi fiyatlardan satılmıştı. İndirimleri takip ederseniz hem ekran kartı hem de f/p babında biraz daha yerinde bir seçim olur. Alternatif olarakta, asus n56vz serisini öneririm. Ekran kartı biraz daha yüksek çünkü. Bu arada İstanbulbilişim garantiyi kendisi veriyor, yani ürünler firma garantili değil bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sipahi68

    Donanım-işlemci babında iyi bir ürün, kalitesi de fena sayılmaz. Yalnız oyunlardaki soğutma konusunda biraz yetersiz olduğu söyleniyor. Ekran kartı da güncel oyunları ; düşük, orta-yüksek ve karışık ayarlarda oynatabilir. Yalnız uzun vadede ağır grafik isteyen oyunlar için yetersiz kalabilir. Ayrıca muadillerine göre biraz daha düşük bir karttır. Kullanılan karta göre de fiyatı biraz abartılı denilebilir. Yeni nesil ve biraz daha yüksek kart (gt640m) barındıran modeli, vatanda 1950 tl gibi fiyatlardan satılmıştı. İndirimleri takip ederseniz hem ekran kartı hem de f/p babında biraz daha yerinde bir seçim olur. Alternatif olarakta, asus n56vz serisini öneririm. Ekran kartı biraz daha yüksek çünkü. Bu arada İstanbulbilişim garantiyi kendisi veriyor, yani ürünler firma garantili değil bildiğim kadarıyla.

    Yorum için teşekkür ederim bu mesajdan sonra o ürünü gördüm asus'un o modelini bayağı incelemedim bundan daha üstün ve fiyatları neredeyse aynı yüksek ihtimalle asus u alacağım,incelemesine baktım sadece hdd si biraz zayıf halka ,ssd ile devam edebilirim ilerde şuanlık asus alacağım.

    Garanti olarak bu olayı bilmiyordum istanbulbilişimden alacağım tekrar bir sorarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiyongnu -- 24 Haziran 2013; 16:41:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.