Şimdi Ara

Toz Önerisi SUPER7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önceden kullandıgım multipower tozum bitti simdi yeni bir toz aldım super7 adında onceki tozumu bir ölçek ant. öncesi 1 ölçek ant. sonrası alıyordum ancak bu ürünü satıcı kişi 1 ölçek almam gerektiğini söyledi yani 25g protein aklıma takıldı bundan 2 ölçekmi almalıyım,tek ölçekmi almalıyım yada yanında başka bir toz daha alıp bir ondan bir ondan mı almalıyım vede nezaman almam gerekiyor 2 ölçek aldığım zaman ant. öncesi ve sonrası sağlam oluyordu hem ant öncesi alınca ant. esnasında güç veriyor ant sonrasında ise yıkılan kasları yapılandırıyor. yardımlarınızı bekliyorum.


    Yaş 17
    kilo 70kg
    1 yıldır spor yapıyorum
    haftada 3 gün gidiyorum

    Beslenmem şu şekilde;
    Sabah-3 yumurta
    öğlen-okulda çıkan yemek(sebze,çorba,et,balık vs)
    akşam 300-400 g et(tavuk,balık,kırmızı et)



  • Kardeşim,kas geliştirmek istiyorsan protein kadar karbonhidrata da yüklenmen lazım.Sadece proteinle kas geliştirilmez,kütle konulmaz.Bana kalırsa spor öncesi proteinli besleniyorsan önce kullanmaya gerek yok,fakat spordan 2-3 saat öncesine kadar proteinli bir öğün yapmadıysan önce de protein kullanabilirsin.Benim görüşüm bu yönde.

    Ve dediğim gibi karbonhidratlı beslen biraz.beslenmende karbonhidrat yok,ne ile kütle koyacaksın,+ aşırı olmadıktan sonra da yağlanmaktan korkmayın arkadaş.

    Kıldan ince kılıçtan keskin kollarla geziyorsunuz ortalıkta,yağlanın biraz kütle koyun güçlenin ağır girin kasa biraz karb çekin(kas glikojeni),su çekin.34-35cm kolla gezmeyin şu sporu yapıp.Bir kütle koyun iyice sonra 4 ay temiz bir diyete girersiniz yağ oranınızı da baya düşürürsünüz kütleden çok kaybetmeden.

    Ha fitness plaj vücudu tarzı birşey istiyorsanız orasını bilemeyeceğim,kendi açımdan dışarında üstümde birşey varken millet baktığında "bu vücut çalışıyor belli" desin tarzı bir vücut istiyorum,üstümdeki t-shirt ü çıkartmadan kimsenin spor yaptığını anlamayacagı tarzda bir vücut değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan1990 -- 15 Ocak 2017; 16:16:8 >




  • yigitcan1990 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler hocam ben yanlış yazmışım aslında sadce proteinli besinlerimi yazmışım karbonhidratta alıyorum hocam ancak fazla dikkat etmiyorum nekadar aldıgıma, toz hakkında ne düşünüyorsunuz hocam performansı vs. hem önce hem sonra almalımıyım ?
  • wingdragon kullanıcısına yanıt
    Toz hakkında hiçbir fikrim yok.Şimdi baktım blend ürünmüş.Whey+kazein+yumurta proteini içeriyormuş.
    Genelde mix ürünlerin ant sonrası için kas gelişimi bakımından wheyden daha iyi olduğuna dair yorumlar var.Ant sonrası alınan whey in uyardığı protein sentezini içerisindeki kazein sayesinde daha uzun sürelere yayabiliyor olmasından dolayı.

    Bence iyi bir ürün,tek sıkıntısı fiyatı gibi duruyor.

    Onun dışında dediğim gibi ant sonrası kullanılması gerekiyor normalde,fakat gün içerisinde veya antreman öncesi ögünde protein türü bir gıda tüketmediysen antremandan önce de kullanabilirsin bana göre.Ama tabi ki antremandan önceki ögünde(1.5-2saat önce) karbonhidratlı bir yemeğin yanına tavuk tarzı proteinli gıdalardan yemek daha mantıklı olan.Bu bir işin oldu yiyemedin vesaire o zaman antreman öncesi protein tozu kullanılabilir.
  • yigitcan1990 kullanıcısına yanıt
    ant önceside gainer alsam uygun olurmu.Antrenmana okul çıkışı 6 gibi gidiyorum okuldan sonra direkt öğlen öğünüm okulda ne çıkarsa oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.