Şimdi Ara

TR SPI 1M REkoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,,
    Önceki 3D denemeleri sonunda biranda işlemcimin hızları düşmüştü,, ardından ben ısrarla belirtiyordum bu işlemcide bişi var düzelecek diye :D nitekim bu akşam ferit abi ile iftardan sonra bir deneme yaptık ve bilin bakalım ne oldu ?? :) evet işlemci canavar gibi çalışıyordu :) hızları düşen işlemcim 1kaç haftanın ardından adeta dirildi ve eski yaklaşık değerlerine döndü tekrardan biggrinking:

    Geçenden içimde kalan superpi denemesini de ferit abi ile yapma şansımız oldu :D cold konusunda ise umarım ferit abinin teorisi yanlış çıkar tekrar full coldsuz hali yakalayabilriz

    şimdilik sizleri TR 1M rekoru ss ile başbaşa bırakalım

    unutmadan R3E'nin yeni ayarı olan 2D Booster modu da spi de baya işe yaradı hem efficiency olarak hem de yaklaşık 50mhz daha yüksek hızda skor alabildik..

     TR SPI 1M REkoru
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Tebrikler....
  • OMG. Teorimde yanılmıcamı birdahaki bench gösterecek aslında deneyebilirdik fakat 5lt.lik Ln2 ile anca bu kadar oluyor RP3 gerçekten sağlam kart 2D booster ile pi'yi sağlam alıyor ufak tefek tweak ile TR rekoru geldi,NB ise çok iyi daha gideri var ama vtt voltajı lazım onuda Recebin gözü kesmiyor sırada 3D testleri var Recoyu kandırabilirsem vtt ile NB ye iyice asılırız..

    Yeni Süp.Pi TR rekorun hayırlı olsun Recep.. buda Brandy'e kapak olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 4 Eylül 2010; 5:02:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.