Şimdi Ara

[Trabzonspor 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
7.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onazi sedye ile kenara geldi. Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. Bu kadro 1 eksiği daha kaldırmaz.

    Yazarken Onazi soyunma odasına götürüldü. Kucka hazırlanıyor. Göstersin artık kendini
  • İkinci yarıya Amiri-Ekuban değişikliği ile başlamamız lazım. En kötü 60'ta kenara alınması gerekiyor Amiri'nin. Oyuna sonradan girdiğinde hep etkili olmuştu ama ilk 11 yaramamış gözüküyor
  • Abdulkadir 2.yi de sıkıştırdı. Yerli oyuncumuz ile Rize karşısında önde olmak keyif veriyor. Allah nazarlardan saklasın.
  • 77'de geldi Amiri-Ekuban değişikliği
  • Rodallegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    3 olduu




  • Toniiii Vakamiiiii

    4 olduuuuu




  • Onazinin aşili kopmuş herhalde baya kötü oldu ortasaha eksik zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucka-Sosa ikilisi oynayacak sanırım artık.Onazi sezonu kapattı,geçmiş olsun.Ya bir ön libero bulacağız,ya da Ünal hocam Sosa'ya yaptığı gibi Kucka'yı da yeniden küllerinden doğuracak.
  • Ünal karamana helal olsun valla trabzonsporu adam etti iç sahada özellikle çok çılgın oynatıyor takımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Rize maçının değerlendirmesini yaptım
  • Onazi pert sezonu kapatmış okayı geri alsınlar




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 25 Aralık 2018; 17:11:58 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Uğurcan'ın ayakları lig standartlarının üstünde. İleri gitsinde nereye giderse gitsin demeyip kanatlara, hedefe yolladığı için taca vuruyor gibi geliyor. Özellikle Rodallega'ya doğrudan ceza sahası yayına attığı kaleci ile karşı karşıya bırakan paslar var. Onur'dan sonra Trabzonspor taraftarının içinin en rahat olduğu konu bu zaten. :)
  • Uzun yıllar sonra ilk defa keyif ve güven veren bir futbol oynuyoruz. Şikeli yıldan beri futbola uzak kalmış olmama rağmen bu sene eski heyecanı yeniden hissetmeye başladım denebilir.
    Ancak keşke Rize maçını kaybetseydik de Onazi sakatlanmasaydı. Takımın oyun sisteminde orta sahada en basit tabirle orta sahanın hamallığını yapıp enerjisiyle çok şey katıyor ve şok hücum presleriyle takımı epey pozisyona sokuyordu.
    Şu an kadroda bu görevi bu şekilde yapabilecek oyuncu yok. Hatta DOS mevkisini lig standartlarında oynayabilecek bir oyuncu bile yok. Boşluğu doldurulursa ve Olcay tam olarak neden kadro dışı bilmiyorum ama kanat rotasyonuna eklenirse bir DOS transferiyle zirveye ortak olabiliriz.
    Şampiyonluk lafını edebilmek için maalesef yeterli genişlikte kadromuz olduğunu düşünmüyorum. 17 maçta hiç sakatlık yaşanmaz ciddi bir durum olmazsa ilk 11'imiz şampiyonluğa oynar ama kadroda nerdeeyse hiçbir mevkide alternatifler yerine oynayacağı kişinin yetenek olarak yakınında bile değil.
    Kısacası keyif veren bir takım olarak bu seneyi tamamlayacağız gibi duruyor.




  • onazi'nin ve sosa'nın yedekleri olmadan şampiyonluk şarkısı kimse söylememeli. öyle 1461den gelecek oyuncularla olmaz bu iş.



    veya Avrupa'dan oyuncu kiralanmalı.bir kaç sene önce Alex bourceanu vardı mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur Kıvrak'ın sözleşmesi feshedilmiş. Mükemmel olduğu sezonlar vardı. Sakatlıklardan dolayı son bir kaç sezondur üst düzey performans sergileyemiyordu. Performansına göre değerlendirildiğinde, ligdeki kalecilerle karşılaştırıldığında çok yüksek fiyatlara oynadı. Kulüp de alacak
    larının olması Trabzonspor'da dokunulmaz bir konuma gelmesine neden oldu.

    İki taraf içinde hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mierzejewski

    Uğurcan'ın ayakları lig standartlarının üstünde. İleri gitsinde nereye giderse gitsin demeyip kanatlara, hedefe yolladığı için taca vuruyor gibi geliyor. Özellikle Rodallega'ya doğrudan ceza sahası yayına attığı kaleci ile karşı karşıya bırakan paslar var. Onur'dan sonra Trabzonspor taraftarının içinin en rahat olduğu konu bu zaten. :)
    Ne yazık ki yanılıyoruz. Uğurcan'ın eksik olduğu çok konu var. Ciddi maçlardaki baskıyı kaldırabileceğini düşünmüyorum ne yazık ki. FB maçında yediğimiz golde onun da hatası olduğunu düşünüyorum. Ayrıca karşı karşıya pozisyonlarda fazla ayakta kalarak rakip forvete çok fırsat veriyor. Şu an Onur seviyesinde değil ne yazık ki. ( Son zamanlarından bahsetmiyorum )

    Topu oyuna sokma konusunda da size katılmıyorum. Sizin dediğiniz gibi amacı topu hedeflere yollamak ise bile eğer başaramıyorsan bir önemi yok. Maç içinde 4-5 kere topu rakibe verdi. Kaldı ki BJK deplasmanı. Kolay maç değil. Dolayısı ile ben o konuda çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.




  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Bjk maçı Uğurcan'ın ilk derbi deplasmanıydı,bizim açımızdan da zor bir maçtı.Fener maçında tek kale oynadığımız için çok top gelmedi ama Bjk maçında takım 2. yarı çok geriye çekildiği için sıkıntılı oldu,bence heyecanı da normaldi ilk deplasman derbisi olduğu için,toparlayacaktır kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Eksikleri olduğuna kesinlikle katılıyorum. Bir kere tecrübe kaleci için en önemli özelliklerden biri. O yok Uğurcanda ama oynaya oynaya kendini geliştirecek. Sezon sonu Uğurcan'ın durumuna göre bir kaleci transferi de yapılır. Fakat bu ayak konusunda gerçekten ısrarcıyım :) Özellikle bu kadar yıl Onur'u izledikten sonra. Adam degajlarda orta sahayı geçiremiyordu. Şuan Ederson'u izliyor gibiyim. Keşke imkanım olsa bütün maçlardan görüntüler çıkarsam ama özetlerde yer alan toplamda 15-20 dklık görüntülerden bir iki pozisyonu birleştirdim. Rodallega'ya attığı iki tane karşı karşıya bırakan cinsten pası var özetlerde göremedim. Yinede fikir vermesi açısından fena olmadı hani :)

    https://sendvid.com/jl66fg98




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.