Şimdi Ara

Trafik cezası geldi ancak internette görünmüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
100.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ceza yazildigi gun hemen edevletten email ile haber verildi. 1 haftadir bakiyorum bankalara, gelir idaresine palakaniza ceza bulunamadi diye. ben de diyorum herhalde yine zaman gecmesi gerekiyor.

    edevlette yazan Ceza Tutanağı Seri / Sıra No ile ceza yazilan tarihi ekleyince nihayet cikti. sanirim cakallar o sekilde cikartmayip insanlar indirimsiz ve faizle odesin diye ugrasiyorlar. ugrasmasam bulamayacaktim. odemeye calisanlara bile odetmiyorlar.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    indirimli odeme suresi tebligat tarihinden baslar, edevlette gorunmesi teblig edildigi anlamina gelmez.

    postayla adresinize gelmesi gerekir (e-tebligat izni verirseniz o ayri), adresinizde bulunamazsaniz bildirim birakilarak muhtara teslim edilir. muhtara teslim edilmesi de teblig edilmis olur.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    İşte tebliğ tarihini oradaki tarihi yazınca ceza çıkıyor bu da demektir email attıkları tarihi tebliğ tarihi olarak kabul ediyorlar(cezaya konu olan hareketten sadece 2saat sonra yani aynı gün).

    Yoksa zaten sistem izin vermezdi. Bahsettiğiniz gibi bir iIn vermedim hiç sorulmadı zaten. Kısaca o emailde sonra indirim süresi ve tebliğ süresi başlıyor olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    alakasi yok. teblig edilmemis cezayi beyanla odediginiz icin oyle oluyor. teblig edilene kadar 10 sene de gecse teblig tarihine bulundugunuz gunun tarihini girerek deneyebilirsiniz. hatta 15 gun gectiyse bugun bile deneyebilirsiniz (ayni ceza tekrar odenebiliyor olmasi lazim)

  • beyler konu hortlayacak ama merak ediyorum , e devlette yazmayan bize de ulaşmayan muhtarlıkta kaybolan cezaları nasıl öğreneceğiz arabayı satarken mi yoksa birgün yüklü miktarda haciz gelince mi ?

  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

    mezardan kemiklerinizi alirlar.

  • Benim birader geçen radara girmiş bana edevletten bildirimi geldi,aradım yarım saat önce geçtiği lokasyonda yemiş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.