Şimdi Ara

Trafik Cezasındaki İsim Tutarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    21-28 Ocak tarihinde eşimle araç kiraladık. Bugün ev adresimize bir adet hız cezası geldi. İsim, plaka, tarih her şey doğru ve sorunsuz görünüyor. Sonra kiralama yaptığımız firma aradı. Bir adet ceza tutanağının kendilerine ulaştığını söylediler ve fotoğrafını gönderdiler. Tarih ve saat doğru ama ceza tutanağındaki kiralayan bilgisi farklı bir isim görünüyor.

    Firma yetkilisine soruduğumda ilk önce bize tebliğ edildiği için dedi sonra araç bizim olduğu için dedi daha sonra emniyet sisteminde hata olabilir dedi. Kesin konuşmadığı için ikna olmadım. Böyle karışık işleri sevmem. Aynı şeyleri kendisine de ilettim.

    Sizce bu konuda bir sorun yaşar mıyım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok5800 -- 14 Mayıs 2024; 17:53:18 >



  • Kiralık aracın cezası sizin ev adresinize mi geldi? Bu garip geldi. Plakaya yazıldıysa, araç kimin üzerine kayıtlıysa ona gitmesi gerek.


    Sizin kiraladığınız günler içinde ceza kesildi ise, firma depozitodan düşerek veya bilgilendirerek bunu size yansıtacaktır.

  • izzmarit kullanıcısına yanıt

    Hocam 21 ocak tarihinde bir ceza kesilmiş. Bu cezanın tarihi, saati ve plakası doğru ama cezada yazan eşimin adından farklı bir isim olarak görünüyor. Bu ceza firmaya gitmiş.

    28 ocak tarihinde bir ceza daha kesilmiş. Bu cezada tarih, saat, plaka ve isim her şey doğru bu adresimize geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Trafik şube ile görüştüm. Sorunun firmadan kaynaklı olduğunu söylediler. Şöyle ki araç kiralama firmaların araç kiralanınca sisteme girmeleri gerekiyormuş. Aracı kiraladığımız gün aracı bir önceki kiralayan kişiden silip bizim üstümüze kayıt yapmamışlar. Doğal olarak ceza bir önceki kiralayan kişiye gitmiş. Görüştüğüm trafik polisi ceza doğru hale gelene kadar ödeme yapmamam konusunda uyardı. Şöyle bir bilgi verdi: firma cezada herhangi bir sıkıntı olmasa direk olarak kredi kartınızdan keserdi sizi aramazdı dedi. İsim uyuşmazlığı olduğu için kartınızdan kesemiyor ve sizden elden ödemenizi istiyor dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.