Şimdi Ara

TRAFİK SİGORTASI KONTROLÜ HAKKINDA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ,
    yaklaşık 2 ay önce 2.el maxiscooter almıştım. Sistem gereği hepimizin bildiği gibi devir işlemlerinden sonra ruhsatın ptt ile adresime gelmesi gerekiyordu FAKAT GELMEDİ.

    OLAY ŞU: Bu sistemi bir süreliğine iptal etmişler arkadaşlar, adrese teslim gelmiyor , Biz adresin bağlı bulunduğu trafik şubeye gidiyoruz. + evraklarımızı veriyoruz + TRAFİK SİGORTASI VAR MI KONTROLÜ YAPILIYOR , eğer yapılmışsa ruhsat o an yazıcıdan basılıp sahibine veriliyor. Bilginiz olsun

    Devlet yine bir yol bulmuş kendine , trafik sigortası denetimi bu şekilde yapılıyor , ne diyelim allah hepimize sabır versin .... kazasız belasız sürüşler



  • sevenpounds kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.
    Ben de 1 Nisan'da X-City almış, 15 Nisan'da trafik sigortası yaptırmıştım, ruhsat gelecek diye bekleyip duruyordum. Bir ara gidip alayım. SMS ile bilgilendirme yapabilirlerdi uygulamada değişiklik olduysa, ya da e-devlet'te bir uyarı verebilirdi.
  • agulec kullanıcısına yanıt
    bu konuda bilgilendirme asla yapmazlar , bu bildiğin köylü kurnazlığı .....
    çünkü bilgilendirme yapmaları demek ; trafik sigortası paralarının amacına yönelik kullanılmadığı , başka işler için kaynak olarak kullanıldığının ispatı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.