Şimdi Ara

Trapez çalışınca baş ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende kronik bir baş ağrısı var, dönem dönem çok oluyor ve bu o dönemlerden biri. Daha önce doktora da gittim migren şüphesiyle ama yok dedi. Çok uzun yıllar olduğu için ağrıya sebebiyet veren bir kaç durumu teşhis ettim kendimce.

    Bir tanesi uyku saatimin değişmesi, her hangi bir gün 1 saat bile olsa erken/geç, uyursam veya uyanırsam o gün ağrı başlıyor ve gittikçe şiddetleniyor, bu ağrı trapezlerimden enseme ordan başıma vuruyor genelde. Ağrı kesici ile önlem almazsam ağrı mide bulantısından kusmaya gidiyor.

    Diğer bulgu da trapez çalıştığımın ertesi günü yine trapez ve boyun üzerinden başıma bir ağrı saplanıyor, trapezlerim sürekli kasılı gibi hissediyorum. Salı günü sırt günüm mesela ister istemez trapezlerim çalışıyor, cuma günü omuz yapacağım zaman lateral hareketlerine başlayınca daha 2. Sette trapez yorgunluğundan omzumu çalıştıramıyorum. Form hatam vardır diye farklı formlar ve makineler denedim ama sonuç hep trapez ağrısı, kasılması ve oradan başlayan bir baş ağrısı.

    Mesleki bir şeylerde olabilir, ben bateri çalıyorum. Ortalama günlük 6 saat bateri başında geçiyor(2 saatte bir 15 dk ara) ve bunlar aktif sahne işleri olduğu için hareket etme şansım yok pek hep oturmak zorundayım bunun da bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

    Bu tarz bir şey yani trapez yorgunluğu ve devamında baş ağrısı yaşayan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.