Şimdi Ara

Travian Genel gelişim Taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Travian'da gelişmek istiyorsanız. Daha açılmamış; ama 12 vs. saat sonra çılacak serverları seçin. Bildiğiniz bir dildeki serverlar daha iyi olur. (Ben bir kere İtalyan serverında sığınak kuracağım diye elçilik kurmuştum. :D. Bir süre sonra bir sürü böyle hata olunca gelişemez duruma geldim.)

    Köyünüz açıldı. Çevrenizdekilerden daha çabuk gelişmek zorundasınız. İlk önce ekonominizi geliştirin. Bu da saatte daha fazla hammadde üretebilmek demektir Travian'da. Bunun için her hammadde çeşidinden birer alan 1. seviye yapın. Sonra hammaddenizin yeterliyse, Hammadde Deposu, Sığınak ve Tahıl Ambarı kurun. Yoksa erteleyin.

    Eğer her hammadde alanından bir tanesini 1. seviyeye getirdiyseniz, tuğla ve odun önem verin. Tahılı ihmal etmeyin. Bunu söylememdeki sebep, odun ve tuğlanın bina yapımında çok kullanılmasıdır. Göreceksiniz. Odun ve tuğla yüzünden ilk günlerde gelişmizi durdurmak zorunda kalacaksınız.

    Eğer odun ve tuğla konusunda kıtlık yaşamıyorsanız. Tahıl ve demire ağırlık vermeye başlayın. Pazar kurmak için gereken şartları (Merkez Bina 3. Seviye, Tahıl Ambarı ve Hammadde Deposu 1. Seviyeler.) yerine getirin. Ve Pazar kurmaya çalışın. Pazar kurduğunuzda ekonominiz biraz daha düzelecektir; çünkü takas vardır ve bu, sizin, gelişmek için ihtiyacınız olmayanları verip ihtiyacınız olanları almanızı sağlayacaktır. Ve sakın aç gözlülük edip (örnek) 500 tuğla vermeyi teklif edip 500'den fazla demir almak istemeyin. Ya da böyle teklif yapanlardan almayın. Sadece, başka bir seçeneğiniz kalmadığında kabul edin. Ama 600 a-maddesi teklif edip 450 b-maddesi almasını istemesini de bekleyemezsiniz. Bu durum sadece tahıl bolluğu yaşayan köylerde görülür. Ve bu köyler de genelde 500 odun/demir/tuğla almak isteyip 750 tahıl verirler.

    Artık takas ede ede hammadde üretiminizi güçlendirdiyseniz, yapılanmaya başlayın. Sırasıyla Askeri Üs, Kışla, Elçilik ve Köşk (Saray kurmak bir hata gibidir. Köşk daha ucuzdur ve daha kolay seviye 10 olurlar) kurmaya çalışın. Ve asker üretmeye başlayın. 10 ( Galyalı iseniz 15) askeriniz olunca,bu askerler ile nüfüsü 2-10 arası olan köyleri (ki bu köyler inaktif köylerdir ve bir süre sonra serverdan silineceklerdir. ) yağmalamaya başlayın. Acımayın. Zaten o köydeki oyuncuların köylerini taktıkları yok! Hammadde sömürün ve tarlaları geliştirin. Sürekli. Ve geliştikten sonra Sur ve Değirmen kurun ve bir birliğe girin. Bu kadar ekonomisi gelişmiş bir köy olarak kendi denginizdeki bir birliğe girin. Kendinizden alt seviyedeki bir birliğe girerseniz, birlikteki üst rütbeler sizi sömürmeye çalışır.

    not:alıntıdır







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.