Şimdi Ara

Trimpodu potansiyometreyle değiştirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba resimdeki modüldeki trimpodu klasik üç bacaklı 50k bir poda değiştirmek istiyorum ama trimpodun hangi bacağının podun hangi bacağına geleceğini anlayamadım yardımcı olur musunuz

    Trimpodu potansiyometreyle değiştirmek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatalak supermen -- 10 Mayıs 2020; 14:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • potansiyometrede olduğu gibi, 2 bacak sabit uç, diğeri de değişken uçtur. mutimetreyi kiloohm kademesi getirip, bacakları tek tek ölç.(yalnız trimpotun ayar videsı orta değerlerde olsun.) trimpotun tam değerini veren bacaklar sabit olandır. boşta kalan ise(ikisinden birisiyle ölçtüğünde, daha küçük beri değer gösterir.) değişken bacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dergul

    potansiyometrede olduğu gibi, 2 bacak sabit uç, diğeri de değişken uçtur. mutimetreyi kiloohm kademesi getirip, bacakları tek tek ölç.(yalnız trimpotun ayar videsı orta değerlerde olsun.) trimpotun tam değerini veren bacaklar sabit olandır. boşta kalan ise(ikisinden birisiyle ölçtüğünde, daha küçük beri değer gösterir.) değişken bacaktır.
    Anladım teşekkürler. Sadece sabit uçları bağlamam yeterlimi boştakinide bağlamak şartmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatalak supermen kullanıcısına yanıt
    trimpot ve potansiyometreler hakkında fazla bir bilgin yok gibi görünüyor. her ikisinde de 3 bacak vardır. 2 sabit uç, 1'de değişken uç. sadece bsabir olan uçları bağlarsan, sıradan bir uçtan farklı olmaz. elindeki potansiyometrenin, kenardaki sabit uçları, triompotundakilerin bağlı olduğu yerlere, ortadaki değişken ucu da trimpotun değişken ucun bağlı olan yere bağlayacaksın.

    Trimpodu potansiyometreyle değiştirmek?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.