Şimdi Ara

Tshigo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi stilini yansıtmaya hazırmısın?

    Tshigo, 2018 Ağustos ayı itibarı ile yayın hayatına başlamış özel tasarım ürünler satan bir çevrimiçi mağazadır. Web sitemiz üzerinden kişiye özel bay-bayan tişört tasarımları, sweatshirt tasarımları, kapüşonlu tasarımları, çanta tasarımları ve daha bir çok ürüne ulaşabilirsiniz. Bay ve bayanlar için özel üretilen baskılı tişört modelleri en uygun fiyatlarla Tshigo.com’da! Satışa sunduğumuz tüm ürünler yüksek kaliteli ve %100 pamukludur. Ayrıca tüm ürünlerimizde doğaya hiçbir zararı olmayan su bazlı boyalar kullanmaktayız. İsterseniz kendi tişörtünüzü tasarlayın tshigo.com/tasarla, isterseniz tasarımcılarımızın sizler için hazırladığı yüzlerce t-shirt modelinden birini seçin.

    Özellikle İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Antalya, İzmir ve Türkiye’nin bir çok şehrinden edindiğimiz müşteri portföyümüz sayesinde her geçen gün daha fazla büyüyoruz. “Kişiye özel baskılı tişört” sloganı ile ürettiğimiz tişört modelleri sayesinde, kişiliğinizi yansıtan ürünleri kendiniz için tasarlayabilir yada sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Tshigo hakkında aklınıza takılan tüm sorularınız için bizimle tshigo.com/iletisim kurabilirsiniz.

    Siz de Tshigo’nun özel tasarım dünyasına katılabilir, yüzlerce ürünün olduğu Tshigo.com’da, avantajlarla dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

    Web sitemizi kullanmadan önce lütfen gizlilik politikamızı tshigo.com/gizlilik okuyun. Sitemizden alışveriş yapmadan önce satış sözleşmemize tshigo.com/sozlesme lütfen göz atın. Aklınıza takılan tüm konular için iletişim e-postamız : destek@tshigo.com
    https://www.tshigo.com/kategori/ataturk-tisortleri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaTX -- 1 Ocak 2019; 6:29:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.