Şimdi Ara

TTNET ALTYAPI BAŞVURU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar kardeşlerim,sorunum başlıktaki gibidir. Nakil işleminden önce 8mbit paketten 16 mbit pakete geçtik ve gayet memnunduk. Download hızı herzaman 1.6mbs idi.Fakat sonra taşınmak zorunda kaldık. Bağlarbaşı mahallesinden G.O.P. Vatan şubesinin yanına taşındık. Daha sonra nakil işlemi için yetkililer geldi ve interneti bağladı.Sonra hız testi yaptım ve hızımın 8mbit'i geçmediğini gördüm. Sorunu ttnet müşteri hizmetlerine ilettim fakat hattımın 16mbit olduğunu ve bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra modem üreticiniz ile irtibata geçin dediler. Modemim Zyxel P660 HW T1-V3.Modemle ilgili bi sorun yok cunku tasindiktan 1 hafta gecmeden hiz dustu.Sanirim altyapi basvurusu yapmam lazim.Ama nasil yapilir ne olur hic bilmiyorum.Tek basima basvursam olurmu yoksa apartmanca mı olmali ve ayrica basvuru onaylanirsa altyapi iyilestirilcekmi yoksa sadece kontrolmu nasil olucak bilmiyorum ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Black1Gold kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşabilirmisiniz. Hatırladığım kadarıyla o bölgede maks 12mbps destekliyordu.
  • Hocam suan ona erisimim yok ama soyle bisey var.Yeni eve tasindigimizda bilgisayar ile hat yeri ayri oda da kaldigindan daha uzun bir kablo kullanmak zorunda kaldik.Eskiden hemen yanindaydi bilgisayarin ve kablo kisaydi simdi nerden baksaniz 2 kati falan uzunlugunda,resimdekinin aynisi seklinde
     TTNET ALTYAPI BAŞVURU

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki kablo telefon kablosu uzunlugu hizi etkilemez. Bilgisayarda kablo ile baglaniyordan ki bu kablonunda cat6 oldugunu dusunsek bile kablodan dolayi hizinin dusmesi icin kablonun en az 70 80 mt uzunlugunda olmasi gerek. Kisaca hiz dusmesi modemden sonrasinda kaynakli degil dedigine gore modeme kadar gelen kisimda sorun var ya konum o hizi desteklemiyor yada teknik ekip cagircaksin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam altyapı basvurusu nasil yapabilirim ve altyapi yapilirsa kac mbps destekler belli midir acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetin varsa neyin başvurusunu yapıcaksın modem arayüzüne gir hat değerlerini bulup at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerlerini atınız.Ankastreye kaç mb/sn geliyor bunuda ölçmek lazım.Bizim binaya gelirken ek yapmışlar buda en fazla 14 mb/sn destekliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.