Şimdi Ara

TTNET Baglanti sorunu!! sozlesme iptali hk. yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar gecen ay 2 defa internetim kesildi. Musteri hizmetlerini ariyorum.sinyal gelmedigini santral kaynakli ariza oldugunu soyluyorlar. Internet kesilincede en az 24 saat gelmiyordu ve bu sorun birer gun arayla yasandi.
    Suan yine ayni sorunu yasiyorum 2 gundur internet kesik. Belki 10 defa musteri hizmetlerini arayip tartistim. Sormak istedigim. 12 Taahhutlu kullaniciyim ben ceza odemeden bu taahhüdü feshedbilir miyim.(bunu musteri hizmetlerine soyledigimde ceza bedeli cikar diyorlar.) Biktim ttnet le ugrasmaktan kapattirmak istiyorum. Bunun uzerine de tam fatura kesiyorlar. Basvuru yapip soylemeyince dusum yapmiyorlar.
    Simdiden Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 15 Mart 2014; 19:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Teşekkür ederim cok sagolun hocam. Uye olup sikayette bulundum bakalim sonuç ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET olmasaydı başka bir fima olsaydı btk ye şikayet etseydin sonuca çok kısa zamanda ulaşırdın ne yazıkki işin içinde ttnet oldugu için hiç şansın yok benim de başıma böyle bir olay geldi ttnet abonnesiydim sözleşmemin bitmesine az bir süre kala doping baş vurdum ve dopinge geçiş yaptım taki bir ay sonra hem ttnet hem doping fatura gönderince fark ettimki bu işte bir yanlışlık var doping abonelik yaperken geçiş yapmayarak yeniden aboneli yapmış ama ilk başlarda dopinge başvurdugumda telekomdan geldiler telefon hattımın kapatılmasına dair belge de imzaladım itiraz ettiyimde telekomda hiç bir belge bulunamadı bende hem ttnet hem doping hakkında btk ye şikayette bulundum btk dopingi haksız bulda doping beni arayıp 86 tl fatura tutarım vardı eyer istersen hiç bir ücret ödemeden aboneliyinizi sonlandırabilirsiniz dediler ama ne yazıkki ttnettinde hatası oldugu halde btk hiç bir şey yapmadı faturayı seve seve ödedim (özet devleti devlete şikayet gibi oluyor)




  • BTK ya yazdım ama şuan için bir dönüş yapılmadı. Bu gün Türk Telekom Müdürlüğüne gidicem. 4 Gün oldu hala internet gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.