Şimdi Ara

ttnet deki sorun smile da da tekerrür eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, ben çok uzun süredir ttnet kullanıcısıyım (sanırım 7 yıl) fakat özellikle son zamanlarda internet kullanımının yoğun olduğu zamanlarda hız çok aşağılara düşüyor. normalde 1 mb bağlantım var fakat 400 kbps ye falan düşüyor. telekom a gidip bu problem hakkında konuştum fakat eve ulaşan hattı kontrol ettiler ve hatlarda bir sorun olmadığını söylediler. İşin ilginci download manager gibi programlarla birçok bağlantı üzerinden yükleme yaptığımda hız gerçekten de olması gereken değere çıkıyor fakat mesela youtube açıp izlemeye çalıştığımda 2 sn de bir takılıyor. netlimiter ile bakıyorum 20 kb/s ile çekiyor.

    smile adsl kullanan arkadaşım var ve çok memnun. ben yine de size de sorup fikrinizi almak istedim. Sizce smile a geçersem bu sorunum çözülür mü?

    Teşekkürler



  • İkisi de aynı altyapıyı kullanıyor. TTnet hatta sorun yok dediyse ve indirme yöneticisiyle yüksek değer alabiliyorsan modeminde yada bilgisayarında bir sorun var demektir.
  • arkadaşın dedigi gibi 2side aynı altyapıyı kullanıyor ancak smileadsl'e geçerseniz daha az fatura ödersiniz , belki yarısını:)
  • Aynı durum devat etse bile sorununuzla ilgilenecek birini bulursunuz.Ttnet gibi modemin fişini çek tak sohbeti yapmaz en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.