Şimdi Ara

Ttnet Haksız Borç Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kısa kes.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miapaw -- 26 Aralık 2017; 15:5:25 >



  • Up. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahütünüz yok diye biliyorsunuz. Peki onlar yine de taahüt bozma cezası olarak 550 lira geçirmiş olabilirler mi? Bence 550 liranın borç detayını iyice sorgulayın. Evlat olsa sevilmeyecek bir kurum sonuçta. Herşey beklenir. Bir avukat tutun eğer borcunuzu silmezlerse. Allah sabır versin.

    Btk'ya yazdın mı?

    Konuyu daha etkili bir bölüme açın bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Temmuz 2017; 12:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt borcudur bence. Süre bitmeden kapatmışsnız bende aynı durumu Superonline da yaşadım ama icralık falan olmamıştım sonucunda 400 lira gecikmelide olsa benden çıkmıştı.

    Fakat işin ilginci tüm bunların sorumlusu Superonline değil sadece ve sadece Ttnet. Beni arayıp kampanyamız var size özel 45 liraya sınırsız 50 akk internet sunuyoruz , superonline da ki sözleşmenizde bitmiş zaten dediler. Bende sonuçta tüm firmalar (Turk.net , biri , superonline , Dsmart vs) ttnet alt yapısını kullandıkları için sözleşmemizi görüyorlardır doğrudur diyerek kabul ettim geçisi sağladık. Sonrasında superonline dan mektubumuz geldi tabi. ilk başta her iki tarafın müşteri hizmetlerinede anlattım durumu iki tarafta benim zararıma kararlar verip duruyor sonunda dayanamadım turk telekom ana şubesine gittim. Superonline nın çıkardığı 400 liralık faturanın yarısını Ttnet'ten alacağıma dair yazı aldım. Direk nakit olarak vermiyorlar tabi faturalardan düşecekler ay ay.

    Hizmet kalitesi olarakta kesinlikle Superonline ı tavsiye ederim arkadaşlar 16 mbps ye kadar ola tarifede Superonline da 8-14 mbps arası görürken ttnet'te bir kere 5 i geçtiğini görmedim. Genelde 3-4 arası zaten.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.