Şimdi Ara

TTnet ile devam veya diğer alternatifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Uzun yıllardır TTnet kullanıcısıyım. TTnet oturduğum mahallede 100mbit alt yapısı olmadığını ve sadece vdsl kullanabileceğimi söyledi. Ben de yaklaşık iki senedir 50mbit sınırısız paket kullanıyorum(eskiden 300gb akn idi). Bir kaç ay önce apartmana gelen TTnet görevlisine de konuyu açtım. Şimdiye kadar modem arayüzünde 70mibt görünen hat değerimin 99 göründüğünü bunun da acaba artık 100bit kullanabileceğim anlamına mı geldiğini sordum. Kesinlikle hayır dedi. Bölge 100mbit'e ne zaman geçer sorusuna da "asla" diye cevap verdi.

    Bir kaç hafta sonra Vodafone'cu arkadaşlar kapımı çaldılar, ve 100mbit fiber teklifinde bulundular. Haliyle şaşırdım, sadece 100mbit olması değil, VDSL yerine "gerçek" fiber teklif ediyor olmaları da ilginçti. Ocak ayına kadar taahhüt durumu olduğunu, sonrasında teklifi değerlendireceğimi söyledim.

    Bir kaç hafta önce de annemin kapısını Türknet çalmış, ve 100mbit fiber teklif etmişler. Daha öncesinde sadece VDSL olan bir mahalle daha fibere geçmiş son bir kaç ay içerisinde.

    Merak ettiğim şey şu ; Acaba Türknet ve Vodefone teklifleri göründükleri kadar cazip mi ? Yani vaat edilen 100mbit fibere gerçekten o fiyata sahip olunabilir mi(fiyat performans) ?

    Duruma göre gerçekten hem kendim hem de annem için bu teklifleri değerlendirebilirim.

    Türknet veya Vodefone fiber kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.