Şimdi Ara

Ttnet kampanyasız fiyattan taahhüt uzatmışlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,

    1 haftadır ttnetin attığı kazığı çıkarmak için uğraşıyorum.

    İzmir'e taşındığımda, taşınmış olduğum bina yeni olduğundan alt yapısı yoktu.Dolayısıyla mevcut aboneliğimi 2 ay taahhüt ertelemesi yaptılar. Yanı nisan 2017 de bitecek sözleşme haziran 2017 uzadı. 2 ay içinde her gece vardiyasından çıktığımda alt yapım bağlanması için soluğu türk telekom müdürlüğünde aldım.neyse ki 2 ay sonra bağladılar ve nakil işlemimi gerçekleştirdim.

    Şu anda taahhütümün bitmesine 25 gün var ve son 2 ayın 1. faturası kampanyalı fiyatı 63 tl olan paket 100 TL olarak geldi. Bende mh yi aradım şikayette bulundum.dönüş yaptıklarında aldığım cevap şuydu. şikayetiniz üzere görüşme kayıtlarını inceledik. uzatılan taahhütün fiyatı kampanyalı fiyattan olmayacağı bildirilmiş ve bunu siz kabul etmişsiniz dedi. bundan bu kadar emin olmayın sizden kaynaklanan bir eksiklik yüzünden bize bunun yansıtılması yanlış ve ben öyle bir kampanyasız fiyattan taahhüt uzatılmasına razı olmam dedim. çünkü sizin bu yaptığınız kafa kol yapmaktan başka birşey değil.bunun üzerine o kayıtı dinlemek istiyorum diyince savcılığa dilekce verip dinleyebilirsiniz dedi.

    Sonuç olarak mevcut durumda 2 ayda 80 tl fazla ödeme yapacağım. bununla ilgili suç duyurusunda bulunucağım ancak netice alabilir miyim bilemiyorum.
    bu konuda forumdaşlar olarak neyi tavsiye edersiniz.nasıl bir yol izlemeliyim.

    ayrıca bunların bu hareketinden sonra SOL vdsl e geçiş yapmalımıyım?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.