Şimdi Ara

Ttnet Kapattırma Hakkında Bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar. maddi sorunlardan dolayı ttneti taahhüt süresi bitmeden kapatmak istedim. 15 aydır 69TL den faturalarımı ödüyorum.(24 ay taahhütlü) Ttnet Kapattırma Hakkında Bilgisi olan
    50GB limitli. nerdeyse en yüksek fiyat. Herneyse türk telekom müdürlüğüne gidip iptal talep formu doldurdum.HErhangi bir ceza ödeyecekmiyim dedim 2 defa. Hayır cevabı aldım. sadece 1 fatura daha ödeyeceksiniz dedi. peki dedim ayrıldım. bana ekteki kağıdı verdi. 2 gün sonra ttnet müş.tems. aradı. kapatırsanız 500TL civari bir bedel ödemeniz gerekecek dedi.! şok oldum. ne 500ü dedim. şuan öyle görünüyor dedi. dilerseniz aktif edelim 45liradan devam edin dedi.hayır dedim. şuan aktif etmezsem fatura kesilecek 500lira ödemeniz gerekecek dedi. şimdi aktif edelim, siz gidin tekrar görüşün isterseniz dedi. Vlhasıl aktif ettik p.tesi tekrar gideceğim. Böyle bir durum başına gelen var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • taahhüt bitmeden kapatırsanız tabiki de 500 TL ödersiniz Aldığınız indirim bedeli modem parası baglantı parası vs.. taahhütün bitmesini bekleyin onlar sizi zaten arar bilgi verir.
  • 12 aydan uzun taahhütlerde 12 ayı geçtikten sonra cayma bedeli ödenmemesi gerekiyor. Daha bilgili arkadaşlar yazılı kanunu yollar veya siz araştırabilirsiniz ancak taahhütün belirli bir tarihten sonra yapılmış olamsı gerekiyor ve o tarihi bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mzlm42

    taahhüt bitmeden kapatırsanız tabiki de 500 TL ödersiniz Aldığınız indirim bedeli modem parası baglantı parası vs.. taahhütün bitmesini bekleyin onlar sizi zaten arar bilgi verir.

    Arkadaşın aldığı indirimlerin toplamı 500 TL olamaz muhtemelen. Ayrıca verdikleri modemi de zaten iade alacaklar. Bir hata olduğu açık.
  • Yeni Tüketici kanunu kapsamınca 12 aydan fazla taahhüt yapmak yasak BTK nasıl izin veriyor anlamıyorum şirketlere ortakmı olmuş anlamıyorum.
    Sen İSS'leri denetleyen kurumsun 12 aydan fazla taahhüt yapana bas cezası bak bakalım bir daha yapabiliyor mu?
    Tüketici haklarına gidip başvuruda bulunabilirsiniz.
    Bende Türk Telekom ile çok kapıştım iade ettim faturayı ödedim Tüketici haklarına verdim 3 ay sonra iade aldım kurtulduğuma çok mutluyum
    Türknet ile çok memnunum 1 ayıda bedavaya getirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.