Şimdi Ara

Ttnet modem değerler hk. Yardım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Ben önceden 16 mb lik paket kullanıyordum.
    Ev içi ; ethernetten ile ps4 pro , 4k tv netflix
    Wifi 2 adet tel
    Bağlanıyoruz bu nedenle modem arayüzünde Ulaşılabilir Net Veri Hızı. : 104.208 mbps olarak görünüyordu bunun neticesinde 4k ps4 pro vs için 50 mb lik pakete geçtm fakar maximum 41 mb alabildim. Türktelekomla görüştüğümde onlara alabileceğm max hız 104 mb iken 50 mb pakette nasıl oluyorda uzun uğraş sonucu arıza kaydı vs 41 mb hız alabiliyorum. Burda bir saçmalık var modem değerlerim kötü değil dedim. Bu şekile göre o zaman 100 mb alsam siz bana max 70 mb verebileceksiniz dedim ama max hız 104 mbps olduğu halde. Önceden 89 mb ti adamlara max hız değerini yikseltireseniz hızımda artar dedim 104 mpbs çektiler. Şimdi yine arıza kaydı oluşturdum sonuçta alacaiım hız 104 mb . Sizlere modem değerlerimi paylaşacağım ehli olan arkadaşlr yardımcı olursa çok müteşekkir olacağım. İlginiz ve alakanız için ayrı ayrı tşk ederim.. yardımlarınızı bekliyorum.

    Ttnet modem değerler hk. Yardım .

    Ttnet modem değerler hk. Yardım .







  • Zor yerden sorduk galiba :)
  • Maksimum hızınızı hiç bir zaman alamıyorsunuz hocam yani yanlış bir şey yok.50Mbps hız saha dolabından çıkar sizin ankestra kutunuza, ordan da dairenize gelir.Ankestra kutusundan evinize çektiğiniz kablonun kalitesi ne kadar iyiyse o kadar yüksek değer alırsınız.Sorun yok yani arıza kaydı açtıracak bir durum da yok siz bilirsiniz yinede.
  • Doşru söylüyorsun , eve gelen kablo hk . Lakin ben modem değerlerinin 104 mb kadar desteklediğni gördüm bun istinaden ttnet arıza jaydı oluşturdum. Modem arayüzünde değerler düşün olasaydı aes çıkarmazdım ama madem max alacağım hoz 104 mb neden 50 mb değil 30 küsür rakam ile hız veriliyor .buna takığım :)
  • serhatoktar S kullanıcısına yanıt
    üstad hakkını ara lakin stabil sağlam düzgün pingli bir net alıyorsan çok kurcalama derim ayrıca windows sıfırlama yaptın mı windows 10 eski sürüm yüklediğsen güncellemeler uzun sürebilir arkada torrent çalışır gönderme yapar programlara hakimlik durumuda önemli

    youtube 1080p de donmaması gerekiyor rakamlara çok takılma
  • Dostum , 24 ay 16 mb taahhğt vardı, onu 50 mb çıkarttkm 1 ay kullandım upload bitik 1.8 en fazla. 1 hafta sürdü halledemediler , sonra müşteri hizmetlerine sordum cezai işlem ne kadar 1 aylık taahttüdğnüz var dedi 😄😀😄😁 bende vodafonela konuştum upload sözü verdiler vodafone geçtim şuan 47 48 arası hız alıykrum upload 7 küsür. Yanında verdikleri vodafone tv hediye birde her ay 16 gb mobil internet hediye ediyorlar.. ttnet insanları salak yerine koyuyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.