Şimdi Ara

TTNET 'port yok' diyerek başvurumuzu iptal etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
42.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ağustos ayının 10'unda dsmartnetimi o gün taşındığım binaya nakil için başvuru yaptım. Aradan geçen 15-20 iş günü sonrası boş port yok diye nakletmedikleri için büyük kavgalar ettim. Bunun sonucu taahhütlü olmasına rağmen internetimi iptal ettirdim. Peşinden ttnet ile görüştüm, internet başvurusu yaptım ve boş port yok olayını özellikle belirttim. MK bana "alakası yok beyefendi, şu an sistemde sıkıntı yok binanız için, port var görünüyor" dedi.. Port var ise dsmart nasıl nakil edemedi?? Yoksa ttnet sözleşme yapalım da hallolur gerisi mantığıyla mı davrandı? Dün modem ve sözleşme geldi, şimdi kurulum için gelecekler dendi, acaba şimdi de ttnet mi bekletecek port yok diye? İstanbul'un göbeğinde port yok denmesi ilkellik bence bu devirde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beelzebub1903 B kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajları okursanız farklı sağlayıcılara ayrılmış port kotaları olduğu söylenmişti. Yani bu bilgi doğruysa TTNET'te port olması, başka bir sağlayıcıda olacağı anlamına gelmiyor.
  • bende yeni binaya tasindim musteri hizmetleri boş port yok diyor. Basvuru yapmamiza ragmen 1 aydir ne gelen var ne giden, ne yapacagim yav ben? Cildirmamak elde degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
    Maalesef en etkili çözüm gidip bizzat Telekom yetkilileriyle görüşmek, rica etmek, söz almak, aciliyet bildirmek. Biz ancak bu şekilde, o da bir ayın sonunda portumuza kavuşabildik. Tamamen Telekom çalışanlarının bireysel çabasıyla, oluruna bıraksak sanmıyorum daha uzun süre çıkacağını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salvo

    Maalesef en etkili çözüm gidip bizzat Telekom yetkilileriyle görüşmek, rica etmek, söz almak, aciliyet bildirmek. Biz ancak bu şekilde, o da bir ayın sonunda portumuza kavuşabildik. Tamamen Telekom çalışanlarının bireysel çabasıyla, oluruna bıraksak sanmıyorum daha uzun süre çıkacağını.

    Tasindigim evde onceden oturan kisi interneti kullanmis bir sorun cikmadan. Sizce sebebi ne olabilir, ben neden kullanamiyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
    Port yok diyorlarsa eski kiracı hizmeti kapatınca portunu başka birine atamışlar ve o bölgede şu an boş port kalmamış demektir. Gidip görüşün kendileriyle, daha ayrıntılı açıklasınlar.
  • 8mbps superonline adsl üyeliğimi 24mbps vdsl ye geçirmek için superonline ı aradım ve boşta port yok dediler türk telekomu aradık ve müdürülüğe gitmeniz gerekiyor dediler yarın gideceğim bakalım ama hiç umutlu değilim buradaki yazılanları okuduktan sonra hayırlısı bakalım.
  • bende aynı sorundan muzdaribim... benim anlamadiğim. krone saha dolabında karşılık varken nasıl santralde olmuyor....
  • Başlık hortlamış mı?
  • TTNET kaldı mı hala? Ben uzun zaman önce TTNET'ten vazgeçtim ve UYDUNET'e geçtim. Gerçekten çok memnunum. Kuzenim de Superonline kullanıyor. Bu ikisinden birini tercih edebilirsin bence.
  • aynı dertten bende müzdaripim artık.Evi Çağlayan tarafına taşıdım.Birde telefonda dalga geçer gibi boşta port yok demezler mi?
    Çözüm nedir dedim.Mobil takılın dediler.Makaraya bak.
    Arkadaş bu adamlar birde sağda solda fiber reklamı yapıyor.Takır takır para alıyor.
    Neden benim güzelim memleketimdeki firmalar bu kadar iş güzar?
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    375Mpbs hız verecekler sonuçta 1 Nisan'dan itibaren, belki bir bildikleri vardır mobil ile ilgili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustOffer

    375Mpbs hız verecekler sonuçta 1 Nisan'dan itibaren, belki bir bildikleri vardır mobil ile ilgili.

    Bildikleri hiçbirşey yok. Çünkü sokakta 3g bile çekmiyor. Bırakın 3g'yi telefon görüşmesi bile sağlıklı yapamıyorsunuz. Allahü Ekber dağları değil. Burası Çağlayan. Adliyeye yürüyerek üç dakika mesafede.
    Hani reklamlarda fiberliyorlar ya, o işler öyle olmuyor işte hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş VDSL portu yok dedikleri için yüksek mbps hızlarda ve yüksek kotalarda paket alamıyorum.

    TTNET VDSL portu takın diye başvuru yaptım.

    VDSL portu bir şekilde takılırsa ''ben ttnette açtırmayacağım başka firmadan internet desteği alacağım '' desem portu söküp gerimi götürürler ?
  • Merhaba arkadaşlar. Başımdan ben de geçenleri sırasıyla anlatayım. Öncelikle benim de aynı sorunu yaşadığımı belirtmeliyim. 13/06/2016 tarihinde evime internet bağlatmak için en yakın Türk Telekom ofisine gittim. Binada port olmadığını söylediler. Bunu düzeltmek için Bağcılar'da bulunan Türk Telekom Müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor dediler. Bende yakın olduğu için aynı gün dedikleri yere gittim. Bir üst kata çıkmanız gerekiyor dediler. (Bölümün adını unuttum) Dilekçem hazırdı aslında ama benden sadece adresimi ve kimlik bilgilerimi istedi ordaki adam. Bu işlem birkaç hafta sürebilir ve bittiğinde arkadaşlar bittiğinde mutlaka sizi ararlar dedi. Ben de adama usulünce ısrar ettim. Beyefendi siz bu işin içindesiniz, net bir tarih verin demiyorum ama yaklaşık olarak ne kadar sürer bir tahminiz vardır dedim. Bazen 1 hafta sürüyor bazen 2-3 ay sürdüğü oluyor dedi. İnşallah ilk tahmininiz çıkar dedim. Teşekkür edip çıktım. Forumlardan da araştırmaya devam ediyordum bu sorunu. Kısa sürede çözüleceğine pek bir ümidim kalmamıştı açıkçası. Ama bir deniyeyim dedim. 17/06/2016 günü müşteri hizmetlerini arayıp, evime internet bağlatmak istiyorum dedim. Adresimi ve kimlik bilgilerimi verdim, binada vdsl ile yaklaşık 61MB hızına kadar hizmet alabileceğimi söylediler. Bunu üzerine binada port sorunu vardı, tekrar bakar mısınız dedim. Şu anda adreste herhangi bir sorun bulunmamakta dedi. Ben de daha önceden belirlediğim bir tarifeye bu sayede abone oldum. Benimki böyle kısa süren bir macera oldu. Umarım arkadaşlara bir faydası olur. Eğer isteyen olursa dilekçeyi kaydettim. PM ile isteyene atabilirim.




  • Ben bugun turknet, superonline ve ttnet ile gorustum. Hepsi port olmadigini soyledi, telekomdan port actirmam gerekiyormus. Kendileri telekoma ulasip port actiramiyorlarmis. Kendim yapmam gerekiyormus.

    Disardan baksan telekom, turksell superonline, ozgur internet turknet, buyuk teknolojik sirketi falan dersin hepsine... Kebabcidan farki yok hicbirinin :)
  • Cevaplara bakiyorum da, sonra diyorum ki MÜSTEHAK BE. (Konu sahibine demiyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monster34

    Merhaba arkadaşlar. Başımdan ben de geçenleri sırasıyla anlatayım. Öncelikle benim de aynı sorunu yaşadığımı belirtmeliyim. 13/06/2016 tarihinde evime internet bağlatmak için en yakın Türk Telekom ofisine gittim. Binada port olmadığını söylediler. Bunu düzeltmek için Bağcılar'da bulunan Türk Telekom Müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor dediler. Bende yakın olduğu için aynı gün dedikleri yere gittim. Bir üst kata çıkmanız gerekiyor dediler. (Bölümün adını unuttum) Dilekçem hazırdı aslında ama benden sadece adresimi ve kimlik bilgilerimi istedi ordaki adam. Bu işlem birkaç hafta sürebilir ve bittiğinde arkadaşlar bittiğinde mutlaka sizi ararlar dedi. Ben de adama usulünce ısrar ettim. Beyefendi siz bu işin içindesiniz, net bir tarih verin demiyorum ama yaklaşık olarak ne kadar sürer bir tahminiz vardır dedim. Bazen 1 hafta sürüyor bazen 2-3 ay sürdüğü oluyor dedi. İnşallah ilk tahmininiz çıkar dedim. Teşekkür edip çıktım. Forumlardan da araştırmaya devam ediyordum bu sorunu. Kısa sürede çözüleceğine pek bir ümidim kalmamıştı açıkçası. Ama bir deniyeyim dedim. 17/06/2016 günü müşteri hizmetlerini arayıp, evime internet bağlatmak istiyorum dedim. Adresimi ve kimlik bilgilerimi verdim, binada vdsl ile yaklaşık 61MB hızına kadar hizmet alabileceğimi söylediler. Bunu üzerine binada port sorunu vardı, tekrar bakar mısınız dedim. Şu anda adreste herhangi bir sorun bulunmamakta dedi. Ben de daha önceden belirlediğim bir tarifeye bu sayede abone oldum. Benimki böyle kısa süren bir macera oldu. Umarım arkadaşlara bir faydası olur. Eğer isteyen olursa dilekçeyi kaydettim. PM ile isteyene atabilirim.

    Üstadım mümkünse dilekçeyi paylaşırsan sevinirim.

    Maalesef bende pazartesi günü nasipse telekom müdürlüğüne başvuracağım.

    Resmen rezalet bu yaşadıklarımız

    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dilekçeyi paylasabilir misiniz....
  • pm atan arkadaşlara dilekçemi attım. burdan da paylaşırsam sorun olmaz inşallah.

    https://yadi.sk/i/dPBeu6KAscdMu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.