Şimdi Ara

TTnet rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu oldukça özet halinde yazmaya gayret edeceğim. Bu konuda şahıslarla ilgili sorun olduğunu düşünmekle birlikte ttnet'in de niteliksiz personel çalıştırma konusunda hata yaptığını düşündüğümü belirtmek isterim.

    Cep telefonum telekom, istanbul ümraniyedeki telefonum ve internetim telekom, karaman ermenekte kullandığım yalın internet telekom ve tivibu üyesiyim.

    Karamandan Ankaraya tayin olunca 01/03/2017 tarihinde nakil talebinde bulundum, ama bina numarasını yanlış bildirdiğimi farkedince 02/03/17 tarihinde arayarak düzeltme talebinde bulundum, karşımdaki yetkini arıza kaydı açtığını bölge ekiplerinin tarafıma döneceğini belirtti bundan sonraki süreç özet olarak anlatılacak

    07/03/17 tarihinde yanlış verdiğim adrese istinaden arandım, görevli nakil talebini iptal ettiğini tekrar başvuru yapmam gerektiğini söyledi, hata benden kabullendiği için suhulet ile kabullendim ve aynı gün başvuru yapmak için aradım. Görevli annemin kızlık soyadının 2. ve 7. harfini sordu, gerekli bilgiyi verdim. Sonrasında ermenekteki hattıma ait bina numarasını sordu. Açık adresi vererek bina numarası hiç kullanmadığımızı, site ve blok no olarak adres bilgisi kullandığımızı, başka bir bilgi sormasını istedim. Son fatura bilgimi istedi, otomatik ödeme talimatında olduğu için bilmediğimi belirttim (ki ilk başvurumda aynı bilgiyi sorduklarında hmm otomatik ödeme talimatınız var o zaman tamam bu bilgi yeterli demişlerdi), soruları doğru cevaplandırmazsam yardımcı olamayacağını, son soru olarak kaç gb akk olduğunu sordu, bu bilgiyi de bilmediğimi, çünkü ara dönemde ttnet tarafından aranarak kotamın değiştirildiğini söyledim, görevli yardımcı olamayacağını belirtti. Kapatıp tekrar aradığımda yine bina numarasına kısmına gelince, bu bilgiyi bilmediğimi söyleyince, site adını paylaşmamın yeterli olacağını söyledi ve başvuruyu aldı

    08/03/17 tarihinde arandım 7 gün içerisinde geleceklerini belirttiler

    15/03/17 tarihinde nakil gerçekleşmeyince aradım, sürecin devam ettiğini söylediler. Ben tüm hatları telekom olan birisi olarak bu gecikmeyi hakketmediğimi, yasal bekleme süremi sabırla beklediğimi, bu sebeple hattı iptal ettirmek ve cayma bedelimi öğrenmek istediğimi belirttim. Nakil gerçekleşmeden veya iptal edilmeden bu bilgiyi göremediklerini belirttiler.Bende naklin iptalini istediğimi belirttim.

    16/03/17 müşteri hizmetlerini tekrar aradım, 258 lira cayma bedeli çıkarttılar, bu halde taahhütüm bitince iptal edeceğimi, şimdi vazgeçersem 7 günlük sürecin baştan başlayıp başlamayacağını sordum. Karşımdaki görevli nakil iptal talebimi sistem üzerinden iptal edeceğini, böylelikle sürecin baştan başlamayacağını belirtti. Ben de kabul ettim. İstanbuldaki TELEFON hatlı internetimin iptalini çünkü artık kullanılmayacağını belirttim, telefon hattını kullanmaya devam edeceğimi söyledim. İstanbuldaki hattımın iptalini gerçekleştirdiğini cayma bedelinin 200 lira olduğunu ertesi gün bir müdürlüğe gidip işlemi tamamlamamı istediler.

    17/03/17 tarihinde istanbuldaki hattımı iptal ettirmek üzere Ankara Bahçelievlerdeki müdürlüğe gittim. Görevli istanbuldaki hattım üzerinde nakil göründüğünü, ermenkteki hattımın iptal edildiğini söyledi. Böyle bir hatanın mümkün olamayacağını, telefon hatlı olan internetin iptalini istediğimi, ses kayıtlarında da mevcut olduğunu belirtince, arkadaşlarının hata yaptığını söyleyerek işlemi düzelttiler ve ermenkteki nakil talebimi baştan yaptıklarını belirttiler.

    20/03/17 tarihinde müş. hiz. tarafından arandım, nakil talebimi alacaklarını belirttiler. Bu işlemi 17sinde bizzat başvuru ile yaptığımı belirtmeme rağmen telefon üzerinden başvuru alacaklarını belirttiler. Sabır dedim ve kabul ettim.

    21/03/17 müş hiz tarafından arandım 7 gün içerisinde geleceklerini belirttiler.

    28/03/17 kimse arayıp sormayınca tekrar aradım, nakil sürecinin devam ettiğini belirttiler, 7 gün geçtiğini kimsenin arayıp aramadığını sordular, aramadıklarını belirtince şikayet talbimi aldıklarını söylediler.

    29/03/17 kimse aramayınca tekrar arama sağladım, hattımın fibere dönüşeceği için alt yapı araştırmaları yaptıklarını söylediler. Binamızda fiber alt yapısı olduğu için, fibere dönüştürme zorunluluğunu kendilerinin getirdiğini, şimdi neden tekrar alt yapı çalışması yaptıklarını sordum. Görevli lafı evirdi çevirdi...

    Nitekim 29/03/17 naklim hala gerçekleşmedi. Hattı iptal ettirmek için cayma bedelini öğrenmek için nakil talebini iptal etmen gerek, nakil iptal edilince vazgeç 7 günlük süreç tekrar başlamayacak desinler, kabul et süreç tekrar baştan başlasın vs vs vs


    * Bu süreç içerisinde istanbulda iptal ettiğim hatla ilgili arandım, 10 yıllık müşterimizsiniz, vazgeçmeyin gelin 49 liraya indirelim dediler, hat tekrar kullanılmayacak iptal edin yardımcı olmak istiyorsanız ermenekteki nakil talebim hakkında yardımcı olun madem 10 yıllık müşterinizim dedim, istanbuldaki hattım için aradıklarını, sadece bu yönde yardımcı olabileceklerini belirterek 6 ay donduralım ücretsiz olarak dediler, tekrar kullanılmayacak dedim, o zaman bu hattı nakil edelim, ermenekteki hattı iptal edelim daha az ödeyin dediler, ermenekteki hattın 2018e kadar tahhahütü var deyince, hayır 2017 diye ısrar ettiler, ben tam tarih söyleyince, evet haklısınız öylemiş dediler....

    Bunları telekomdan ürün almayın diye yazmadım, karar tabi ki sizin. Ben cayma süreli dolunca telefon hattım dahil herşeyi kapattırmaya yemin ettim, bunu paylaşmamın sebebi de ttnet firmasının çalışma şeklini herkesin bilmesi. Başta da belirttiğim üzere ttnet sahibi kişinin tabi ki konu ile direk alakası yok, fakat bir müşterisine bunları yaşatan kişinin çalıştırdığı personelin yaptığı işi bilmeyerek yapması ise hazin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanhcoban -- 29 Mart 2017; 23:2:48 >







  • insanın parasını alsın diye herşeyi yapiyor bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.