Şimdi Ara

TTNET Taahhüt Mayıs ayında bitiyor ortada mı kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar , 24 Ay Taahhütlü olan 24Mbps hızında 75GB AKN'ye sahip aboneliğim önümüzdeki Mayıs ayında son yani bitiyor. Kimileri artık gb başına ek ücret alınacak diyor kimi türktelekom'a sordum öyle bi ücret alımı olmadığını söylediler diyor yani çok kararsız kaldım. Bu pakete son 1 yıldır 70 TL civarında fatura ödüyorum. Yine en fazla o fiyatlarda hızdan ve akn den fazla taviz vermeden alabileceğim bir paket düşünüyorum. Herhangi bir paket ya da başka bir önerisi olan var ise lütfen paylaşsın kararsız kaldım.



  • tt ilk kurbanı sen olabilirsin..



    diş bilemeğe başlamıştır şimdi tt gün sayıyor olmalı..



    çoğu kişini 1 sene vardır ort. bnm gibi o zmana kadar sistem oturur, itirazlar edilir geri afım olursa olur olmazsa devam edilir.. tam anlamıyla ortaya çıkar..



    sizin için kötü olmuş taahhütün yeni bitmesi..



    bu konuları takip edip fiyatlar güncellenmeden taahhütünüz yaklaştığı için 2. bir taahhütlü tarifeye abone olsaydınız sizn için iyi olucaktı gerçekten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden bileyim bu İSS'lerin böyle bir şerefsizlik yapacağını işte hocam bütün plan alt üst oldu. Rahat rahat bi paket bulur ondan devam ederim diyordum şimdi kara kara düşünmeye başladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimist0626

    Nereden bileyim bu İSS'lerin böyle bir şerefsizlik yapacağını işte hocam bütün plan alt üst oldu. Rahat rahat bi paket bulur ondan devam ederim diyordum şimdi kara kara düşünmeye başladım.

    türkneti arayp soran forumdaşlar yazmış onlar şimdilik geçmedi paletler var ama iateyen seçip geçebiliyor.. tamamen o paketlere dayatılmıyor..



    150 akk 60 tl hızda gelen max veriyorlar hat müsaitse onların çalışmadı var siteden adres ile sorgulayın 150 akk yıda kaldırıyor tamamen sınırsız..

    mh hala bu devam ediyoe demiş araştırın onlarda kaldırmadan kapat atmsya bakın bi yerlere..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaman kaybetmeden tahahütünüzü mevcut paketten yenileyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    ben sormuştum var olan kullanıcılarda da bir fiyat değişikliği yok.
    Türknetten ucuzu yok gibi şuan . Gündüz 20 megabit 2-8 76 megabit :D
  • Türknet ile ilgili bayağı şikayet gördüm ondan korkuyorum uğraştırırlar diye yoksa daha önce bu olaylar olmadan da düşünüyordum geçmeyi cesaret edemedim.
  • 35mbit sihirli rakam TT icin, bu hizda bir tarifeye tez zamanda taahhut yenilemek lazim.
  • Benimde 24Mbps hızında 75GB AKN Mayısta bitecek. Teklif için aranmayı bekliyorum. Pek umursamıyorlar aramadıklarına göre 8 gün kaldı. Aramasalar yolun açık olsun deyip TURK.net doğru yol alacağım. Risk alacağız bakalım. Ev telefonu değişmeden taşınırsa sıkıntı yok. Ora yada numarayı bıraktım.
  • söyle aynı tarifeye aynı fiyatla devam etmek istiyorum diye büyük ihtimalle kabul ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

    şuradan sana verilebilecek hızı kontrol et hem fiyat yönünden hem kota yönünden hertürlü avantajlısın
    ne sorunun olacak hertürlü seni memnun eder yanlız orada gözüken hızdan %20 kesinti yapılıyor.
    Beğenmessen zaten iptal edersin paranı iade alırsın. Yine istediği İSS'den yeninden internet alırsın kaybedeceğin hiç birşey yok.
  • Sabit telefonu olanlar özel firmalara bi göz atın derim.
  • Valla mayısın kaçında bitiyorsa Türkneti biraz araştır gözlemle artık taahhüt bitmeye kaç gün varsa verdiği hız ve kota baya cazip duruyor.Olmadı en fazla mevcut paket üzerinden devam edeceğim dersin 2 sene daha rahat olur.
  • özel mesaj attım okuyun. Benim 24mbit paketim var. 6 ay kaldı devir yapacam. Sizin paket aynısı. Özel iletişim adresimi attım. 6 ay tahüüt boyu paket size 50 tl patlayacak. 150 tl gibi devir ücreti size vereceğim.

    Tahüüt iptal bedeli biraz pahalı geldi devir 15 tl +135 tl size kampanya indirimi bedelini verecem yani 2 ay ücretsiz 4 ay 74 tl ödemiş olacaksınız.



    devir sebebi üni öğrencisiyim 2 sabit netim var. Biri 6 ay kaldı bu ay sonu universite kapanıyor. İşime yaramıyor. Devir yapmam 80 tl falan kar sağlıyor. Yoksa 240 tl iptal verir 1 ay daha kullanırım.





    Sizin icin iyi olur. Hattınız süresi bitince kapatın. İletişime geçin benimle. Detaylı konuşalım. zararsız bu işi halledek. Önceden devir islemi yaptım hiç sıkıntı olmuyor. şimdiden bekliyorum. Size de banada yararlı bir teklif.



    50 Tl gibi ücrete 6 ay kullanacaksınız

    150 TL tahüüt kurtulacam.



    Simdiden bekliyorum. Umarım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benım bugun ttnet anlaşmam bitti.. onun ıcın ayın 30.unda Kablonetten Abone oldum 50Mbps/250GB AKN lı terifeye 3 Ay bizden olan yanılmıyorsam ortalama 74TL ye geliyor...

    Yanlız TTNET için Fax yolladım internet üyeliği iptal etmelerini istedim... herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi ? yani herhangi bir magzalarına gidip konuşmadım sadece ttnet müşteri hizmetlerını aradım onlarda şu fax numarasına iptal dileceksi yollayın dediler...
  • Özelden de belirttiğim gibi henüz karar vermedim hocam Türknet'e geçiş de yapabilirim o yüzden size yardımcı olamayacağım üzgünüm.
  • Fax'ı gönderdikten sonra tekrar bi arayıp iptal ettiklerine dair teyit edin hocam ne olur ne olmaz size sıkıntı çıkartmasınlar sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimist0626

    Fax'ı gönderdikten sonra tekrar bi arayıp iptal ettiklerine dair teyit edin hocam ne olur ne olmaz size sıkıntı çıkartmasınlar sonra.

    Az önce yeniden aradım.. fax ulaşmış.. faturalandırmanız durdurulmuş.. ama 7-10 gun arasından sizi tekrar arayacagız dediler... sanırım ikna olayı yapacaklar... ama ben kablonete geçtim artık ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.