Şimdi Ara

TTNet ve Telefon İptalinden Sonraki Hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, DH Kullanıcıları.
    17 Temmuz 2013 TTNet ADSL ve Telefon Aboneliğimin iptali için başvuruda bulundum. 24 Temmuz 2013 ' de TTNet ADSL ve Telefon Aboneliğim İptal edildi.. Tabi iptal işlemlerinden önce arayıp doğruladılar ve onayladılar... Asıl sorun şu ki, halen şuan adsl kullanabilmekteyim ve dışardan İptal ettirdiğim telefonu aradığımda ev telefonu çalmaktadır. Fakat ahizem kırıldığı için şuan takıp deneyemiyorum. " 5 Defa Türk Telekom'a gittim ve dedim ki, Adsl ve Telefon aboneliğim iptal edildiğine göre neden benin şuan hala adsl bağlantım mevcut ? Diye sorduğumda imkansız dediler, bilgisayardan kontrol ettiler ve Şahsıma kayıtlı bir telefon ve adsl aboneliğinin olmadığını söylediler... Sonra bir yönetici ile görüştüm durumu onada 2 gün boyunca izah ettim ve kendisi bir süre araştırdı ve yapılacak birşeyin olmadığını söyledi " IP adresimi de söyledim ve modemimde açıktı gittiğimde " Senin tarafından herhangi bir sorun yok dedi. Kullanmak istemiyorsan modemin fişini çekebilirsin veya kullanabilirsin dedi. Şimdi 3 Ağustos 2013 ' de Telefon direği yıkıldı. Evi taşınan bir komşumuzun çağırdığı nakliyat firmasının TIR'ı direği yıktı geçti :) 5 Ağustos 2013 Geldiler bağlantıyı tekrar yaptılar. Onlarada söyledim ben telefon ve adsl bağlantımı iptal ettirdim bunu belirttim yine onlar zaten anlamadıklarını söylediler biz bağlarız gideriz dediler. Peki bağlayın dedim telefon numarasını sordular söyledim ama benim adıma kayıtlı değil iptal edilmiş bir numara dedim telefon hala çalmaktaydı. Bende anlamıyorum gerçi neyse devam edelim. Şuan hala kullanmaktayım böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda ? Eğer varsa bu işten nasıl tamamen kurtuldu. ? Yoksa bir başkasının adına açıldı ve adres bilgilerini değiştirmeden tekrar mı aktif ettiler. Yoksa bağlantıları kapatmayı unuttular bilemiyorum ama Türk telekom yöneticisi bütün kabloların ecn gibi bir terim kullandı ve toplanmış dedi kablodan bahsetti sanırım pek anlamadım yine, yani kısacası adsl free gibi birşey oldu : ) ilerde bir sorun çıkarmı dediğimde tekrardan senin tarafından herhangi bir problem yok dedi sen üstüne düşeni yaptın gelip bilgilendirdin vs... 30 Temmuzda şikayet etmiştim, bugün sikayet ettiğim için aradılar sorunumu çözmek için tabi sikayetvar sitesi kendisi başlıkları düzenledikleri için sorunu yanlış idrak ettirmişler ve tekrardan bugünde izah ettim. Artık ne olacak şuan ben bilmiyorum. Dediğim gibi eğer aranızdan biri böyle bir durumla karşılaşmışsa cevap yazarsa sevinirim.

    İyi günler! Okuduğunuz ve Cevapladığınız için Teşekkür Ederim.







  • fatura gelmediği müddetçe sorun yok, ister kullanın ister kullanmayın
  • Telekom bu hiç acımadan geçirir. Bilmiyorum oluyor my ama oluyorsa Sen üzerine hat olmadığına dair bir yazı al arkadaşım ne olur ne olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura gelmicekse bu milyonda bir olabilecek bir olay çok şanslısın be hocam nerde bizde o şans

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom'a dilekçe ile başvur ve dilekçenin altına sana söylediklerini yazılı olarak yazdır ve bir yetkiliye imzalattır... Sonrada sömür gitsin... En azından yarın ters bi durum olursa elinde yazılı ve imzalı bir evrak olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçe yazıp bu hafta başvurumu yapacağım. Zaten elimde iptal edildiğine dair belgem ve iptal edildiğine dair ttnet tarafından konuşma kayıtlarımız mevcut... Bedava olmasından ziyade askere gideceğim için ilerde bir sıkıntı olmasını bende istemiyorum. Çünkü güvenim yoktur ttnete...
  • Ttnet için iptal başvurusunda bulunduğun zaman sana bir kağıt veya dilekçe numarası gibi bişey verdiler mi? Eğer verdilerse hiçbi sıkıntı çıkaramazlar korkma. Benim başımakapayma işe ilgili bi olay geldi. Dilekçe numarasını verdim durumu hemen anladılar. Çünkü sisteme kaydediliyor iptal başvurun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    Ttnet için iptal başvurusunda bulunduğun zaman sana bir kağıt veya dilekçe numarası gibi bişey verdiler mi? Eğer verdilerse hiçbi sıkıntı çıkaramazlar korkma. Benim başımakapayma işe ilgili bi olay geldi. Dilekçe numarasını verdim durumu hemen anladılar. Çünkü sisteme kaydediliyor iptal başvurun

    Evet iptal ettirdiğime dair TTNET Ürün İptal özetini banada verdiler. Kendi isteği ile iptal edilmiştir diye. Zaten kaç defa gittim geldim artık bende yoruldum gidip gelmekten aynı şeyleri tekrar tekrar konuşuyoruz yapacak birşeylerinin olmadığını söylüyorlar gelip kontrol etmiyorlar. Ayrıca 1 defada şikayet üzerine aradılar hattımın 24 temmuzda iptal edildiğini söylemek için. Ne yapalım benimde gidesim yok benzin parası otobüs parası bıktım yani. : )




  • Senden günah gitmiş sorumluluk onların yapman gereken bişey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    Senden günah gitmiş sorumluluk onların yapman gereken bişey yok.

    Adsl hattını iptal etmiş bazı kullanıcılar var 3 yıl 5 yıl sonra insanlara fatura yollamışlar. Bunların bu dengesizlikleri yüzünden insanlarımız mağdur oluyor... Umarım bir sıkıntı çıkmaz çünkü askerde olacağım için icra vs. gibi dengesiz hareketlerle evime geldiklerinde elimden kısa sürede birşey gelmeyebilir... Teşekkürler.
  • BİLİNÇLİ olarak siz iptal ettirdikten sonra bile sonradan borç (fatura) çıkarmak için bu basit dolandırıcılık tekniğini uyguluyorlar. Direkt yasal yollara başvurun, ibret olsun. Hukuksuz borç tahakkuk edemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    BİLİNÇLİ olarak siz iptal ettirdikten sonra bile sonradan borç (fatura) çıkarmak için bu basit dolandırıcılık tekniğini uyguluyorlar. Direkt yasal yollara başvurun, ibret olsun. Hukuksuz borç tahakkuk edemezler.

    Sonuç olarak kapattığımızı kanıtlayan belgelerimiz mevcut. Zaten artık benim bir ilişkim yok ttnetle hayatta bir daha bağlatmam. Borç çıkaracaklarsada mahkemeye veririz. Kullanıcıyı kandırmaktan ve aldatmaktan dolayı açarız bir tazminat davası çok zor değil :) onlar uğraşırsa bizde uğraşırız. Ben üstüme düşeni yaptım o kadar gittim geldim ve aradım. Şahsıma ait kayıtlı hiçbir aboneliğin bulunmadığını ve sadece 1 fatura geriden geldiği için yarım dönem önce kapattığım için 1 tek fatura gelecekmiş. Oda normal tarihinde gelecek büyük ihtimal bu ayın 16'sında bayramdan sonra tekrar bir nabız yoklarız. Yöneticiden imzalı onaylı bir kağıt alırım. TürkTelekom ama ne kadar Türk bilemiyorum.




  • 15 Ağustos yarım dönem faturam geldi 32 TL fakat hala adsl mevcut :) sömürelim bariii askere gidene kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.