Şimdi Ara

🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
10.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt

    Aradaki oyuncu sayısı farkını gözetmeden sadece 2 dolar arttırmayı düşünecek kadar dar görüşlü olduğunuz için ve 1,5 kat daha büyük bir piyasayının daha küçük olduğunu iddia edecek kadar bilgisiz olduğunuz için konuşmayı uzatmanın bir anlamı yok.


    Bu üslup ve tavırla hiçbir şeye hak kazanamazsınız ama bu cevabı görünce de ağzınızdan tükürükler saça saça cümleler kurmaya çalışacağınıza şüphe yok.

  • Olanı duymak hoşunuza gitmeyince tükürüldüğünü sanmanız ne kadar saçma oysaki oldukça sakinim..
    Amatör grupların bile bir araya gelip yapabildiği bir işi yapmak için kaç milyon nüfus kaç milyon kopya kaç milyar dolarlık pazar büyüklüğü lazım ?
    İndie oyunlar bile dil desteği verebiliyorken 3A oyunların vermemesi için sebep ne ya allah aşkına mantıklı bir şekilde açıklayın.. bir açıklamanız yok yarım yamalak verilerle bunu normal karşılıyorsunuz..
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt

    Yazının hangi kısmında Türkçe çeviri yapılmalı ya da yapılmamalı sonucu çıkarttınız bilmiyorum, okuduğunuzu anlamakta da sorunlarınız var sanırım.


    Siz 0 veri ile bir pazarın daha büyük olduğunu iddia ettiniz ve ben de size verilerle yalan söylediğinizi gösterdim. Bundan Türkçe çeviri yapılmalı yapılmamalı anlamını çıkartıp saldırmak için art niyet dışında hiçbir açıklama olamaz.

  • Ben statitsta’dan aldım verimi ve orada eğer linke tıklayıp bakarsan sayıları ilkokul 1 bilgisi ile okuyabilirsin..
    hiçbir şeyle tatmin olmuyorsunuz..
    Pazarın küçük olup durduğunu bu yüzden Türkçe çeviri gelmediğini iddia ediyorsunuz ama rakamlar sizi yalancı çıkarıyor işte beni değil.. ne kadar ağladınız oyuncular hakkını aradı diye.. bizim pazarımız küçücük hiçbir oyunu dilimize çevirmeyin deyin de tam olsun..
  • SÜPER BİR HABERİM VAR...




    Tequila Works tarafından geliştirilen ve Riot Forge tarafından yayınlanacak olan macera, bulmaca, keşif oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazı desteği ile çıkışını yapacak. 1 Kasım tarihi itibari ile Steam da satışa sunulan oyun PS4, PS5 ve Xbox için 2024 yılı içerisinde satışa açılacak.


    https://www.atarita.com/song-of-nunu-inceleme/



    🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨
    🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨store.steampowered.com
    Song of Nunu: A League of Legends Story on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1333200/Song_of_Nunu_A_League_of_Legends_Story


    🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 4 Kasım 2023; 17:22:30 >




  • GTA6 için Twitter'da Türkçe dil desteği etkinliği yapmışlar. Katılmak isteyen olursa a #TurkceGTA6istiyoruz ya da #WeWantTurkishGTA6 yazarak destek verebilirsiniz.





    🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨
    🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨Rockstar Türkiye on Xtwitter
    Bir sonraki Grand Theft Auto için Türkçe dil desteği etkinliğimiz geniş bir kitleğe ulaştık. Desteğiniz için teşekkür ederiz. İkinci part ise hashtag, gönderi altına #TurkceGTA6istiyoruz ya da #WeWantTurkishGTA6 yazarak @RockstarGames mention’la! Trend Topic’te listelenerek…
    https://twitter.com/rockstarturk/status/1722663631689535488




  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Çok ihtimal vermiyorum ama umarım sonuç alınabilir 🙏🏻
  • İndie ve 3A oyunlar hakkında resmi çeviri gelip gelmemesi hakkında tartışmalar olmuş. Kısa bir bilgilendirme yapayım. Bu bilgilere DH forum sayesinde ulaşmıştık. Tarafımca bilinen degil 3 agızlardan duydugumuz bilgilerdir.



    Frimaların kar/zarar oranlarını düşündügüm vakit bazı oyunlara ihtimal çok yüksek olsa bile, kurtarmayacagı için biraz zor görünüyor çogu oyuna resmi çeviri işi.


    Şu aralar piyasa durumları nasıl inanın hiç bilmiyorum. 8 yıl önce Pillar's of Eternity'e 10.000 yada 20.000 tl tek basına bir arkadasımız ödemek istemişti bu oyunun çevirilmesi için ama proje engellendi. Sebebi ise rekabet kanunlarıydı. O oyunun çevirilmesinin piyasa degeri 50.000-60.000 TL arasıymış.


    Günümüzde herşeyin en az 10 kat pahalılandıgı ülkemizde özellikle büyük oyunlara resmi çeviri işleri şu an hangi fiyatlarda, nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Ama ucuz fiyatlara oyun çeviren kuruluşlar var mıdır yok mudur emin degilim. Yoksa esas fiyatı istense zaten kurtarmayacak gibi görünüyor....


    Edit arkadaşlar güvenilir kaynaktan ulaştıgım bilgilere göre mesela baldur's gate 3'ü çevirmek tahmini 3milyon 5 milyon tl arası bir bütçe tutuyormuş. =)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 18 Aralık 2023; 20:7:15 >








  • https://twitter.com/Ataritacom/status/1777331137125159092



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 9 Nisan 2024; 2:48:46 >
  • Kendisinden beklemediğim şekilde Kirazoğlu’da Gta 6 için en azından twit attı helal olsun. Diğer yayıncı ve YouTuber arkadaşlar da bi twit atsa çok mu zor yani? Ha R* sallar mı bence yine sallamaz ama en azından denenmiş olur
  • Rockstar ülkeyi şeyine takmıyor takıp getirse zaten satışlar artacak bu işin devamı gelecek buna ben eminim aynı kalacak değil ya en azından denersin ya ne kaybedeceksin?
  • Türk oyuncuları ,koparan ,söğüşleyen öğrencinin cebinde ki 100 tl ye göz koyan paralı çevirmenler var zaten.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.