Şimdi Ara

Tüm vatansever TÜRK Queerların Pride Ayı kutlu olsun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Milliyetçi ve Vatansever dahil tüm Türk Queerlar için safe place olan subreddit r/tttturkey 'i kurma amacımız özellikle internetteki Türk queer toplumu tarafından dışlanmış hisseden ve çeşitli sebeplerden dolayı; Tunceli'ye dersim demediği için, Türkiye Cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğünün korunmasını savunduğu ve Türkiye Cumhuriyet'i sınırlarında sözde kürdistanın kurulmasını desteklemediği için, politik görüşleri aşırı sol gruplarla uyuşmadığı için, aşırı sol gruplar tarafından tanımlanmış kalıplara tam olarak uymadığı için linçlenen ve "hoşgörü" göstermeye hoşgörüsüz yollarla zorlanmaya çalışan, dışlanmış ve Türk Queer toplumunun dışında hisseden Türk Queerlere kendilerini ait hissedebilecekleri bir ortam yaratmak ve topluluk kimliğini baskılara maruz kalmadan yaşayacakları bir subreddit kurmaktır.


    Subredditimizde ve discord sunucumuzda:

    1- Türk kimliğinizden bağımsız şekilde identity politics olmadan sosyalleşebilme ve postlama imkanı

    2- Solcu gericilerin baskılarına maruz kalmadan fikirlerini özgürce belirtme imkanı

    3- Genel olarak yaşadığı ve doğduğu ülkeyi seven insanlarla dolu olduğu için ortamda positive vibe'ın olması

    Tüm Türk Queerlerin Pride Ayını kutluyoruz.

    Tanrı TÜRK'ü Korusun!








  • tek gerçek var.....akp kazandı ve başkanlık seçimine daha 5 yıl var.

    kolay gelsin tüm queer lara

    azimle çalışın belki olur......belki.

    adminler queer nedir anladı mı acaba..çok zekiler ya bu bölümde


    Tüm vatansever TÜRK Queerların Pride Ayı kutlu olsun!!


    öyle acaip terimlerle çıkıyorlar ki bilmeseniz de şaşırmayız.

    sabaha kadar uğraş ne bir çocuk çıkar ne bir sonuç.






    millet biliyor mu ne dediğini zatentürkçesini yazsa anında posta


    Tüm vatansever TÜRK Queerların Pride Ayı kutlu olsun!!


    google ın ve birilerinin bu yolları reklam yaptığı kesin..çünkü ilk defa bir kelime arattığımda ekranda bir animasyon belirdi

    Tüm vatansever TÜRK Queerların Pride Ayı kutlu olsun!!

    çok ta azimliler....hayatınızı kendiniz yaşayın milleti kendinize benzetmeyin hatta isterseniz kitabı da bir okuyun..her koyun kendi bacağından.
    kısaca bize düşman askerini görünce boynuna değil boğazına sarılacak adam lazım..

    aile yapımıza düşkünüz olayı...reis dedi ya işte oforumdan başka yere eleman çekmek yasak..gerçi akp yazdığım için her bölümden üçer ay yollanmış durumdayım ama olsun..görülüyor ki haklı biziz..ileride çok baş ağrır çook.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Haziran 2023; 17:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    aile yapımıza düşkünüz olayı...

    Onun için mabetlerinize ailece gidemezsiniz Tüm vatansever TÜRK Queerların Pride Ayı kutlu olsun!! 


    Görüntü bazen fena yanıltır. Tersine, aile yapınız çok zayıf. Müslüman coğrafyasının dünyanın en geri kalan toplumlarını teşkil etmesi belki de bundandır. Öylesi var ki taş devrinde yaşar. Afrika'nın bile bazı yeri gelişti, hala açlık çekenlere bakıyorsun, malesef, ortak noktaları inançları. Bunların da üç beş aykırıyı tutabilmeleri aile bağlarının, aile duygularının gelişmiş olduğundandır. Siz ne kadar aykırı olanı tutabiliyorsunuz? Çoğunuz uysal bir köpeğe dokunamaz, denizde görse o denize girmez.


    Biz size anlatamayız. Tamamen sussak, hiç bir şey söylemesek bile kibirden sayar, bazıları öldürmek bile ister. Kompleksin sebepleri vardır, hakldır, analitiktir ve güçlüdür. Siz kendiniz, düşünebilenleriniz birbirinize anlatabilirsiniz, hata nerede diye. Bize anlatmanız boşuna, biz zaten biliyoruz, geçtik oradan. Adam spritüelist, dinlere çocuk bahçesi diyor... zaten biliyor, geçmiş oradan. Daha iyi anlatıyor, kibirlenmeden.


    Belki de fazla zannediyorsunuz... Bu manzaranın, zavallılığın sebepleri olmalı. Bu kompleksin bir kaynağı vardır, yoktan çıkmaz. Siz çalıştınız, azimle sarıldınız da oldu mu? Öbür taraf varsa eğer, veya sınavda olduğumuz eğer doğruysa bence orası da aynı buraya benzeyecek. Çünkü biyoloji sınavında biyoloji sınanır, fizikte fizik, edebiyatta edebiyat. Sınavda iyi almış olanlar sınav sırasında da yüzü gülenlerdir, başkalarının kağıtlarına saldıranlar, başkalrını gözetleyenler veya alay edenler değil.





  • Her türlü kimliksel azınlıklar hep birbirlerini kollama derdinde olduğundan Lgbt kimseler de kimi muzır cemiyetlere yanaşınca Türk kimliğine düşmanlaşabiliyor. O yüzden böyle hareketlere değer veriyorum şahsen. Bir azınlığın içinde dahi azınlık kalmak büyük güç. Ayıplanmadıkları bir Türkiye diliyorum. Ama lgbt meselesinde şaklaban bir Batı Avrupalı kafasında olamam valla :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.