Şimdi Ara

turk.net tecrübem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rakiplerinden daha uygun fiyata erişim sağlayan turk.net'e geçmek isteyenlere örnek olması açısından başvuru talebimden şu ana kadar geçen süreci anlatmaya karar verdim. Umarım bu firmaya başvurmayı düşünenlere yardımcı olur.

    Firmaya başvuru 49 liralık 300dk telefon ve 16 mb'e kadar olan paket için 10 Eylül'de yapıldı. Evde telefon hattının başvuru öncesi kullanımda olmaması ve turk.net firmasının yeterince ilgili olmaması dolayısıyla bağlantım 2 Ekim'de ancak gerçekleşti. Başvuru yapılırken talep edilen modem de bu tarihten yaklaşık 1 hafta sonra geldi. Yani evde modem olmasa bağlantı 9 Ekim gibi sağlanacaktı.

    Nihayet bağlantı geldi diye sevinirken, daha önce diğer iss lerde 8 mb'e kadar olan pakette sonuna kadar aldığım hızın modeme ulaşmadığını farkettim. MH'ye hattıma 4mb hızın ulaştığını, daha önceki iss'te bu problemin merkezden yapılan bi ayarla giderildiğini söyledim. O anda kotamı göremeyen MH elemanını kotamı aşmadığıma da zorla ikna ettikten sonra problemi o anda çözemediğini ve daha sonra aramam gerektiğini söyledi. Sonraki aramada nihayet alınan arıza kaydı sonrası Türk Telekom ekipleri kontrole geldi. Bu günün akşamında da turk.net'ten gelen mesajda "bağlantıda meydana gelen kopmalar(!)" ın bina içi tesisatla ilgili olduğu yazılıydı. Ve maalesef bu vakitten sonra 4mb olan hızım da 2mb'e düşmüştü. O zaman bu zamandır da hızım 2 mb. Nihayet dün vakit bulup MH'yi tekrar aradığımda da bina içi problem çözülene kadar kendilerinin birşey yapamayacağını söylediler. 3 hafta önce aynı bina içi hatta 4 mb verebiliyorken şimdi veremiyor oldukları konusunda da anlaşamadık ve görüşme bitti. Bundan sonra kullanıma açılması neredeyse 1 ay süren bağlantıyı kapatmak da en az 1 ay alacak gibi duruyor. Benim tavsiyem, siz siz olun ttnet altyapısını kullanmaktan başka şansınız yoksa turk.net kullanmayın. Arızayı çözmeyi geçtim, kaydını bile doğru alamayan bir firma ne yazık ki turk.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdem09 -- 22 Ekim 2014; 18:09:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • Ben de bahsettiğiniz kampanyaya yaklaşık bir hafta önce başvurmuştum. Ancak Türk Telekom'un sisteminde apartmanda altyapı yok olarak gözükmesinden dolayı telefon bağlanamamıştı. Bu arada TurkNet'in yeni çıkardığı yalın adsl kampanyasını duydum ve hemen eski başvurumun iptali için dilekçe gönderdim. Gerçi biraz uğraştırdılar ama iptal ettirdim sayılır. Şimdi ise yalın adsl kampanysasına başvurmak istiyorum. Ancak yazdıklarınızı okuyunca çok kararsız kaldım. Tamam müşteri hizmetleri çok bilgisiz ama bağlantı yapıldıktan sonra genelde millet memnun gibiydi okuduğum yorumlara göre. Galiba 5-10 lira fazla verip ttnet'e başvuracağım. Ama TurkNet'te AKK 100 GB. Beni tek cezbeden yanı o oldu.
  • işin kolayı bina içi tesisatı sakın inanmayın. ev içindende cihazdan ölçsünler sinyali sizde görün. teknik ekipte bir cihaz var ankastreye kadar ve evin içindeki sinyal gücünü ölçüyor. tabi bina tesisatında sorun varsa da sinyal düşer ama iss değiştirdikten sonra bunun olması sinyal güçlendirmesinin yapılmadığını gösterir. bunu ttnet için yapıyorlar kolayca diğerleri biraz ısrarcı olması lazım sadece. diğer iss ler türk telekom ile mail ile arıza takibi bildirimi yaptıkları için işlem hasır altı oluyor. yani sinyal çıkışını dslam cihazından yükseltiyorlar.

    btk dan yazın turk telekom ttneti kayırıyor aynı sinyali vermiyor deyin. türk telekom altyapısını direk şikayet edemiyorsunuz maalesef siz turknete gönderin btk ile bekleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 22 Ekim 2014; 19:59:25 >
  • Ev icinden cihazla olcsunler tabii de, ben bunu telekoma soyleyince gelmiyor adamlar dogal olarak. turk.net'in telekomu getirtmesi lazim. Ama turk.net bana diyor ki elektrikci hatlari kontrol edecek. Elektrikcide telekomdaki olcum aletinden yok tabii.

    @PowerPC Tesekkurler bilgi icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılarca ttnet kullandık bir gün dahi sorun olmadı sonrasında süperonline a geçtik iki yıl zor sabrettim her arayışımda bina içi tedisat sorunu yok evdeki kablo sorunu diye diye iki yıl boyunca adam gibi hizmet vermediler modeminiz bozuk onu değiştirin dahi dedi bu superonline,benzer duruma türk başvurmuş bunlar kolayını bulmuş at topu tüketiciye uğraşsın eşşek gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    merak ediyorum ev içi tesisatı değiştirdim deseydin ne yaparlardı?
  • Biktirma politikasi arkadaslar.

    Alt yapi turk telekom un

    Turk telekom un kendi sirketi var ttnet

    Kullanicilarinin kimliklerini satmaya cesaret eden bir sirketin rakiplerine neler yapabilecegini unutmayin

    Adamlar yatirim yapilmasini bile onlemek icin ellerinden geleni yapiyor.

    Turk telekom un alt yapisiyla ttnet den baskasiyla mutlu olamazsiniz malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

    merak ediyorum ev içi tesisatı değiştirdim deseydin ne yaparlardı?

    Hocam telekom uzerinde herhangi bir sekilde baskilari yok. Telekom ev telefonunu baglamak icin 2 haftada anca geldi ve oldugunu soyleyip gitti. turk.net baski yapabilseydi baglantim cok daha once acilirdi. Bu olaydan sonra tanidik vasitasiyla bi teknik eleman getirttik o cozdu olayi merkez santrali arayarak. Problem merkezdeydi. Bu durumu gorunce, turk.net'e "ev ici tesisatta problem yok, kontrol edildi" desem eminim ki yok splitter degistir, modem degistir diyecekler. Ellerinden geldigince musteriyi problemin ev/apartmanda oldugunu inandirmaya calisiyorlar. Sirketin umruna degilse benim hic olmaz. Nitekim, bugun dilekce gidiyor iptal icin. Iptalin kac gun alacagini da buradan guncellerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    Normalde en geç 24 saatte dilekçeniz işleme konulur diyorlar. Ancak dilekçeyi gönderdikten sonra 2 gün bekledim ve hala sisteme yüklenmemişti. Son çare twitter'dan yazdım ve 2 saat içinde iletişime geçerek dilekçemi işleme koydular. Ve ertesi gün iptal işlemim sağlandı.
  • Bende şu an turk net ile sorun yaşıyorum, Geçen ayın 22 sinde başvuru yapmışım... az önce aradığımda (ki her aramamda aynı cümlelerle cevap veriyorlar) En kısa sürede bağlanacak dediler, karşımdakinin altı üstü bir çağrı merkezi görevlisi olduğunu unutup patlamışım o an,

    En kısa süreyi açarmısınız? dedim size göre en kısa süre nedir, tam 32 gün olmuş bana hala en kısa süre diyorlar.

    Söyleyecek bir söz bulamıyorum, berbat kere berbat bir firma. ilgisizler, yetkisizler, sorununuzla adam gibi ilgilenecek bir birimleri dahi yok, koymuşlar çağrı merkezine üç beş papağan aynı cümlelerle sizi oyalıyorlar... Uzak durun derim .




  • benimde turknet maceram oldu turktelekoma gectim ikigundd netim geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün türknetle sözleşme imzaladım bansettiğiniz geç bağlanma bağlantı yavaşlığı gibi sorunlar varsa iptal etme imkanım var mı
  • Geç bağlanma sorunu var maalesef. Bir an önce bağlansın diyorsanız turknet işinize yaramaz. Bağlantı yavaşlığı ise kimisinde var kimisinde yok. Kullanan arkadaşım 2 yıldır sıkıntı olmadığını söylüyor mesela. Eğer vazgeçmek istiyorsanız sözleşmeyi imzaladıktan sonra 14 gün için de dilekçe ile başvurmalısınız ve bağlantınızın henüz yapılmamış olması gerekli. Bu şekilde olunca hiçbir ücret ödemeden vazgeçebiliyorsunuz. Ancak bağlantı yapıldıysa ücret yansıtıyorlar. Ben bağlantı yapılmadan vazgeçtim ve TurkNet'in başka kampanyasına başvurdum.
  • 1 haftadır kullanıyorum turkneti, ttnet te iken 8mb te snr den dolayı sıkıntı oluyordu, şimdi 11mb ve sıkıntı yok, başvuru sırasında 1 hafta ile 10 gün içinde kullanmaya başlarsınız dediler, 9. Gün telefon 10. Gün internet i kullanmaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun olcumler yapildi direk telekomun binaya sagladigi ana baglantidan ve hizin telekomdan dusuk geldigi belgelendi. Bunun uzerine yine bi gorusme oldu firma ile. Aynen 3 gun onceki mesajimda tahmin ettigim gibi, binaya giristen once hizin dusuk olculdugunu soylememe ragmen suc modeme atildi ve farkli modemle deneyip denemedigim soruldu.
    Iptal dilekcesi dun postaya verildi. Bir hafta kadar onun ulasmasi surer. Yani iki hafta daha 2 mb hiza katlanacagim artik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    İptal dilekçesini neden postaya verdiniz ki? Fax çekseydiniz veya benim gibi e-posta gönderseydiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 24 Ekim 2014; 18:57:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey soracağım. Biz ttnet 6gb kotalidan Turknet sinirsiza geçtik. 2 hafta önce falan.yeni bugün kullanici adi ve şifre geldi. Sitelerine falan giriş yapabiliyorum da acaba şuan kullandiğim internet turknet mi yoksa hala ttnet mi bilmiyorum. Nasıl anlayacağim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @techturch e-mail gondereyim bi de. Sagol bilgi icin. Dilekce sart diye biliyordum.

    @steinway modem ayarlarinda bi degisiklik yapmadiysaniz ttnet tir hala. Firma degisince modemden kullanici bilgilerini degistirmeniz gerekecek baglanti saglamak icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçe şart zaten de dilekçeyi e-posta ile gönderebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom gibi dar kafalı topluluk yoktur dünyada kaç senelerdir upload hıznı 1 mbiti bile görmedi insan bir çalışma yapar geleceye yatırım yapar oda yok halkı soymaktan başka iş yaptıkları yook
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.