Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
51
Favori
196.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakan2423 H kullanıcısına yanıt

    Hat değerlerinizin ekran görüntüsünü iletebilir misiniz? muhtemelen upload sınırda olabilir.

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Siz yazınca tekrar baktım tek tek tüm FİBER paketlere. Bende neredeyse hepsinde upload 20mbit gözüküyor. Sadece GAMEON GAMEPASS isimli bir pakette 50mbit gözüküyor.

    Ama yine de eklemek istiyorum, 50mbps'e kadar diye eklemişler. 2mbit upload verip biz o hıza kadar dedik diyebilir, 18 ay taahhütü kitleyebilirler.



    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Goblin -- 18 Şubat 2024; 16:11:29 >




  • Zengin Goblin kullanıcısına yanıt

    Daha önce bu durum konuşuldu hocam bilgilendirme sayfası güncellenmemiş, incelemek istediğiniz kampanya'nın detayında taahhutname pdf'i var oraya bakarsanız olması gereken upload hızlarını görebilirsiniz.


    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Peki teşekkür ederim, arayıp gerekirse kendimde bilgi alacağım. Anladığım kadarıyla upload hızında bölgeden bölgeye farklılık yok değil mi? NETSPEED bana böyle demişti biraz kurcalamalar yapıp hattımda. Havai hat kullanılan merkezden uzak müstakil evlerin olduğu bir yerdeyim, yeni yeni eve kadar gpon vermeye başladılar. Acaba bu yüzden bir altyapı yetersizliği var mı diye düşünüyordum.


    Türktelekomun 500 - 1000mbit paketlerinden alıp upload hızı 20mbiti geçmeyen var mı hiç?

  • Zengin Goblin kullanıcısına yanıt

    Hayır bölgeden bölgeye bir farklılık yok 200 Mbps ve üstü tarifelerde upload hızları çok daha önceden yükseldiği için düşük kalan birini ben görmedim açıkcası öyle olsa bile düzelmeyecek bir şey değil çok fazla kafanıza takmayın.

  • Benim TTNET 100mbit VDSL de upload hızım değişmemişti. Statik ip aldım sonra iptal edince 20 mbit upload hızına cıkmıstım sizde deneyin isterseniz.

  • comnet kullanıyorum akşam saatleri hız düşmesi olduğu için benden böyle bir üçret isteriz diye zorluyorlar. Zaten iss ler sucu bize atmaya alışkın. Turknet veya diğer benzer iss lerde böyle benim gibi müşterilerden bu ücreti istiyorlar mı ?

    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Akşam saatleri hız düşmesi normal bir şey hocam, sonuçta paylaşımlı hat kullanılıyor.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Türktelekom da arkadaşımın düşmüyor. Comnet aynı saate benim düşyor. 1 gbit internet düştü diyelim 800 düşsün 86 mbit kadar düştü. Bunun yasal sınırı nedir. Siz hangi iss kullanıyorsunuz. Kaçtan kaça düşüyor.


    Mesala kablonet de 100 mbit hız düşmesi olmuyor tam 100 mbit veriyor.


    Hangi iss lerde bu hız düşmesi var. Arkadaşlarım Türktelekomda ve türknet de hız düşmesi olmuyor diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 19 Şubat 2024; 18:42:45 >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    artık neredeyse hepsi istiyor da akşamları hız düşmesi altyapı kaynaklı değildir boşa para vermeyin

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Aynı santralden mi hizmet alıyorsunuz? 1gbit fiber alıyorsunuz bu 86mbit kadar mı düşüyor? tam olarak anlayamadım.

  • Gündüzleri 945 mbit çıkıyor akşamları maç zamanı 86mbit kadar düşüyor.


    Arkadaşlarım Konuştuğum kişiler, 945 tam alıyorlar her zaman 945 çıkıyor. Türknet, TTnet, Kablonet, Bu firmalarda tam hız alıyoruz diyoruz. Türktelekom alt yapısı olduğu için bende sorun varken hemen test ettirdim onlarda sorun yok. Bilseydim türk telekom kullanırdım.


    826 vs çıkıyor. nperf 825 de speed test 925 fast 450 mbit çıkıyor. Bu akşam sorun yok cuma cumartesi pazar büyük takımların macı başladı mı internet 86 mbit kadar düşüyor. Benim kablonet 100 mbit tam veriyor.


    Binadaki fiber kutusu açık direk dışardan gelen hattı kendime mi bağlasam. Gitsinler binama bir hat daha çeksinler, Her hafta sonu bunu yapsam elinde sonunda şikayetlerden dolayı ttnet çözmek zorunda kalmaz mı ? 2 aydır bunla uğraşıyorum.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Yıllardan beri derim sabit internette altyapı sahibi kim ise direk ondan hizmet almak daha mantıklı diye.

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Ben ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığım için bilemedim. Bir yıl çabuk geçer.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Merhaba, comnet trafiği dediğiniz yoğun anlarda kısıyor olabilir, bu testleri bir çok yerden yaptınız mı? örnek speedteest izmir, ist, bursa vs vs sunucularıyla yada nperf yada farklı bir yer.


    Yada tam tersi türk telekom farklı servis sağlayıcılara bilerek kısıtlama yapıyor.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    nperft dün bir kaç server seçmeyi denedim ilk kez. Testlerimi ankara istanbul da ve frankfurta yapıyorum. Günün sonunda internet istanbula gidiyor. Hepsinde aynı. Ben ankaradayım. Ankarada ping 20 istanbulda 11 her türlü benim internet comnet den geçiyor.


    Dün speed teste 920 mbit alırken nperf 800 aldım. Hafta içi zaten hafta içi akşamları 800 düşüyor buna ses çıkarmıyorum.


    Cuma cumartesi pazar, youtube donma başladı ben evde iki kişi kullanıyoruz. Birimiz devamlı youtube bende de herşey var. iki kişi youtube izlerken youtube donar mı donmaz hikaye böyle başladı. Test yaptım hızım 400 mbit düşmüştü o gün. sonra öbür hafta 600 mbit oldu sonra tekrar 400 sorna 200 şimdi de 86 mbit düştü, testleri speed test ve fast ağırlıklı yaptım bu güne kadar bu günden sonra listeye nperf aldım. 86 mbit düştüğünde nperf de düşmüştü.


    Türk telekom konusuna gelirsek o konuda yanlışısınız var. Bende öyle sanıyordum. Bu 86 mbit düşünce hemen türktelekom ve türknet 1 gbit kullanan arkadaşlarımdan hız testi istedim ve 1 gbit hem chrome hemde uygulamasından hız testleri geldi tam hız alıyorlardı aynı server da ben 86 mbit alıyordum. Bu durum bölge veya comnet ile ilgili bir durum. Bu sorunu ben çözmeyeceğim comnet çözmesi gerekiyor. Onlarda çözmemek için elinden geleni yapıyor.


    Bölgeme bakınca kablonetin alt yapısı 100 mbit türknet 100 mbit en iyisi bu durumda ttnet geçmek gibi görünüyor. Comnet şikayetlerde ortada bir sorun var. Steamde bile 6 ayda bir kere sn 100mb indirebildim. Arkadaşlarımla aynı oyunu indiriyoruz sn 100 mb indiriyorlar ben yarısına kadar 10 mb yarısıdna sonra 54 görürsem şükrediyorum. Serverlar değiştiriyorum aynı yapıyorum yok bana mısın demiyor. nperf de sn de 54 mb çıktı dün akşam.


    Ben sevmedim bu comnetti her kez iss işletemez miş onu anladım ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 20 Şubat 2024; 12:16:23 >




  • ucuz etin yahnisi o kadar oluyor. herkesin interneti kullanmak istediği saatte firmanın toplam kapasitesi anca o kadarına yetiyor demek ki.


    muhtemelen telekom'da kullanıcıların çoğu zaten ucuz 24-35-50 paketlerini kullandığı için kapasite fazla fazla yetiyor en yoğun saatlerde bile.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom VDSL 100 kullanıyorum. 7/24 aynı hızı veriyor akşamları hız düşmesi veya ping yaşamıyorum. bundan önce aynı altyapıda gibirnet kullanıyordum, akşamları sürekli hız düşüyordu internet kesiliyordu.

  • WellsFargo kullanıcısına yanıt

    Türkiyede geçilecek iss ler belli o zaman

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    4,5 yıldır Türknet 100 Mbit kullanıyorum, hızımın 85 in altına düştüğünü bir defa görmedim. Türk Telekom ve Türknet stabil hız konusunda başarılıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.