Şimdi Ara

Türk Telekom alt yapı ve boş port yok sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evime int bağlatmak için türk telekomu aradım . Operatör altyapiniz yok int baglatamassiniz dedi. Aynı binada alt ve üst komşum int kullanıyor binaya kadar gelen int var ankastiresi her şeyi var. Ne hikmetse bana alt yapı yok diyorlar bu nasıl mümkün. Olur aynı sorunu yaşayıp ya çözen varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1.5 ay bekledim ses etmedim.sorunumu 1 günde çözdüm.işi bilen tek adam varmış.adam izindeymis.ertesi gün pijamayla geldi bağladı internetimi.aşağıda konum var oraya bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşağıda Paul Doanyi bin tiwiterden verdiği cevap.



    Öncesinde ozelmüşteriyenetimine mail atıp konuyu anlatmamami istedi kendisine aynı şekilde anlattigimi sorunun cozulmedigini en son size yazdığımı belirttm son masajı aşağıda



    lgili birim konuyla ilgili yapılabilecek bir şey varsa mutlaka yapacaktır. Şirket olarak önceliğimiz, altyapının mevcut olduğu yerleri makul fiyatlı tekliflerle bağlayarak ülkenin genişbant penetrasyonunu artırmak. Bu seneki yeni yatırım planımızda 3,5 milyar TL'den daha fazla bütçe ayırdık ve bununla yeni alanları hızla bağlıyoruz.



    Yeni yerler için 3.5 milyar TL ayırmışlardır. Benim gibi port sorunu yaşayan çok kişi var bu sorunları yaşayanlara Türk Telekom yetkililerinin verdiği cevap birisi internetini kapatırsa bizi baglayacaklarmis resmen komedi zaman ve tarih verende yok işimiz sansa kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu gün itibari ile internetimi bağlarım. Tamamen şans eseri oldu. Her gün rutin altyapı sorgulamadan. Sorgulama yaptığımda bir adet portun boşaldigini gördüm anında tuktelekoma arayıp aboneliğini başlattım 1 adet olduğunu nereden anladınız diye sorarsanız port boşalınca tüm binamda boş port gözüküyordu ben interneti bağlattikdan sonra int olmayan daireler aynı şekilde boş port yok uyarısı verdi. Tamamen şans turktelekom herhangi bir aksiyon almadı yeni port eklemek gibi. Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayanlar her gün altyapı sorgulamadan kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Bu şekilde aboneliğini sonlandıran kişilerin yerine siz baglatabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 24 Kasım 2018; 14:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port olup olmadığını nereden kontrol ettiniz
  • Buradan kontrol edebilirsiniz.Boş port yoksa alt yapı ve boş port yok uyarısı veriyor.




    https://www.internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 25 Kasım 2018; 12:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: favorimps4

    Buradan kontrol edebilirsiniz.Boş port yoksa alt yapı ve boş port yok uyarısı veriyor.




    https://www.internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html
    Şahsi düşüncem,ne müşteri hizmetlerine nede altyapı sorgulama sistemine güvenmiyorum.Nedeni ise,Yozgatın Köyünde ikamet ediyorum.Bayiiden internet basvurusu yaptim.Basvurunun uzerinden 20 gun gecmesine ragmen internet baglanmadi.Bunun uzerine altyapı sorgulaması yaptım altyapı yok olarak göründü.Müsteri hizmetlerini aradım musteri hizmetleri ise santralde bos port bulunmamaktadir kota dolu dedi.Ozaman altyapi cekin port acin vs seklinde konustum.Talep olusturdular ama sonuc aldimmi hayir tabiki.En son tesadufen Turktelekom teknik ekibin koyde oldugunu gordum.Sorunumu onlara anlattim.Benden telefon numarami ve internet cekilecek adresi aldilar.Birde aciklamalari oldu bana.Altyapida var bos portta var,musteri hizmetleri oturdugu yerden ne bileceklermis dediler.Siz hic ugrasmayin whatsapptan bana istediginiz paketi ve kimlik resmini cekip atin ben hallederim dedi.Dediklerini yaptim.Bayiiden yaptigim sozlesmeyi gidip iptal ettirdim.Teknik ekip ben biyere imza atmadan basvuruda bulunmadan sadece whatsapptan kimlik gondermemle gelip interneti bagladi kurulumu yapti gittiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oknsncn O kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç birimiz turk telekomun umrunda değiliz. Müşteri memnuniyeti diye birşey yok türktelekomda başka altyapısı olan da olmayınca sorunları bizler farklı yollar arayarak cozuyoruz. Bende ilk müdürlüğe başvurduğunda bana port boşalınca sizi arayacağız telefonunuza mesaj da gelicek dedi ama ne mesaj geldi ne aradılar kendim çözüm gibi birşey. Benim pederin evinde internet bağlı şu an alt yapı sorgulaması yaptigim zaman alt yapı yok gösteriyor gerisini siz düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 25 Kasım 2018; 19:4:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuşadası'nda port olmaması nedeniyle birkaç ayda internet birkaç bin TL verdim zamanında. Şimdi Superbox kullanıyorum, iyi gidiyor.
  • Muğlanin bir köyüne ben de baglatmak istedim ama portlar dolmuş. Bu salgın durumunda da bir yıla baglatabilirsem iyi bence

    Köyde teknik ekip görürsem gidip konuşsam yardım ederler umarım. Belki bir şey yapabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.