Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
87
Favori
153.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.ysfarslnnn1. 1 kullanıcısına yanıt

    Hediye interneti aktif etmeyin,ilk ay cayma bedeli alınmasa da bu tür hediyelerin ücretinin alındığı oluyor hat hemen başka operatöre taşındığında ki bu uygulama bana göre mantıklı. Şöyle ki,bir opetatör numara taşıyarak gelene ilk ay 30 GB hediye var,bu hediye 30 GB`ı 3-4 günde harca hattını geri taşı. Bedava 30 GB kullanmış ol kurnazca taktikle. Şuan 30 GB internet en ucuz 140 TL. Bu taktiği önce Turkcell çözüm buldu,ilk ay verilen hediye GB kullanılıp hat taşınırsa hediye internetin parasını alıyor. Turk Telekom da aynı önlemi almıştır büyük ihtimalle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 4 Ekim 2023; 16:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhüttün tanımlanmadıysa cezai beden çıkmaz

    Tanımlandıysa Faturan kesilmeden ve kullanım haklarınının birinin tamamını bitirmediğin sürece cezai bedel ödemezsin

    günlük fatura ve kalan ay vergisi çıkar .


    Tüm hediyelerini kullanabiliyorsan kullan fatura kesim tarihinden 5 Gün önce taşın .

  • Tarifeye geçenler için sil süpür hediyelerini paylaşayım. 5GB garanti olayı yalan. Limitsiz sosyal tarifesi.

    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 4 Ekim 2023; 19:29:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

    Evet, ben de bunu düşünüp analiz ederek önce kararsız kaldım,sonra şuan zaten diğer hattımda kullandığım Selfy sınırsızda Sil Süpürden gelen parça parça (haftlık 10 GB + haftalık 10 GB) 20 GB 'ı youtube ve twitter harcadığı için,yani sosyal medya önce hediye interneti harcadığı için,bu Prime sınırsızda 40 GB'ın sosyal medyada harcanmayacağı avantajını düşünerek ayda 20 GB sil süpür veren Selfy sınırsızdan internet açısından açık ara daha avantajlı olduğunu düşündüm.

    Selfy sınırsızda haftalık olarak 10 GB ayda 2 kere geliyordu açıkcası,iyiydi yani sil süpürü. İlk başlarda kötüydü,haftalık 10 gb 1 kere geliyordu,gerisi 2 günlük 5 GB,sosyal medyada geçerli 4 GB vb.


    Selfy taahhütüm yerine Enfes Prime 40 GB sınırsız teklif edilmişti 253 TL'ye,tam kabul etmeye 5 gün kalmışken 46 TL daha düşüğe aynı içerikte aynı özellikte Özgür Prime 40 GB limitsiz sosyal kampanyası denk gelince 1 gün düşünüp geçmeye karar verdim.

    Sil süpürden iyi internet geleceğini sanmıyorum,forumda da araştırmıştım ayda 5 GB geldiğini,tarife şartlarında da yazıyor aynen. Ayda 1 kere haftalık 5GB gelse iyi olur benim için ama ayda sadece 2 günlük 5 GB gelirse açıkcası haftasonu hariç pek işime yaramaz.

    Bu tarifede paketmatik haftasonu teklifi gelirse sevinerek kabul edeceğim eğer fiyatı şuanki fiyatı 50 TL'ye %20 den fazla zam gelmezse. 30 GB 50 TL`ye haftanın 3 günü geçerli iyi fiyat çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 4 Ekim 2023; 21:40:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Selfy’de sosyal medya kullanımının paketten harcama sorunu vardı. Prime Limitsiz’de bu problem yok.

    Benim telefonun veri kullanım istatistiklerini 10’unda sıfırladım. Bu ay kullanımlarım 41GB’ı geçmiş gözüküyor. Paketimde hala 21GB mevcut.

    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 4 Ekim 2023; 23:35:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar, Yıldızlı Günler kampanyasıyla yada başka faturalı tarifelere son 10 gün içinde hattını taşıyıp webden turktelekom com tr den online işlemlerden yeni taşınan hattının sözleşmelerini ve bayide imzaladığı numara taşıma formunu görebilen var mı?
    Yıldızlı Günler kampanyasına hattını taşıyanlara eksik evrak ulaşmayan evrak imzasız evrak gibi sebeplerle hat kısıtlama ve sonrasında da hattın kapanacağı mesajları geldiği,bazılarının da uyarı bilgilendirme mesajı gelmeden hattın önce aramaya kapandığı muhabbeti var sosyal medyada ve sikayetvar platformunda. Bana da uyarı SMS'i gelmedi ama müşteri hüzmetleri ile başka bir konuda görüşürken müşteri hizmetleri hattı taşıdığınız bayiye gidiniz ulaşmayan evraklarınız var,hattınız önce aramaya kapatılır,sonra tamamen kapatılır,bu süreç 2 ay sonra da başlayabilir dedi. Bayiyi aradım,biz gereken tüm belgeleri ilettik diyor.
    Araştırdım,bu son yıllarda dönen bir çakallıkmış. Millet taahhütünün yarısında hatttı kaoandığı için cayma bedeli ödemek zorunda kalmış eksik evrak neyse tamamlamak için çok uğraştığı halde. Eksik evrak nedir bunu ne bayi söylüyor ne TT Genel Müdürlükleri söylüyor. Çözüm sağlanamıyor ve hat önce aramaya kapanıyor sonra,2 hafta sonra da tamamen kapatılıyor.
    Google yada Yandex'de Türk Telekom Eksik Evrak yazın yada Türk Telekom eksik evrak rezilliği rezaleti saçmalığı gibi aratın çok şikayet var.
    Eksik evrak hangisi kimse açıklayamadığı için tüm evrakları yeniden verildiği halde hatlar kapatılmış. Bence bu bilinçli bir vurgun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Bende de görünmüyor ama sms vs gelmedi. Görünen belgelerde geçen sene geçtiğim Vestelcell var. Belki de bu bilgi yeterlidir.

  • r.H kullanıcısına yanıt

    Aynısının benzeri benim başıma geldi selfie 20 GB sınırsız sosyal medya paketim 2 ay içinde bitiyor ve 600tl fiyat çekiyorlar, şu anki tarifemi taahhütsüz kullansam acaba kaç TL yazar aylık, zaten türk telekomda olduğum için bu tarifeden yararlanamıyorum maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt

    Benim hatlarımdan birinde selfy sınırsız sosyal'in taahhütsüz aylık fiyatı şuan 218 TL. Tarifenizin ismi Yeni Sosyal ise yeni taahhüt olmuyor,Özgürce Sosyal ve sonra çıkanlardan ise tekrar taahhüt yapılanlar var 116 TL'den.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 6 Ekim 2023; 13:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bende bu pakete fiyatı uygun olduğu için geçiş yaptım fakat bulunduğum ilçede turk telekom pek çekmiyor. Soz yazıp 5555 e gonderip üstüne onay da yazdım. İlk ay hediye 30 gb da aldım. Geçiş yapalı 5 gün oluyor. Tekrar turkcell'e dönersem cayma bedeli çıkıyor mu ?

  • xaqok kullanıcısına yanıt

    Bi kaç mesaj üstte sorunuzun cevabını vermiştim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba taahhütsüz fiyat nasıl öğrenilir? Benim iki günüm kaldi Özgürce Sosyal tarifesindeydim yenileme olmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerini arayınız,söylerler. Yada taahhütsüz kullanmaya geçtiğinizde 3. günden itibaren uygulamadan güncel fatura olarak taahhütsüz fiyat görünür ödemesi devam eden ek aldığınız başka ücretli içerik yoksa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xaqok kullanıcısına yanıt

    Geri dönecekseniz hemen bugün geri taşıma başvurusu yapın fatura kesim tarihiniz ayın 10'u ise. Ayın 9'undan sonra taşınırsa hattınız, 2. fatura dönemi içerisinde olduğu için cayma bedeli yansır.

    Bugün geri taşıma başvurusu yapsanız da yetişmeyebilir,9'undan sonraya kalabilir. Bugün 7 Ekim ve büyük ihtimalle 10 ekimden önce geçiş olmaz,ilk ayın cayması yansır. Keşke en geç dün geri taşıma bsşvurusu yapsaydınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vodafone dan geçmeyi düşünüyorum bu bitmiş galiba vaşka paket önerir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavisu48 kullanıcısına yanıt

    İstanbul`da gördüğüm kadarıyla bayilere özel iyi kampanyalar var ve bu kampanyalar bu fiyatlar turk telekom sitesinde yok,başka yerde göremezsiniz. Bayileri gezip vitrinlerindeki yada camlarındaki tanıtımlarına,afişlere bakınız. Bazı bayiler mağaza önüne kaldırıma yerleştiriyor tanıtımı.

    2 gün önce İstanbul, Aksaray'dan araçla geçerken bir bayide 40 GB Sınırsız Sosyal Medyalı tarifenin bayiye özel 260 TL yazdığını gördüm. İhtiyacım olmadığı için gidip sormadım. Farklı günlerde farklı bayilerde bayiye özel TT websitesindeki fiyatların altında %30 daha düşüğe aynı tarifelerin verildiğini gördüm. Bu bahsettiğim durumu doğrulayan çok paylaşımlar oldu forumda önceki yıllar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmedik kaçırdık bitmişti. Yakın zamanda böyle bir paket gelirmi veya şuan alternatif olarak benzeri varmı ?
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    yılbaşına doğru gelir geçen sene öyle olmuştu yani

  • Hattı 2 Ekim yada daha sonrasında açılıp da uygulamada Sil Süpür hakkı tanımlanan var mı arkadaşlar. Hat Turk Telekomda 3 Ekim Salı sabah 7 gibi açıldı, 6 gün geçti, 7. gün dolacak halâ Sil Süpür hakkı gelmedi.
    Geçen yıl faturasıza numara taşıdığımda 5. gün gelmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.