Şimdi Ara

Turk telekom izinsiz onaysiz pop sitelerinden abonelige onay veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar OKUYUN!
    Son gunlerde gsm operatorlerinin guvenlik acigi ortaya cikmistir. Gsm sirketleri Hat alirken MOBIL ODEME yi otomatik olarak acik birakmaktadir. MOBIL ODEME operatörlerin faturalarımızı kabartmak için kullandığı bir silahtir. Ottan boktan pörtleyen -pop up- siteleri mobil veri üzerinden açarsanız, siz kutucukları doldurmuş sayiliyorsunuz ve abone ucreti faturaniza yansiyor yada liranizdan düşüyor. Boyle bir durumla karsilasmamak icin MOBIL ODEME yi kapattirin. Bugun haberim olmadan mobfun diye oyun sitesine abone olmusum 14 tl faturama yansidi. Gsm sirketi kendi isteginizle olmussunuz deyip gecistiriyor. TURK TELEKOM musterisiyim. Hirsizlik baska birsey degil. Musteri hizmetlerini arayip Mobil Ödemeyi kapattirin magdur olmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mobil hattınızı Türk Telekom Mobil Ödeme kullanımına kapatmak için "MOBILODEME IPTAL" yazıp 5555'ekısa mesaj atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle s.a arkadaslar.ayni olay bugun benim basima geldi.hicbirseye tiklamama internete dahil girmeme ragmen haftalik uyelik deyip 14 tl para kestiler.yaptigim ilk is turk telekomu aramak oldu.tabiki dedikleri cvp bizden kaynaklanmiyor siz yapmissiniz dedi.bende kesinlikle kabul etmiyorum internete dahi bugun hic girmedim dedim.ama nafile.hemen parayi kesen mobfun firmasini aradim mesajda numarasi vardi.bu arada benim hattim kontorlu 32 tl bakiyem vardi.ceren diye bir bayan cikti buyrun yardimci olayim dedi.ben dedim kesinlikle size uye olmadim ve kullanmadim.dedi bir bakayim sisteme kontrol edeyim dedi.numarami verdim.dedim derhal ucretimi geri yukleyin cunku ben boyle bir uyelik ve boyle bir kullanim yapmadim diye.tabi beyefendi hemen ucretinizi geri yukluyorum demeye kalmadan hemen ucretin geri yuklendigine dair mesaj geldi.ve bana bir uyarida bulundu.bir daha boyle bir sikinti yasamak istemiyorsaniz turk telekomu arayin ve mobil odeme sisteminizi kapattirin dedi bende aradim kapattirdim.arkadaslar bilginize duyanlar okuyanlar herkese anlatsin paylassin ve aktarsin.saygilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine Allah devletimize zeval vermesin aynı şey başıma geldi hiç bir şekilde alamadım en son btk ya yazdım sonuç.


     Turk telekom izinsiz onaysiz pop sitelerinden abonelige onay veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 1 Kasım 2016; 19:23:55 >
  • Mağduriyetlerin oluşmaması için, Mobil ödemelerin tüm hatlarda kapalı olması lazım. İhtiyac hisseden SMS - online veya müşteri hizmetlerinden ödemeyi açtırabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı turkcellde babamın başına geldi. internette reklam çıkmış zaten ekranı kaplıyorlar pop-up açılıyor. onay mesajı falan istemeden direkt para çekmişler 40 tl falan.
  • Bu ise el atmak zor degil. Islerine gelmiyor. kredi kartı gibi 3d sifre yapsınlar olur biter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende karsilastim fakat erken uyandim hat 1 ay suresi gecmedigi icin mesaj geldi gerceklestiremiyoruz diye hemen mobil odemeyi kapattim simdi de kapali oldugu icin islem gerceklestirelemiyor diyor :D

    2 hattimdada kapattim monil odemeyi bu aralar sikinti var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.