Şimdi Ara

Türk Telekom Mobil Hat Devir İşlemi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Türk telekom faturasız hat kullanıyorum. Hat başkasının üzerine kayıtlı. Kendi üstüme almak için beraber türk telekom bayine gittik ama devir için 750 lira para istediler. Yeni hat fiyatını sorduğumda ise 650 tl istiyolar. Yeni hat bile 650 lirayken neden devir için 750 tl para istiyolar anlamıyorum. Bu 750 tl olayı doğrumudur bilen birisi yardımcı olabilir mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Ocak 2024; 21:4:12 >



  • Devirde bile en az sifir hat parasi odersin,telekomun sitesinden bak devir ne kadarmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef doğru hocam. Pek çok bayi devir işleminden daha fazla ücret talep ediyor. Bildiğim kadarıyla devir işlemlerinden bir kazancı olmadığı için yeni hat almanızı istiyorlar. Yeni hattan 100 lira daha fazla ücret talep ediyorlar ki açığı kapatsınlar. Ne yazık ki böyle düşünüyorum. Ama bana sorarsanız o parayı ona vereceğinize numara sizin için çok önemli değilse yeni hat alın eski numaranıza benzer olsun daha akılda kalıcı olur. Böylelikle hem daha az para ödeyeceksiniz hem de hattınız faturasızsa eğer paket hediyesiyle açılacak. En azından 1 aylık paket yanınıza kâr kalır. Eski hattınız da eğer faturalıysa faturasıza çevirip eski bir telefona takabilirsiniz ileride lazım olur belki. 6 ayda bir TL de yüklersiniz hat kapanmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prisoners kullanıcısına yanıt
    Bence eski hattınızı eski bir telefona takın kalsın ileride kullanabilirsiniz yedek hat olarak dursun. Malum hat fiyatları her geçen gün artıyor. Tabii son karar yine sizindir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prisoners kullanıcısına yanıt

    yine iyi istemiş biz yılbaşından önce aralıkta zamdan önce 660 tl devrettik vergiler 370tl sadece üstü bayi parası şimdi vergiler 570 580 tl




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 13 Ocak 2024; 1:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.