Şimdi Ara

Türk Telekom Twitter Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Twittera giriş yaptığımda bir onay kodu sayfası açılıyor. Telefona SMS olarak kod gelmesi gerekiyor fakat bir türlü gelmiyor. Twittera defalarca mail attım her şeyi yaptım 1 hafta geçmesine rağmen sorun çözülmüş değil. Biraz araştırma yaptım benim gibi bu sorunu yaşayan diğer kişilerin de Türk Telekom hattını kullandığını gördüm. Sorunu nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı?

    Edit: Bugün sabah tekrar SMS yollamayı denedim bu sefer onay kodu geldi kendiliğinden düzeliyor başka bir çözümü yok zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadman INC. -- 11 Ağustos 2020; 13:49:10 >



  • Öncelikle hesabından telefon numarasını tanımlı numarandan twittere SMS göndererek kaldırmalısın.
    Turk Telekom için DUR yazıp 2444 'e göndermeyi dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim fakat bir işe yaramadı tekrar aynı sayfa açılıyor.
  • Uzun süredir kullanmamıştım,oluyordu. Sen deyince twitter yardım destek menülerini kontrol ettim. Çok ilginç twitter Türkiye Operatör Destek sayfasını kaldırmış ve SMS ile yapılabilecek işlemleri anlattığı sayfayı kaldırmış. Eski telefonda sık kullanılanlara eklemiştim,ona da tıkladım kaldırmış.
    Büyük sıkıntı. Sanırım millet yedek kod alsın,yada millet sadece uygulamayı kullansın planında olmalı twitter.
    Benim 10'a yakın hesap SMS onaylı ve 3'ü TT. Bana SMS kodu geliyor. Siz aynı numaraya sonradan başka hesap eklediniz mi acaba. Yinede DUR 2444 işe yaramalıydı gerçi.
    Twitter ayarlarında DiL ne seçtinse o dilde yazacaksın. İngilizce ise STOP yazıp göndereceksin. Almanca seçtinse Almanca dilinde dur yazmalısın. 2444 iptal olmuş da olabilir ama dene. Ücretli SMS gönderme hakkın olmalı bilgin olsun. Bedava SMS hakkın ile olmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani 9 yıldır kullandığım tek hesap. Farklı bir hesap için kullanmadım. Bilgisayardan mobil uygulamadan hatta telefonda chromedan samsung internetten her yerden denedim olmuyor. İki günde bir twittera mail de atıyorum dönen filan da yok. Çözemedim gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.