Şimdi Ara

Türk telekomda 8gb faturalı internet kullananlara 24ay boyunca taahhütlü 19tl ye aylık 7gb internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TAMAMLA 15GB-->5555
    SOZ->5555
    Daha önceki yıllarda 2019da bu paketi kullanıp iptal ettiyseniz ,ki o zamanda 19liraydı.10tl indirimle 29liraya yararlancaksınız,onay yazıp cevaplayın diye bir mesaj gelebilir 5555ten,sakın onay yazıp bunu cevaplamayın.
    Bekleyin!
    DEVAM TAMAMLA 15GB-->5555 yazın uzun süre cevap gelmezse operatörden..
    Sonra 9230dan AYLIK 7GB internet paketini 12fatura dönemi 29 yerine 19tl ye almak için ONAY TAMAMLA 15GB yazıp 5555e gönderin şeklinde bir mesaj gelecek.
    ONAY TAMAMLA 15GB-->5555
    AYLIK 7GB paketiniz 12ay boyunca 19tl ye tanımlanmıştır mesajı gelecektir.
    Bu paket son 3yılda fiyatı değişmeyen tek pakettir.taahhüt oldugu için zam gelemez.12ay sonunda ise
    DEVAM TAMAMLA 15GB-->5555 yaparsanız bir 12ay daha verecek aynı fiyatla.böylece enflasyon ne olursa olsun 2024 eylül ayına kadar 19tl ye AYLIK 7GB paketiniz olacak.
    Kimler yararlanabilir?interneti "8gb" olan tüm faturalı vodafone&turkcell olmayan tüm Türk telekomlular

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Düzeltme:ONAY yazıp 5555e gönderebilirsiniz,bu onayda 12ay sönüze tarifenizde %25 indirim sağlıyor.internet kullanım sırası:önce önce silsüpür günlük sonra haftalık,varsa paketmatik haftalık&aylık sırasıyla sonra gece interneti daha sonra bu paket enson tarifenizden kullanmaya başlıyor..yalnız gece paketiniz varsa 00-06 arasında bile önce silsüpürü bitirmeye çalışıyor,buna dikkat edin.youtube paketiniz varsa ancak 720p de izlerseniz bundan gider yoksa diğer paketleri kullanır buna da dikkat edin.youtube videosu varsayılan olarak 360p açılır,oyüzden youtube paketi aldım yine tarifemden yiyor deniliyor.youtube dan indirmelerinizi de 720p yaparsanız youtube paketinden gider,diger çözünüklerde normal internetten gider,tabiki browser tabanlı yerlerden indirirseniz,snaptube gibi android tabanlı uygulamalardan youtube videosu indirirseniz yine tarifeden gider,720p bile indirseniz.yanlız download accelerator plus yani DAP kullanarak 720p youtube videosu indirdim yine youtube tarifesinden düstü.sebebi youtube videoları 3ayrı serverda tutuluyor:1-download.online 2-dlmate.xyz 3-googlevideo.com...türk telekom sadece 3.sünden izlenen videoları youtube tarifesinden sayıyor.diğerlerini değil.indirirken kaynak yeri olarak googlevideo.com sitesini görmelisiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ruscar R kullanıcısına yanıt

    Uygulama hangi adresi kullanıyor .

    tarayıcıdan m.YouTube üzerinden izlendiğinde yine paketten düşüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şöyle bir yöntemim var 5-10dakikalık kısa videoları dediğin gibi youtube uygulamasından izliyorum.kesinlikle anainternetimden gidiyor.ancak kısa olduğu için hergün 1-2 saat bile izlesem aylık 2-3gb dan fazla gitmiyor.sebebi şu reklamları zaten youtube server ından izlemiyorsun.eğer izleyecegim video 15dakikadan uzunsa esas bunlar çok tutuyor,herbiri yüzlerce megabyte..m.youtube.com/watch?v= şeklindeki adres satırında youtube un sonuna pp ekliyorum yani m.youtubepp.com/watch?v= yapıp enter a basıyorum çıkan sayfada 360-480-720-1080 olarak indir şeklinde seçenekler çıkıyor eğer 720yi seçip indirirsem kesinlikle sınırsız youtube tarifesinden düşüyor,sana garanti veriyorum,+18 videoları da indiriyor.yalnız reklam sayfası açılıyor hemen kapa.istersen dene benim dediğim gibi yüzlerce youtube video su indir youtube paketinden düşecek tarifenden değil..chrome veya firefox kullanabilirsin.bazen yavaş iniyor o zaman download accelerator plus kullanıyorum 720p linkini oraya yapıştırıp o zamanda youtube tarifesinden düşüyor.artık bunu otomatiğe bağladım online işlemlerden kontrol bile etmiyorum çünkü youtube paketini kullandığına eminim bu şekilde yaptığımda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 310 gün tahhutum kaldı. Bunu alsam buna 365 gün vermiş olurum sanırım. Tahhut bitse birde bunu bekleyeceğim 2 ay. Tahhut verdiğim zaman yapsam olurdu

    Birde benim paket 7gb tamamla 10oluyor sanırım oda 15tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Eylül 2022; 0:45:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu nedir anlamadım da neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8gb paketin var diyelim. 19tl vererek 15gb yapabilirsin. Ufak bir taktikle 2sene kullanabilirsin demiş arkadaş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltme:önce SOZ sonra gelen meseja ONAY yazıp 5555 e gönderirseniz,sadece tarifeye değil bütün ek paketlere de %25 indirim yapıyor.ancak birgün sonra online işlemlerdeki güncel faturaya yansıyor.mesela benim hattımda 89tl güncel fatura.taraftar 8gb paketi+gece 30gb paketi+sınırsız youtube paketi+bu aylık 7gb paketi+paketmatik haftalık 10gb 10,3tl paketim var bugün bitecek..normalde 120tl filan tutması lazım vergilerle.
    @murekkep yalamış kardeş,mevzu bir bu bahsettiğim paket birde heryerde bahsi geçen 50tl ye sınırsız youtube paketi aldım neden hala youtube dan izlediklerim 8gb gariban internetimden düşüyor şeklindeki haklı serzenişi herkesin..sebebini kısaca özetledim:
    1-diyelim youtube da videodan önce hebisiburada.com reklamı izlediniz.o youtube videosu değil türkiyeden gelen reklam videosu,o yüzden sınırsız youtubedan kullanmaz onu izlerken onun için indirin diyorum.
    2-indirirken sadece 720p olarak indirin youtube paketinden düşmesi için çünkü diger çözünürlükler dönüştürme,onlar orjinal youtube videosu değil.
    3-indirirken internet sitelerini kullanın,snaptube&tubemate gibi ıvır zıvır kullanırsanız 720p bile indirseniz gariban 8gb dan düşer sınırsız youtube dan değil çünkü onlarda dönüştürme orjinal youtubevideosu değil.DAP istisna.o orjinal youtube videosunu indirir.indirin-kullanın-onu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ruscar R kullanıcısına yanıt

    Fatura kesim tarihine göre paketler gün bazlı hesaplanıp güncelle yansıyor.

    Faturan kesildikten sonra günceline bakarsan gerçek ücretler belli olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tamamlama olayi belirli tarifelere mi uygulanabiliyor sadece? Faturasizdan faturaliya gecip bu sekilde ek internet almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom faturalı hattı olup uygun fiyata tarife kullanmak isteyenler whatsappdan ulaşabilirsiniz 552 532 7436

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt

    Her paket oluyor sanırım. Fenercellde bile açık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coşturan 7 gb oluyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyiymiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coşturan 7 gb 29 tl paketim dediginizi yapınca kaç tl olucak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 GB kamu tarifesi kullanıyorum, bundan faydalanabilir miyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEVAM TAMAMLA 15GB 5555 gönderdim


    Degerli musterimiz, hatali kisa kod gonderdiniz. Dogru kisa kod bilgisi icin turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

    12 ayın dolmasına 2 gün var çözüm var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akletmeklazım kullanıcısına yanıt
    Paket kapatılmış olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.