Şimdi Ara

Türkçe dil desteği için desteklerinizi bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAhin


    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Greetings yerine selamun aleyküm yazsın

    Kesinlikle Türkçe olmaması gereken bir oyun türkçe olmasın diye imza kampanyası açılsa desteklerim

    Turkce dil secenegini kullanmak zorunlu olsun diye konu acmadik. Turkce dil destegide olsun dedik. Ayrica Turkce'ye neden bu kadar karsisin onuda anlamadim. Dalga gecilecek bir dilmi bizim dilimiz ?

    Türkçe'yi seviyorum ama böyle oyunları Türkçe oldumu sevmiyorum ingilizce olduğu için başlamayan bir sürü velet var ayrıca türkçe oldumu o atmosfer bozuluyor türkçeye çeviriler atmosfere uymuyor. Ne kadar üşengeç adamsınla sen kartın üzerindeki tek cümle yazıyı çeviriver bir zahmet.O kadar üşeniyorsan bu oyunu oynama zaten çok vakit isteyen bir oyun günde 2 maç atmakla bir yere gelinmiyor. Onuda geçtim kartı oyun içinde kullanarak ne olduğunu anlayabilirsin çok zor değil onuda geçtim aç bir yayıncı izle.




  • Başlığı açan arkadaşa saçma sapan argümanlarla saldırılmış. türkçe dil desteği gelir sen ingilizce halini seviyorsundur onu oynarsın ben de ingilizcem iyi olmadığı için türkçe halini anlayarak oynarım öyle severim. Oyuna velet doluşur denmiş de oynayanlardan gördüğüm kadarıyla maç esnasında chat yazışması yok. herhangi bir flame olmayacak yani. Oyunda iyiysen tokatlar geçersin işte free win. Ülkemiz oyun satın alma konusunda ve oyun içi para harcama konusunda potansiyelli bir ülke. Oyun yapımcılarının bunu anlaması lazım. Şahsen sırf türkçe dili var diye fm, total war serileri(dlc paketleri), the long dark,plague,project zomboid,factoria, euro truck gibi oyunları para vererek aldım. Lol oyununda oyun içi satın almalar yapıyorum. Olur da bir gün Hearthstone'a da türkçe dili gelirse oynarım. Oyun içi harcama da yaparım.
  • Muadili birçok konuda vaki olduğu gibi maalesef bu konu da şüyuu vukuundan beter bir hale doğru seyrediyor.

    Bütün bölüm toplansa atacağı 100 ticket etmez, 10,000 ticket atılsa da zaten sonuç çıkmaz lakin olaya objektif ve rasyonel şekilde sonuç odaklı bakılmayıp da safi tartışma, sataşma (Her iki karşıt görüş için de geçerli) ekseninde yaklaşılınca vaziyet böyle oluyor.

    Karar merci sanki burasıymış, burada mevcut üyelermiş gibi yok yere tartışmak suretiyle ikna çabalarına açıkçası burada gerek yok, konunun gidişatına bakıldığında açık kalmasına da gerek yok.

    Dileyen oyuncular özgür bir şekilde Blizzard'a ticket açabilir taleplerini iletebilir, dileyen açmaz hatta Türkçe olmasın diye de talep açabilir. Kimse kimseden izin alacak değil ki neyi tartışıyoruz anlamıyorum.


  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.