Şimdi Ara

Turkcell bayi hat taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir hafta önce zar zor hattımı Turkcele taşıdım. Turkcell bayiler hat taşımıyordu. Yalandan elimizde kart diyorlardı ama ben dört bayi gezdikten sonra bir teknik serviste hattımı taşıdım. Sonra ise çekim gücünü beğenmedim Vodafone taşıdım. Turkcell bayiler faturalıya geçirmeye çalışıyor ama faturasız hat taşımıyor. Yalnız Vodafone ve Türk Telekomda böyle elimizde faturasız kart olayı yok. Bu tarz sorun çıkartan bayileri btkya şikayet edersek sonuç alır mıyız ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bayileri öncelikle ilgili operatör musteri hizmetlerine sert ve eleştirel bir dille durumu anlatarak şikayet kaydı oluştur.
    Daha sonra btk ya şikayet kaydı ve yine cimer e şikayet kaydı oluştur. İlgili şikayet operatöre veya kuruma iletilir.
    Bu konuda ilgili operatör kendine az da olsa ceki düzen verecektir. Eğer elinde kanıt varsa daha iyi olur onu da ekle mutlaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • press-tij kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcell gibi bir şirketin bayilerinde elimde kart yok ya da faturasız taşıyamıyorum deme lüksü yok. Bu Turkcell kadar olmasada nadiren Türk Telekomdada başıma geldi. Elinde kart yoksa faturalıyada yok o zaman. Galiba faturasız olarak verdikleri o hazır kartı aynı zamanda faturalı içinde kullanabiliyorlar. Ayrıca kanıt derken mesela ne tür bir kanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • press-tij kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Telekomdan Turkcell hazır karta geçmek için bayiye gittim 2 yerde yokmuş bir yerde faturasız sim kart veriyor esim için ayrı ücret istediği gibi onu da başka gün verebilirim dedi aynı gün olmuyor dedi, ayrıca ben faturalıya geçmek istiyorum sonra dedim yok öyle dedi 90 gün bekleyeceksin dedi tavırlı bir şekilde bende dedim neyi bekleyeceğimi beklemeyeceğimi ben bilirim dedim şirketin sahibi misin bayisi misin dedim sana ne ne yapacağımdan bulabiliyorsan geçersin dedi salak herif kampanya da görünmüyormuş sözüm ona böyle kazmalar bana mı denk geliyor anlamadım. Kibarlık işe yaramıyor belki tatlı dille yılanı deliğinden çıkarırız dedik ama olmadı. Yeni geçen varsa bilgi verebilir mi?

  • Arkadasim oncelikle gecmis olsun. Son mesaji yazali 2 hafta olmus. Durum nedir bilmiyorum fakat eger istanbulda ikamet ediyorsan bagdat caddesi suadiye deki turkcell e gitmeni oneririm. Orasi ana bayilerden biridir.
    Ayrica hicbir operatorun elimizde kart yok deme luksu olamaz ve basit bir sim kart ellerinde olmamasi da mumkun degil. Yukarida arkadaslar zaten sikayet etmen gereken yerleri yazmislar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.