Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikada çoğu operatörde bu olay var. Jailbreak ile kilit açılabiliyor sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Beyler simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz parasiylada olsa alirim catir catir kullanirimmi yoksa konuyu guncel tutup bunu geri cekmeleri icin itiraza devammi ? Basindan beri bunu demek istedim hep turkceli herzaman iyi bulmayin bulmayinki geri adim atsinlar
    konuyu açmamın sebebi o zaten, sürekli yukarda tutup insanların da bu saçma olaydan haberdar olması..

    evet bize göre saçma, zaten paketler pahalı..bir de üstüne böyle kısıtlamalar olunca,iyice soğutuyorlar kendilerinden
  • Hattınız platinum mu ?



    Önceden hattındaki interneti tablette kullanma durumları vardıya 2 GB. Diğer hatta geçiyordu bu onun için olması lazım senin internetini sana parayla satacak yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Evet kardesim forumda bazilari beni sevmiyor turkcel icin elestiri yaptigimda ama ben insanlari ucuz seylere yonlendirmeye calisiyorum hangi opartr boyle seyler yapsa onu elestirirm sonucta babamin degil 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Evet kardesim forumda bazilari beni sevmiyor turkcel icin elestiri yaptigimda ama ben insanlari ucuz seylere yonlendirmeye calisiyorum hangi opartr boyle seyler yapsa onu elestirirm sonucta babamin degil 😊
    doğrusu da bu zaten..turkcell bu ''çekim gücü'' safsatasının arkasına fazlası ile sığınıyor..böyle kısıtlamalar ile kullanıcıyı soğutuyor.
  • Ben öğrenci apartında yaşıyorum online oyunlara girerken telefondan bağlanıyorum, bilgisayarı okula götürüyorum telefondan bağlanıyorum. hadi diyelim 9 lira verdik bir de kota olması saçmalık! hangi sitelere gireceğimi de seçsinler bari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05mete05 -- 23 Aralık 2018; 1:15:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone ayarlarda iki apn var biri hücresel biri hotspot için paylaşıma böyle bir engel koyması için iki farklı apn olması lazım hot spota için elle aynı apnyi girersek nasıl anlayabilir engel olabilir, ancak yeni sim güncellemesi yollaması lazım, kimse bu saatten sonra gelen sim güncellemesi kurmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 23 Aralık 2018; 2:3:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Evet kardesim forumda bazilari beni sevmiyor turkcel icin elestiri yaptigimda ama ben insanlari ucuz seylere yonlendirmeye calisiyorum hangi opartr boyle seyler yapsa onu elestirirm sonucta babamin degil 😊
    Abi eleştiri yapmak için önce aktif olarak kullanmak, belli bir miktar para ödemek gerek ki böyle bir hak olsun. Verdiğin paranın hakkını alamıyorsan eleştirebilirsin tabi.



    Diğer yorumumda da söyledim. 3 operatörüde aktif olarak kullanıyorum. Altta 3 operatörede ödediğim faturalar.



    Turkcell = 220 TL

    Vodafone = 126 TL

    TT = 90 TL



    Şimdi bazen tt ve vodafone'un interneti beni kanser etsede, genel olarak çekmediklerine denk gelmedim. İnternet hızlarıda çoğu zaman tatmin edici. Kullanılmayacak gibi değil. Şuanda bu iki operatörüde kullanma amacım "olurda turkcell çekmez veya interneti biter" diye. Veya film falan izliceksem (isyerinde 12 saat sabitim vakit gecirme sorunu var) 2. Telefonuma birini takıyorum ve ona bağlanıp tüm gün film izleyip veya youtube da takılip kullanım haklarını bitiriyorum.



    Turkcell ise gidip geldiğim yerlerde hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı, hem çekim hemde hız olarak.



    Ama bu telefon sadece internetten ibaret değil. Bunun birde sesli görüşme kısmı var. İşte fark burada başlıyor. Benim için aradığım kişiyi anlayabilmek çok önemli. Sesli görüşmede TT rezalet, vodafone'da şebeke içi iyi diğer yönlere berbat. Ama turkcell?? İşte bunun için bile bir ücret verilir.



    Burada sadece daha ucuza daha gb deniliyorsa zaten bunun tartışmasına girmem. Arada 2 kat fark var.. Ne kadar ekmek o kadar köfte.



    Arada yapılan kampanya farklarını söylemeye gerek bile yok. Turkcell kullanan adam her ay 7-8GB ekstra kazanabilir. Sadece sürpriz nokta kampanyasından geçinen, aylardır tl yüklemeyenleri burada rahatça görebilirsin.



    Ben her zaman Turkcell'i bu kalitesinden dolayı savundum savunacağım... Hiçbiri Turkcell kadar hızlı değil, hicbiri Turkcell kadar yatırım yapmıyor, hiçbiri Turkcell kadar kampanya yapıp gb dağıtmıyor.



    Bana gelmişler fanboy diyorlar, aktif olarak 3 operatörede para verip sadece birtanesini savunmak fanboyluk mu oluyor? Tut ki ödedigim faturanın yarısıni bile ödemiyorlar..



    Örneğin vodafone taahhütüm bitince iptal edicem. Turkcell ve TT ile devam edicem. Bunun amacı da belli, olurda Turkcell çekmez veya interneti biter diye..



    Millet tek kuruş para ödemez ama burada demediğini de bırakmaz, o bir tarafa kullananlara da enayi muamelesi yapar.



    Evet fiyatları pahalı yapacak birşey yok, ben bu şartlarda Turkcell e verdiğim paraya acımıyorum. Kimse benim faturamıda ödemiyor, e doğal olarak kimse tek laf edemez. Önce bir niye eleştiriyorum diye düşünülmeli.



    Bana görede burada çoğu kişi öğrenci oldugundan dolayı Turkcell'e parası yetmiyor. Bu yüzden de demediğini bırakmıyor. Ben fiyat performans kullanıcısı olsaydım evet tt savunurdum.. burada ki çoğu kiside f/p kullanıcısı. TT'un konularında şöyle yorumlarıda okuduk. Vatandaşın birini sözlesme bitiyor, tt yeni taahhüt için arıyor ve 10gb'a 50 lira isteyince "bu operatöre bu para verilmez, artık operatör değişme zamanı geldi" diyen birsürü forum üyesi var.

    Ne yani 256kbps veriyor diye tt mi savunucam? Kimse hiiiiç kusura bakmasın. Ne vodafone ne tt, hiçbiri müşteri memnuniyeti olarak ve yaptığı kampanyalarla Turkcell'in yanına yaklaşamaz. Bunun aksini edecek varsa da buyursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Aralık 2018; 6:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kullanmadigimi nerden biliyorsun aktif olarak cok uzun sene kullandim senin paran coksa verebilirsin kardesim sknti yok biz sonuna kdar elestirimizi yapacigiz bu yaptigini musterilerine yapmamasi gerekli insanlar o kadar para verip kullaniyor senin gibi 100 200 daha bayilip hotspota veremezler sonuna kdar elestirlcek bir durum var ortada insanlar herdediklerinde hakli suanda turkceli 1 ay kullanmis insanda elestirir daha kullanmamis insanda elestirir hersey kabak gibi ortada konu herzamn guncel kalicak ki insanlar gorsunler ona gore davransinlar paralari carcur olmasin bu satten sonra cekim kalitesi diye diye insanlar hep sömuruluyor yinede isteyenler tabiki kullanir hicbirimiz birsey diyemeyiz ama konu guncel kalmaliki geri adim atmalilar olabilidgince elestiri almali bu konu .!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 23 Aralık 2018; 6:32:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Kullanmadigimi nerden biliyorsun aktif olarak cok uzun sene kullandim senin paran coksa verebilirsin kardesim sknti yok biz sonuna kdar elestirimizi yapacigiz bu yaptigini musterilerine yapmamasi gerekli insanlar o kadar para verip kullaniyor senin gibi 100 200 daha bayilip hotspota veremezler sonuna kdar elestirlcek bir durum var ortada insanlar herdediklerinde hakli suanda turkceli 1 ay kullanmis insanda elestirir daha kullanmamis insanda elestirir hersey kabak gibi ortada konu herzamn guncel kalicak ki insanlar gorsunler ona gore davransinlar paralari carcur olmasin bu satten sonra cekim kalitesi diye diye insanlar hep sömuruluyor yinede isteyenler tabiki kullanir hicbirimiz birsey diyemeyiz ama konu guncel kalmaliki geri adim atmalilar olabilidgince elestiri almali bu konu .!
    Evet bu yanlış bir uygulama sonuna kadar haklısın.. Ama Turkcell'in diğerlerinden katbekat üstün olduğu gerçeğini değiştirmez.



    Evet turkcell diğerlerinden çekim gücü olarak hala üstün. Sosyal medya sayfalarında ki yorumları okumanı öneririm. O zaman hâla tt'un çekim problemleri olduğunu anlayacaksındır.



    Bir kere tt'da 50mbps üstünü görmedim, ama turkcell'de 303mbps gördüm. Buda arada ki ufak bir fark.



    Herşeyin bir iyisi vardır, birde daha iyisi. Bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kullanmaktan kastım da aktif olarak yani ayni ben gibi. Tıpkı bende olduğu gibi hiçbirinin çekim problemi olmayacak ve o zaman kıyası yapacaksın. Birini çekip birinin çekmediği yerlerde kıyas yapılamaz. Çünki cekmeyen operatörün kıyaslanacak birşeyi yoktur.

    3 operatörde bölgemde iyi, al bak basit bir kıyas.

    Cekim gücü

    Turkcell - Vodafone - TT

    Hız

    Turkcell - TT - Vodafone

    Sesli gorüşme

    Turkcell - Vodafone - TT (burada vodafone içi görüşme iyi oldugu için 2ye koydum)

    Fiyat

    TT - Vodafone - Turkcell

    Kampanya

    Turkcell - TT - Vodafone

    İçerik (tarife icinde ki faydalar, vodafone red gibi)

    Vodafone - Turkcell - TT

    Bak kıyas böyle yapılır. Fiyat bazlı kiyas yapacaksak nutella yerine peripella yiyelim o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Aralık 2018; 6:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin ustunlugunden bagsediyorsun sen turkcel tercih meselesi bana gore telekom en iyisidir sana gore turkcel bizim burda cekmiyor onun icin kimse tercih etmiyor onun icinde turkcel bize gore iyi degil senin orda full cekiyor sana gore 10 numara konumuz bu degil acik havada 400 mbps hiz verse ne olur bana o fiyatlara o kotaya insanlar zar zor ay sonunu getiriyor zaten birde simdi bu hotspot sacmaligi cikti 4 tane forumda daha knusunu actilar onlardada takipteyim sonuna kdar herkes elestircek haklilarda bu konuda 150 kisiye yakin insanin yorumlarini okudum hic kimse memnun degil ama birtek sen memnunsun halinden bence sende bir sknti var kardesim kusura bakma halen daha savunuculunu yapiyorsun daha yorum yapmassan sevinirim banada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Neyin ustunlugunden bagsediyorsun sen turkcel tercih meselesi bana gore telekom en iyisidir sana gore turkcel bizim burda cekmiyor onun icin kimse tercih etmiyor onun icinde turkcel bize gore iyi degil senin orda full cekiyor sana gore 10 numara konumuz bu degil acik havada 400 mbps hiz verse ne olur bana o fiyatlara o kotaya insanlar zar zor ay sonunu getiriyor zaten birde simdi bu hotspot sacmaligi cikti 4 tane forumda daha knusunu actilar onlardada takipteyim sonuna kdar herkes elestircek haklilarda bu konuda 150 kisiye yakin insanin yorumlarini okudum hic kimse memnun degil ama birtek sen memnunsun halinden bence sende bir sknti var kardesim kusura bakma halen daha savunuculunu yapiyorsun daha yorum yapmassan sevinirim banada
    Sabahın köründe bu yorumumu okuduğun için anlama sıkıntısı çekmen normal.



    Bak yukarıda diyorum ki "evet bu yanlış bir uygulsma" ama böyle yaptı diye Turkcell'i bırakacak adam zaten bıraksın. İnternetimi paylaşmam olur biter. İşyerimde ki arkadaşlar düşünsün



    Bak sizin orda turkcell çekmez, ahmetlerde tt, mehmetlerde vodafone. Hepsinin çekim problemi yaşatmadığı yerler için kıyas yaptım.



    F/p kullanıcısısın, burada garip garip konusuyorsun. Alt tarafı 10gb internetin var ve 50 lira veriyorsun. Kotan bitince de tt seni 256kbps de süründürüyor, bence bunun için örgütlende 1mbps yapsınlar bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    Bu mesaj silindi.
    Turkcell kullanan adam 5 kuruş para vermeden ayda 8-10GB topluyor.



    Sen kullanmadığın operatör için hiç yorum yapmamalısın. Bak turkcell'in fiyatı yüksek, keşke ucuzlasa diyorum. Hotspot olayı tuzak, keşke yapmasa diyorum. Daha ne dememi bekliyorsun? Ama turkcell gibi hizmette verebilen yok, bizim burda çekmiyor lafına sığınma bu genel performansı değiştirmez.



    Her turkcell konusunda böyle yapıyorsun, kimsenin akıl almaya ihtiyacı yok. Madem milleti düşünüyorsun öde o zaman 1 aylik faturalarını.



    Ayrıca zengin değilim, kendi halinde sıradan bir vatandaşım. Senin kullanmadığın operatöre eleştiri yapma hakkın yok. Hele ki telefon kullanmayın GB'dan ibaret olduğunu sandığın için hiç mi hiç yorum yapmamalısın.



    Tamamen Turkcell i kötülemek için hesap oluşturmuşsun, başka amacın yok.



    Ucuz etin yahnisini yemeye devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayrıca o savunduğun tt'nin sabitte ki fiyatlandırmasını görüyoruz. O yüzden sus hiç konuşma.



    Sabitte yeterince geçiriyor zaten, bi zahmet mobilde yapmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda kimin hangi opratore elestiri yapacagi konusacagi seni ilgilendirmez kardesim isteyen istedigine elestiri yapar sen ayda 500 tl fatura oduyorsun diye en cok konusma hakkina sahip olan sen degilsin ben insanlara daima yardimci olmaya calisiyorum ucuz yoldan neyi halledebilirler taktik veriyorum ama sen elestiri icin acilmis bir konuda bile halen kendini hakli cikarmaya cikariyorsun kullanmiyoruz kardesim turkcel hem kullanmiyoruz hem elestiriyoruz sana soracagiz burda burda kackisi yazmis sana soylecekler kac sene kullanmislar ona gore yorum yapacaklar cunku sen sadrazamin sol şeyisin ya 😃 uzaklas kardesim burda hotspotu az gb ile 30 40 tl si ile kullanan insanlar yazsin biraz da sen dön git superbox knuna onlara elestiri yap sabah sabah yazmissin zaten uyandirdin mesajla beni ruyandami gordun turkceli naptin yazma daha blokluyorum hadi eyvallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes gorsun iste boyle insanlar varken hicbirsey duzelmez beyler adamin yaptigi yorumlara bir bakin benim telekomu felan tuttugumu saniyor kendisi ben insanlara yardim etmeye calisiyorum kotasi bitmeden ay sonunu nasil getirebilir dusuncesindeyim ucuz tarifeye nasil gecilir nasil yaplir diye yol gosterirken adam cikmis turkcel boyle turkcel soyle lafimida koyarim herkese koyarim gibi laflar edip ortada şarlatan gibi dolasiyor bunun gibi insanlar yuzunden bu hotspot olayi cikiyor fiyatlar ucuyor saniyorki ben telekomu tutuyorum
    Onun turkcelini kotuluyorum muhbet bu degil ulkemiz krizde internet te her insanin igtiyci artik ve bunu ucuz yollu kullanmanin yollarini bulmayiliyiz yemin ederim bu forumdaki insanlar icin arastirmalar yapiyorum konular aciyorum bildiklerimi aktariyorum ama boyle kisiler yuzunde gidecegim bu forumdan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.