Şimdi Ara

turkcell'in özel müşterisiymişim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hattımı başka bir gsm' e geçip geçmemeyi düşünürken geçen gün beni 7558888 telefon numarasından aradılar. uzun süredir turkcell müşterisi oldugum için tebrik ettiler ve özel müşterileri arasına girdiğimi bildirdiler. teldeki kıza diğer operetörlerdeki gibi 300dk yada 100dk hediyeli bi tarifeden yararlanmak istediğimi her 2 haftada bi en az 20tl lik kontör aldıgımı söyledim. kendisi bana ""çok çok süper"" bir tarifeden bahsetti. tarife şöyle bişiy; puan sistemi 1000 puan toplayınca 20tl (yirmi tl) lik konuşma hakkı kazanabilirmişim. puan aldığım kontörun %50 si imiş. yani 20tl lik kontör alirsam 10puan kazanıcakmışım. Kısacası 1000 puan için 2000tl lik kontör almam gerekli. 20tl için 2000tl !!! Konuşma devam ederken görevli telefonu kapattı.

    Şimdi size sorum; bu turkcellin özel müşterilerine yapabileceği en uygun tarifesi midir? Bana çok ""garip"" geldi..







  • quote:

    Orijinalden alıntı: bungee20

    http://www.mobilnet.com.tr/

    Firmanın Turkcell ile alakası yok. Yalnızca bakiye yükleme desteği sunuyor.

    Müşterilerden üyelik ücreti alabilmek için her türlü yalanı söylüyorlar.


    Aradıklarında güvenlik ve iyi hizmet kalitesi için görüşmenin kayıt altına alındığını söyleyen bir bant kaydını duyunca ve görevlide Turkcell den aradığını söyleyince doğal olarak turkcell aradı diye düşündüm. benim turkcell deki kişisel bilgilerimi 3. bi şirket nasıl bilebiliyor garip.




  • Palavra birader bunlar
  • turkcell in her müşterisi özeldir
  • doğru tabi tarifeleri pahalı olduğu için her müşterisi özel oluyor normal olarak ben aylık 110 tl fatura öderken nedense özel müşteri olamadık
  • Kaliteli görüşme yarıda kesildiği için ucuz kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun.
  • 7558888 numaradan bana da az önce (gece yarısı) sms geldi. 12 ay kredi kartımdan otomatik ödemeyi kabul edersem ayda 315 tl hediye edicekmiş. bu teklif için mehmet tekin isimli müşteri temsilcisi beni arıycakmış. dolandırıcılık mıdır bu diye "12 ay tl cepte" diye arattım ve sahiden de turkcell'in sitesi çıktı:

    http://www.turkcell.com/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/hazirkart/12aytlcepte

    ama hediye edilen kontörler bir aylık süreli ve neden her ay insan kendini öyle haraca bağlatsın, aşırı çok konuşan biri değilse.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

    turkcell in her müşterisi özeldir



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.