Şimdi Ara

Turkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam biraz uğraşmam sonuncunda sonunda halletim. Ben ios 8.3 ip5s kullanıyorum ve bu uygulamayı yüklemek istediğim zaman ios sürümü güncelle uyarısı veriyordu. Bunu ipa versiyonunu değiştirerek halletim. Bu işlemler için jailbreak gereklidir.

    NOT: BURADA YAZAN 6.0 DEĞERİ BEN İOS 8.3 KULLANIYORUM APPSTOREDEN UYGULAMAYI İNDİRDİĞİM ZAMAN ESKİ SÜRÜMÜ İNDİRİLSİN Mİ SORUSUNA EVET DEDİĞİMDE BENİ TELEFONA İNEN BENİM İOS SÜRÜMÜME EN UYGUN VERSİYONDUR. 7.2 YAZAN KISIM İSE TURKCELL UYGULAMASININ APPSTOREDEKİ EN SON SÜRÜMÜDÜR. BU ŞEKİLDE DEĞİŞİKLİK YAPARAK UYGULAMAYI SORUNSUZ KULLANABİLİRSİNİZ. UYGULAMAYA GÜNCELLEME GELDİĞİ ZAMAN ŞUAN Kİ SÜRÜMÜ "7.2" GÜNCELLEME İLE "7.5" OLDUĞUNU VARSAYARSAK DOSYALARDA 7.2 YAZDIĞIMIZ KISIMLARI 7.5 YAPACAĞIZ KISACASI GÜNCEL SÜRÜM VERSİYONU NE İSE ONU YAZACAĞIZ. BU İŞLEMLERİ UYGULAYARAK UYGULAMAYI RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ.

    Turkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde KullanmakTurkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde KullanmakTurkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde KullanmakTurkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde KullanmakTurkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde KullanmakTurkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde KullanmakTurkcell Uygulamasını Düşük ios Sürümlerde Kullanmak

    son olarak son fotoda info.plist dosyasındaki değerleri düzeltip bittiye tıkladıktan sonra karşımıza iki tane "Info.plist" ve "Info.plist%" dosyaları karşımıza çıkıyor ve "Info.plist%" dosyasını siliyoruz. İşlem tamamlanıyor artık uygulamayı kullanabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.